Homelander 2 589 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ależ zajebisty jest ten remake. To kolejna gra, po Wind Waker, która wydawało się, że remaku nie potrzebuje, a jednak. Najlepsze jest to jak gra się bawi z moimi oczekiwaniami i pamięcią. W wiosce nagle zawaliła się ta wieża całkowicie i wyskoczyły psy. No zbroja obsrana w chuj, jakie psy!! Tam przecież żadnych psów nie było! Idź pan w chuj z takim rimejkiem Gram w remake gry, którą skończyłem chyba z 20 razy na kilku różnych platformach. Niby znam na pamięć, a jednak cały czas jest coś innego. Czapki z głów dla Pana Capcoma 1 1 Cytuj
Homelander 2 589 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Wiocha za mną, witamy na zamku Czy tylko mi się Ada nie podoba? To przecież było kawał zajebistej laski, a teraz zwyczajnie jest brzydka i ma paskudny głos. Za to Ashley super. 1 4 Cytuj
Zwyrodnialec 1 775 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): Wiocha za mną, witamy na zamku Czy tylko mi się Ada nie podoba? To przecież było kawał zajebistej laski, a teraz zwyczajnie jest brzydka i ma paskudny głos. Za to Ashley super. No widzisz, już masz argument by jednak wrócić do RE6, bo lepszej Ady w serii nie ma. 1 Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Oczywiście że jest W Re4R potężny downgrade. Cytuj
Zwyrodnialec 1 775 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Mało prawdopodobne Leon uganiał się za chinką 7/10, nawet Simmons nie miałby obsesji. I o ile gameplay RE6 da się doszlifować, to historia będzie jeszcze głupsza. Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Najpiekniesza komputerowa baba w historii. To prowo z Adą z re6 dobre xD 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 605 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 6 godzin temu, Josh napisał(a): Oczywiście że jest W Re4R potężny downgrade. twarz dziecka i takie cysie Cytuj
Homelander 2 589 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Nie wiem dlaczego nie lubicie zamku. Pomijając, że wygląda super to po prostu uwielbiam tych kuszników na blankach i cudowne headshoty jakie można im sadzić. Coś fantastycznego 2 Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Z tego co pamiętam to ludzie mają większy problem z wyspą. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 605 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Jedynej rzeczy której można faktycznie nie lubić to, że w OG można było patrzeć pod spódniczkę tego goblina z FASem którego prezydent nazywa córką, a w REmake4 Alshey hotówa ultra i już się nie da. no i nowy Salazar osrany Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Przecież od og premiery zawsze kontrowersyjna była wyspa, wioska i zamek zawsze gloryfikowane były Cytuj
Homelander 2 589 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Z tego co pamiętam to zawsze było, że wiocha mega, zamek tak se, a wyspa meh. No ale może się mylę. W każdym razie zamek jest super Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Bardziej: wiocha mega, zamek super, wyspa ok. Ostatni obszar słabuje, ale też ma kilka świetnych momentów np. regeneratorzy, Krauser, w OG zajebiste były laserki i boss w klatce. Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ja tam rimejkową wyspe lubie, ta z og to był dramat chociaż na vrku lepiej siadła, te korytarze mocno robiły oglądane z innej perspektywy. Zamek z og też mi dopiero na drugim przejściu bardziej siadł a wioska jak to wioska, ideał pod każdą postacią Cytuj
Paolo de Vesir 9 605 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Mi w remake’u też nie siadła zbytnio, ale wiadomo i tak, że lepsza. Po prostu zamek miał jeszcze coś z horroru, a wyspa od pierwszych sekund film akcji. Do spotkania pierwszego regeneratora oczywiście. Chociaz te w remake’u też słabsze niż OG. Cytuj
Zwyrodnialec 1 775 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Wyspa jest najsłabsza, ale jak to przerobić inaczej? Ta gra to strzelanka, do wyspy Leon rozjebał każde zagrożenie, więc Saddler rzuca tutaj wszystko co ma, dlatego nie ma już miejsca na chwilę wytchnienia. Cytuj
XM. 11 410 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ja tam szczerze uwielbiam każda miejscówkę - czy og czy remake. Nadgra, ciekawe jak będzie wyglądał remake number dwa w 204x. Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Mnie tylko drażnił design wieśniaków na wyspie. Jak z jakiejś taniej podróby MadMaxa. Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Wyspa jak jakiś tani akcyjniak z lat 80' ma to swój klimacik. Gra kompletna Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Zamek zajebisty, zarowno w oryginale, jak i remake’u. Juz na samym poczatku katapulty to bylo wow - szczegolnie na GameCube i PS2. Cytuj
Paolo de Vesir 9 605 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Co tu dużo mówić - najlepsza gra w historii. Cytuj
zdrowywariat 539 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca (edytowane) Mnie się wszystko w remaku podoba, nawet wyspa. W zasadzie RE1 i RE4 to jedyne gry z serii, którym nie mam nic do zarzucenia, czego nie mogę niestety powiedzieć o RE2, przez te nieszczęsne kanały. Edytowane 5 marca przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi