Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ zajebisty jest ten remake. To kolejna gra, po Wind Waker, która wydawało się, że remaku nie potrzebuje, a jednak. 

Najlepsze jest to jak gra się bawi z moimi oczekiwaniami i pamięcią. W wiosce nagle zawaliła się ta wieża całkowicie i wyskoczyły psy. No zbroja obsrana w chuj, jakie psy!! Tam przecież żadnych psów nie było! Idź pan w chuj z takim rimejkiem :D

Gram w remake gry, którą skończyłem chyba z 20 razy na kilku różnych platformach. Niby znam na pamięć, a jednak cały czas jest coś innego. Czapki z głów dla Pana Capcoma

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Wiocha za mną, witamy na zamku :)

Czy tylko mi się Ada nie podoba? To przecież było kawał zajebistej laski, a teraz zwyczajnie jest brzydka i ma paskudny głos. Za to Ashley super. 

• Plusik 1
  • beka z typa 4
Opublikowano
1 godzinę temu, Homelander napisał(a):

Wiocha za mną, witamy na zamku :)

Czy tylko mi się Ada nie podoba? To przecież było kawał zajebistej laski, a teraz zwyczajnie jest brzydka i ma paskudny głos. Za to Ashley super. 

No widzisz, już masz argument by jednak wrócić do RE6, bo lepszej Ady w serii nie ma. 

8aa63f46b7deb300cbd529baa1eb102e.gif

• Haha 1
Opublikowano

Mało prawdopodobne Leon uganiał się za chinką 7/10, nawet Simmons nie miałby obsesji. I o ile gameplay RE6 da się doszlifować, to historia będzie jeszcze głupsza. 

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie lubicie zamku. Pomijając, że wygląda super to po prostu uwielbiam tych kuszników na blankach i cudowne headshoty jakie można im sadzić. Coś fantastycznego :)

• beka z typa 2
Opublikowano

Bardziej: wiocha mega, zamek super, wyspa ok. Ostatni obszar słabuje, ale też ma kilka świetnych momentów np. regeneratorzy, Krauser, w OG zajebiste były laserki i boss w klatce.

Opublikowano

Ja tam rimejkową wyspe lubie, ta z og to był dramat chociaż na vrku lepiej siadła, te korytarze mocno robiły oglądane z innej perspektywy. Zamek z og też mi dopiero na drugim przejściu bardziej siadł a wioska jak to wioska, ideał pod każdą postacią

Opublikowano

Wyspa jest najsłabsza, ale jak to przerobić inaczej? Ta gra to strzelanka, do wyspy Leon rozjebał każde zagrożenie, więc Saddler rzuca tutaj wszystko co ma, dlatego nie ma już miejsca na chwilę wytchnienia.

Opublikowano

Ja tam szczerze uwielbiam każda miejscówkę - czy og czy remake. Nadgra, ciekawe jak będzie wyglądał remake number dwa w 204x.

Opublikowano (edytowane)

Mnie się wszystko w remaku podoba, nawet wyspa. W zasadzie RE1 i RE4 to jedyne gry z serii, którym nie mam nic do zarzucenia, czego nie mogę niestety powiedzieć o RE2, przez te nieszczęsne kanały.

Edytowane przez zdrowywariat