iluck85 2 925 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Na GC doszedłem do 2 płytki. Potem chciałem zrobić tuning GC i konsola poszła z dymem. Kolejna próba na Xboxie, ale jak już remake w drodze to grzecznie czekam W sumie brakuje remaster jedynki i miałbym wszystkie części na płytkach w pudełku. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 Ale że wyspy nie wyjebią? Licze na mocne przebudowanie tego etapu bo to jedyna rysa na tym residentowym diamencie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 Capcom jest w formie więc ja jestem spokojny nawet o tę wyspę. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 Ojejku. Cena kolekcjonerki trochę niepokoi. 2000 zł piękny kawalerze. Ale będzie można szybko sprzedać za 4000 zł na aledrogo bo ilość jest mocno ograniczona. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 Kupione, czekałem od premiery i udało się wszystkie poprzednie też były EK wiec tradycja musi być 2 3 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 Hype wielki na ten remake. Jak już zaczną promocje na całego to będzie walka wewnętrzna z sobą by nie oglądać trailerów by być zaskoczony na premierę 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 U mnie też już zamówiona ale tylko wersja ze Steelbookiem. Figurkę to mogę sobie na aliexpress kupić za 220 wiec nikogo taki deal na dwa tysie. Najważniejsze żeby ten Remake dostarczył. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Ja kupiem RE2Remake z figurka i niestety ta figurka jest taka sobie i troche zauluje a wydalem na to okolo 1200zl. Teraz predzej bym kupil steelbooka i ewentualnie jakas wypas figurke z firmy ktora takie figurki robi i pewnie z tych 2000zl by jeszcze troche zostalo. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 14 hours ago, smallv86 said: Ja kupiem RE2Remake z figurka i niestety ta figurka jest taka sobie i troche zauluje a wydalem na to okolo 1200zl. Teraz predzej bym kupil steelbooka i ewentualnie jakas wypas figurke z firmy ktora takie figurki robi i pewnie z tych 2000zl by jeszcze troche zostalo. Te figurki są na aliexpress za 220 z wysyłką dlatego ja zrezygnowałem z limitki że względu na cenę. Ale steelbooka nie odpuściłem i mam zamowiony. Dni wolne już zaplanowane. Będę grać powoli, lizać ściany. Delektować się grafiką i przede wszystkim wyłączę muzykę żeby wszystkie odgłosy otoczenia docierały że zdwojoną siłą. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 45 minut temu, darkos napisał: Te figurki są na aliexpress za 220 z wysyłką dlatego ja zrezygnowałem z limitki że względu na cenę. Ale steelbooka nie odpuściłem i mam zamowiony. Dni wolne już zaplanowane. Będę grać powoli, lizać ściany. Delektować się grafiką i przede wszystkim wyłączę muzykę żeby wszystkie odgłosy otoczenia docierały że zdwojoną siłą. A ja mam gdzieś figurkę, w poprzednich edycjach też bym je z chęcią wywalił. Przy zakupie mi na nich nie zależy, bardziej cenie artworki 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Bardziej cenię zdrowy rozsądek niż przepłacanie ze kontent, który i tak straci na wartości, ponieważ ludzie potem wyprzedają dane elementy pakietów limitowanych. Dla przykładu, pomijając już figurki, w EK RE2 wydawca oferował komplet kluczy, te można dziś bezproblemowo zakupić oddzielnie. Po prawdzie, wykłada się tutaj gruby hajs wyłącznie na kartonowe opakowanie. Wszystko inne można sobie oddzielnie skompletować. Tak samo jest z edycją limitowaną The Last of Us 2. Ale cóż, Wasze pieniądze, Wasz wybór. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Nie mam obaw o finalną wersję, bo Capcom umie w remaki, a jak jeszcze zrobią CV i po raz trzeci RE1, ale na modłę RE2R to będą dla mnie Bogami remaków. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Code veronica pamiętam były chore akcje z tymi mutacjami. Tam capcomowi juz zupełnie hamulce puściły jeśli chodzi o design postaci Czekam, CV to mój ulubiony residencik z tych 'starych'. 1 Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 No i CV idealnie wpisywałoby się w dzisiejsze czasy za sprawą postaci genderfluid 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Oho smieszek widze. To że Steve to cipka to nie znaczy od razu ze gender fluid Spoiler Tak wiem, że chodzi o Pana Ashforda Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Ej, jaka cipka? Prawdziwy bad-ass: 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Alfred mial schizofremie. To akurat jedna z najciekawszych postaci w calej serii, zdecydowanie warta odswiezenia. postawilbym CV na drugim miejscu po 1R pod katem jakosci lore'u jaki tam stworzyli. ostatnio bardziej optymistycznie patrze na rimejk 4. wszak to dla wielu najwazniejsza czesc, tutaj capcom nie moze sobie pozwolic na latwy skok na kase jak w przypadku 3R. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 Cytat - Originally didn't want to do the remake - Didn't want to start from scratch but rather dial things to 11 - Replayability and Flexibility on how you play were key pillars in development - No QTES - You can carry multiple knives (Game can also be beat with Knives Only) - Laser Sight is an Upgrade, Yellow Herbs are in the game - Ground Executions can prevent Plagas from forming - R3 is used to command Ashley (She can follow closely or fall back but will not remain in one place) - There are no dumpsters for Ashley to hide in this time - Ashley does not have a health bar, but if she's damaged too much she will need to be revived. She'll die if attacked again in this state - New Weapon "Bolt Thrower" has been added (Crossbow) - New Enemy that wields a hammer and wears a bull mask - More new enemies are also teased by Capcom - There are sidequests in the game (can be numerous things to do such as fetch quests, puzzles, and more) - Attache Cases can have perks now such as increasing ammo drop - You can barricade during the house section like in RE2make - The game blends Horror and Action very well 2 6 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 Bardzo mi się podoba jak Capcom dba o swoje marki. Jeszcze Code Veronica i 0 w nowiutkiej wersji i będzie git. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 12 minut temu, Pupcio napisał: Co to będzie za gra Roku 2023, nie mam wątpliwości. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 ja pierdole, niech no to wygląda przyzwoicie na bazowym ps4, bo inaczej to chyba nie wytrzymię ej, ale ten deszcz to trochę jak z tego remastera San Andreas 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi