Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie jesteśmy na forum gramywGierkiOdWczorajextreme.info i każdy wie na co wychodzą gry

Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Ktoś może nie wiedzie, że nie wychodzi na Xone, skoro wychodzi na ps4.

Xbox One jest za słabe dla RE4R, tak jak Xbox Series S jest za słabe dla Baldura 3. Koniec tematu. Gra wychodzi tylko na konsole, które działają poprawnie w 2023. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Kurde no miotam się między ściągnięciem demka a powstrzymaniu się i czekaniu na pełniaka... Może ściągnę na laptoka z ciekawości sprawdzić jak sobie radzi w UW z najnowszym GOTY? Pełniaka biorę na XSX.

Demko idealna sprawa, jak ktoś się waha pomiędzy wersjami. Pytanie czy na Steam będzie to wyznacznikiem, bo tego zjebanego Denuvo i innych security wysrywów w demkach nigdy nie dają. 

Opublikowano

Dobra ja jednak postanowiłem, że demka nie będę badał. Preorder siedzi, niech elegancko nadejdzie 24 marca i się będziem zagrywać. Jeszcze nie daj boże ostudzi emocje i sprowadzi na ziemię xD

Opublikowano

Czasowe demo można raz tylko przechodzić? Jak to było w przypadku Re2, Re3? Ogrywałem to pierwsze, ale już nie pamietam czy to było tylko jednorazowe przejście.

Opublikowano

Chyba był licznik jakiś. Akurat starczyło na przejście demka, ale niektórym brakowało, albo mogli odpalić jeszcze drugi raz i chwilę pobiegać. Coś mi się tak kojarzy.