Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Bez kitu, parsknąłem przy tym xd Od razu jak przebiegał obok niej pomyślałem, że może jak strzeli w lampę nad nią to ją lekko iksry poparzą i się przestraszy, a ta ją od razu całą w pizdu podpala :kekw: Chinole zwyrole.

Zdechły wilk w sidłach, płonąca krowa, strzelanie do ptaków... PETA nie da żyć Capcomowi :whatuh:

A tak poza tym to będzie GOTY i pewnie posypie się jeszcze więcej nagród niż po premierze RE2R. Czekam niesamowicie, urlop już zaklepany.  

Opublikowano
W dniu 21.10.2022 o 18:49, Nemesis napisał:

Tylko byś Ashley chciał simpować, bo Ci głos dziewki owej nie odpowiada i z białorycerstwa w czasach Plagas nici. Wnet silnik jest to nowy, graficznie ładny taki, a że nową tradycję wspiera? Był czas przywyknąć przecie

Pisanie wierszem? Jakies nowe standardy? 

Opublikowano

Leon mocno przypomina swoją wczesną wersję z RE2, wystraszonego chłopaczka na widok MrX, , a przecież między tymi częściami minęło kilka dobrych lat i ewoluował w nieustraszonego residentowego Dante. 

Opublikowano

Niech corwy powiedzą, czy zakonnicy mają te same głosy lepiej:

Srałem ze strachu przed nimi.

Opublikowano
W dniu 21.10.2022 o 18:49, Nemesis napisał:

Tylko byś Ashley chciał simpować, bo Ci głos dziewki owej nie odpowiada i z białorycerstwa w czasach Plagas nici. Wnet silnik jest to nowy, graficznie ładny taki, a że nową tradycję wspiera? Był czas przywyknąć przecie

Piękny wiersz biały kolego.

• Haha 1
Opublikowano

Obczajam ten gameplay już któryś raz i stwierdzam że chyba największe wrażenie robi na mnie animacja włosów Leona. Mega realistycznie to wygląda, zwłaszcza jak kolo biegnie albo wyrywa się spod chwytu nawiedzonego wieśniaka to ma się wrażenie, że każdy włosek został oddzielnie animowany :tokar: