Andżej 2 268 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 full imersive, tylko pierwszych kilka sesji przyprawialo o lekkie zawroty, teraz moge leciec az sie baterie nie rozladuja. bardziej mnie irytuje, ze mam potem taki leb i pysk poodciskany. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Sporo czasu gmeralem przy tych paskach zanim nie ustawilem tego pod siebie. Pokombinuj bo faktycznie nie można się oderwac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Na ps też jest na vr?7 w vr rozyebala mi mózg gdzie rok wcześniej na konsoli nie robiło jakoś specjalnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 To jest quest 2 exclusive. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 9 godzin temu, Andżej napisał: full imersive, tylko pierwszych kilka sesji przyprawialo o lekkie zawroty, teraz moge leciec az sie baterie nie rozladuja. bardziej mnie irytuje, ze mam potem taki leb i pysk poodciskany. No dokadnie to samo, jak gram w cokolwiek na oculusie to wtedy kiedy wiem ze szybko nie bede musiał wychodzic z mieszkania bo z poodciskanym łbem troche przypał. RE4 VR to dla mnie najlepsza wersja tej gry. Brakuje mi tylko dodatków. Pykam sobie powoli bo jeszcze superhot w międzyczasie jest grany. Re4 polecam kązdemu bez czekania na promocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Ufff, nie ma czasowej ekskluzywności kurwa z tą sonka to trzeba zawsze upewniać się Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Wygląda na bezpieczny remake 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Ciekawe czy wezmą się za RE5 i RE6 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 RE5 nie ma takiego kultu jak RE4 natomiast część szósta to jest gówno obesrane i najgorsza odsłona Residenta, jedyna co do której jestem pewien że nigdy już nie wrócę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Wygląda spoko, trochę mroczniej ale to co pokazali nie wywołało szybszego bicia serca, dobrze że premiera za 10mc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Z tym RE5 i RE6 to rzecz jasna żartowałem. Dużo bardziej bym wolał, żeby zrobili Code Veronice albo Zero jako pełny remake. Code Veronica to dla mnie najlepszy resident obok dwójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 4 minutes ago, Patricko said: Z tym RE5 i RE6 to rzecz jasna żartowałem. Dużo bardziej bym wolał, żeby zrobili Code Veronice albo Zero jako pełny remake. Code Veronica to dla mnie najlepszy resident obok dwójeczki. Z Zero się zgadzam. Miejscówki bardzo spoko ale system inwentarza i brak skrzyni mnie w tej grze męczy i rzadko do tej odsłony wracam. Przydałoby się odświeżenie. No i mam nadzieję, że nie zapowiedzą wersji na PS4 i XBONE. W momencie premiery gry te sprzęty będą miały 10 lat, niech w końcu umrą w spokoju i dają szanse zabłysnąć obecnej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Niby fajnie ale nie było jaranko podczas oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 1 minute ago, Pupcio said: Niby fajnie ale nie było jaranko podczas oglądania. Mam podobnie, wygląda to zbyt podobnie do pierwowzoru, RE2R jednak sprawiał natychmiastowego bonera. Tak czy siak biorę od razu jak każdego Residenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 (edytowane) wyglada jak kupsko. swoja droga, capcom zawsze tak musi mielic tych voice actorow ? co odslona re to inni statysci glosy podkladaja. Edytowane 2 czerwca 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 (edytowane) 2022/2023 najlepszym okresem dla fanów horrorów - Callisto Protocol, Dead Space Remake, Resident Evil 4, Alan Wake 2. Edytowane 2 czerwca 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Ciekawe jak z dlugoscia bedzie skoro to reimagined story. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 701 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Też jestem ciekaw. Chciałbym żeby te 15h było. Tak jak teraz sobie myślę to w sumie chciałbym żeby coś pokombinowali, pozmieniali. Większa frajda będzie chyba. No ale następny rok dla fanów survivalu to zapowiada się przecudownie. Brakuje jeszcze tylko zapowiedzi The Evil Within 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Nie było na końcu znaczka PS4 więc niech ominie past-geny. I nie, nie wygląda to na remake 1:1. Spoiler This time, the game is being developed to achieve state-of-the-art quality for a survival horror suitable for 2023, while preserving the essence of the original game. We aim to make the game feel familiar to fans of the series, while also providing a fresh feeling to it. This is being done by reimagining the storyline of the game while keeping the essence of its direction, modernizing the graphics and updating the controls to a modern standard. Klimat miejscówek jest mroczny i dialogi też mają bardziej poważny ton. Pewnie przez to że można będzie strzelać i chodzić jednocześnie wieśniacy będą bardziej agresywni. Jedyne co mi się nie podobało z tych urywków to strasznie ciemne cienie, są nienaturalnie czarne, mam nadzieję że to tylko na potrzeby trailera. A RE5 i 6 też z czasem wyjdzie, po prostu je przebudują bardziej niż RE3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Zobaczymy, czekam na gameplay. RE4 to tytuł legendarny, każde potknięcie w rimejku zaboli trzy razy bardziej. I gdzie moja Code Veronica, pytam się po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Wrażenie z tego trailera miałem takie, że Capcom zdaje się stawiać na bardziej horrorową atmosferę niż w oryginale. Ciekaw jestem co wysmażą nam twórcy. Zaś nawet jeśli gra będzie mniej udana niż pierwowzór to ten ostatni powtórzyłem w 2020 i gameplay jest wciąż bezbłędny. Za dziesięć lat będzie to samo. Topka życia ten czwarty Resident. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Na plus - zapowiada się więcej Ady . Z resztą powstrzymuje podniecenie, po ograniu dwóch ostatnich części (RE3 i 8) nie mam wielkich oczekiwań. Obstawiam mocną kastrację długości gry i kolejny recykling assetów z wiochy/RE7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Nie ma orgazmu, choć lekko stoi Michałek. Tylko skoro to jest ps5 to czemu wygląda tak samo/gorzej niż Re2R? Choćby to było parujące kupsko (z takim pierwowzorem to praktycznie nierealne), to i tak będę grał o 00:01 w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi