Rtooj 1 634 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Oj, ktoś chyba zna RE4 tylko z trailerów 2 Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Pewnie o ten pomnik karła który gonił Leona xD Pewnie wytną bo gra musi być POWAŻNA Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Ciekawi mnie czy gra będzie równie długa co pierwowzór. Przejście "czwórki" zajęło mi prawie 16 godzin. Cytuj
Square 8 618 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Ja miałem jakoś 20h30m za pierwszym razem z tego co pamiętam. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: Pewnie o ten pomnik karła który gonił Leona xD Pewnie wytną bo gra musi być POWAŻNA Tamta animacja biegu Leona czy uciekając przed skałą z Indiany Jonesa była przekomiczna i mam nadzieję, że chociaż z tym coś zrobią. Rzekomo nowa twarz Ashley to instagramerka Ella Freya. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 RE4 Remake to będzie olbrzymie wydarzenie. Nie boje się o jakość i zawartość. Jestem przekonany o idealne 1:1 względem oryginału. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Mimo wszystko szkoda że to jednak powtórka z rozrywki, zdecydowanie bardziej bym się jarał np. Resident evil 4 part II, Nowa fabuła, nowe miejsca, i całkowite zaskoczenie, a nie czekanie na różnice względem gry którą się zna na pamięć. Chciałbym by chociaż różnice były większe niż przy RE2. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Ale co miałoby się dziać w Part II? Saddler rozyebany, Umbrella rozyebana. Została papierkowa robota i posprzątanie po Las Plagas. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 (edytowane) Za to chcę im zapłacić 200+ zł żeby to ładnie wymyślili Chodzi o to by te ich bzdury z wampirami i paranormalnymi wydarzeniami były ograniczone pasożytami z czwórki. Edytowane 5 czerwca 2022 przez Rtooj Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Zobaczymy może po debiucie tego remaku coś będą szli tą drogą przy RE9, albo tym domniemanym spinoffie Outrage. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Ja tęsknię za zombie i chciałbym zobaczyć w nowej generacji nareszcie idealną animację odrywania ich kawałków, chcę zobaczyć na zwykły pistolet robi w nich dziury, a strzelba odrywa ich części dokładnie tam gdzie strzelę. To wszystko w miasteczku na modłę Racoon City, chcę nowego komisariatu, nowego szpitala, knajp, ścieków, szkoły, kościoła, może jakieś instytucji rządowej, no i na koniec pięknego laboratorium z windą pomalowanego krwią naukowców którzy sądzili że tym razem nic nie nawali. No ale Capcom tak nie uważa, więc zostaje bezpieczny remake RE4 a później RE9 z ożywionym przez grzyby Ethanem który będzie walczył z robotami zarażonymi e-virusem. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 Skoro robią reimagining i całość ma być bardziej poważna, to liczę na wyjebanie strzelających ganados i generalnie lekkie znerfienie plagasów, bo nie oszukumy się ale fabularnie ta część to był początek końca sensownej fabuły w RE. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 19 hours ago, Rtooj said: Za to chcę im zapłacić 200+ zł żeby to ładnie wymyślili Chodzi o to by te ich bzdury z wampirami i paranormalnymi wydarzeniami były ograniczone pasożytami z czwórki. Raczej trzy i pół bomby szanowny panie. Remake wyjdzie już tylko na nextgeny. Bez oglądania się na PS4 i Xboxy One. Cytuj
Bzduras 12 645 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 O Village mówiono to samo na początku i Capcom również potwierdzało pełen current-gen, a jednak zrobili wersję na stare konsole. Ciężko im będzie odpuścić tak dużą bazę potencjalnej klienteli, do tego RE Engine ładnie skaluje się w dół. Podejrzewam, że za jakiś czas usłyszymy o tym, że gra trafia na więcej platform niż pierwotnie zapowiedziano. 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 13 minut temu, Bzduras napisał: Ciężko im będzie odpuścić tak dużą bazę potencjalnej klienteli, do tego RE Engine ładnie skaluje się w dół. Podejrzewam, że za jakiś czas usłyszymy o tym, że gra trafia na więcej platform niż pierwotnie zapowiedziano. Co prawda to prawda (szczególnie jeśli chodzi o elastyczność silnika), ale mam nadzieję, że w końcu zaczną odcinać tę pępowinę bez oglądania się na tych, którzy zostali w poprzedniej generacji. Cytuj
mugen 1 957 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Mam nadzieję, że jednak już się opłaca spuścić pastgenowców w kiblu i coraz więcej gier nie będzie patrzyło się wstecz. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Bezkitu ile oni jeszcze chcą ciągnąć PS4/Xone przy życiu, następne 10 lat? Modele pro to jednak była pomyłka. 1 Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Już przy rimejku 3ki przez te stare kurwy obcieli gore więc niech nawet nie próbują tego wydawać na starą generację Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 jak bedzie cross gen po 2,5 roku od wydania nowych konsol to naprawde im w twarz napluje. Cytuj
SlimShady 3 397 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 (edytowane) Ten trailer, który pokazali - wstępnie wygląda na crossa - nie ma tma nic, czego bym nie widział w ich poprzednich grach. Edytowane 6 czerwca 2022 przez SlimShady 1 Cytuj
Josh 4 556 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 23 godziny temu, darkos napisał: RE4 Remake to będzie olbrzymie wydarzenie. Nie boje się o jakość i zawartość. Jestem przekonany o idealne 1:1 względem oryginału. 1:1 na pewno nie będzie, spece z Capcomu już od jakiegoś czasu przebąkują o zmianach "przy jednoczesnym zachowaniu feelingu oryginału". I pewnie tak się stanie, w RE2 remake też był ogrom zmian, ale klimat pozostał w zasadzie po staremu. Całe szczęście projekt został odebrany gamoniom z M Two, bo ci zapewne zmieniliby wszystko i to na gorsze, Division 1 ma jednak większe wyczucie, o doświadczeniu nie wspominając. Osobiście cieszyłbym się jakby całkowicie wywalili fragmenty eskortowe z Ashley, ba skoro planują zmiany to niech przy okazji zmodyfikują fabułę tak, żeby smarkula szybko zginęła w jej miejsce poproszę więcej Luisa i Ady. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Mam nadzieję że gość od "WELCOME!!" nadal żyje. Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Będzie to cross-gen prawdopodobnie, nie okłamujmy się. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 6 czerwca 2022 Opublikowano 6 czerwca 2022 Zobaczmy. Ten gotham coś tam też wygląda jak gra z początków ps4 a jednak wychodzi tylko na nowe kąsąle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi