Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem już na steam - jak będzie chujnja z denuvo to kupię cyfrę na lepszą wersje. Elden Ring tez kupiłem na ps5 i po premierze żałowałem bo na xie chodziła dużo lepiej. Trzeba czekac na df. 

Opublikowano

Ja bierę syfrę w "normalny" sposób tj w sklepie PL na PSN.  Niestety ze względu na to, że będę musiał w dniu premiery gry odebrać dłuuugo nie widzianą siostrę z lotniska i z nią spędzić sporo czasu to z graniem słabo będzie:sadkek:

• Plusik 1
Opublikowano

Cyfrowo to ja mogę grać w jakieś crapy z Plusa / Game Passa. Nowy Resident tylko i wyłącznie w prawilnym pudełeczku, gdzie będzie dumnie stać obok pozostałych odsłon na półeczce. 

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano

Miałem nie kupować, ale przekonują mnie dwie rzeczy:

- zmiany fabularne, lokacji i wrogów,

- w jednej recenzji wspomnieli że to gra do której chce się wracać po przejściu w jeszcze większym stopniu niż poprzednio.

Nie mają serca dla portfela.

Opublikowano

Dla mnie to jest growa topka. Jedyna w sumie gra poza Ninja gaiden i BB którą ograłem więcej razy niż jestem w stanie policzyć. Remake z taką jakością? Shut up & take my money. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
4 godziny temu, XM. napisał:

Bzduras Ci wyślę.

To nie dziala w ta strone :P

2 godziny temu, darkos napisał:

W mediaexpercie. Zamówiłem jak tylko się pojawiły nie zważając na cenę :pawel: 319 zł.

:good:

Opublikowano
W dniu 17.03.2023 o 12:39, Josh napisał:

Rozwalankowe RE w koopie każdy zna, ale gdyby zrobili taki gameplay jak w RE2R na dwie osoby? Wspólne bujanie się po mrocznych lokacjach, prucie do zombie, wymienianie się przedmiotami i rozwiązywanie zagadek wymagających kooperacji? Potencjał jak cholera, dlatego bardziej liczę na remake Zero. 

Dokladnie tak samo bym chcial. Zero w takiej konwencji to bylby sztos. Ideantycznie mogliby zrobic kolekcje Outbreak.  Jak by to dobrze rozegrali to i nawet mozna by zarobic na dodatkowych scenariuszach. Kontrukcja obu czesci pozwalala na wiele. 

Opublikowano

Pierwszy raz zależy mi na gierce na premierę, stąd moje pytanie dla bardziej obeznanych. Myślicie, że wycieczka 24ego do pobliskiego elektromarketu wystarczy, czy lepiej wbijać do czezkiego po preorder?