Wredny 9 453 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 No właśnie tego jestem najbardziej ciekaw, jak RE4 wypadnie w starciu z poważną i dojrzałą narracją Dead Space. Bo teraz kończę oryginał i fabularnie to jest tak czerstwe i głupiutkie, że nie da się tego traktować poważnie (dialogi, scenki, nawet notatki typu "Nasz plan - musimy przejąć władzę nad światem"). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Niestety już nie jest tak durny i memiczny jak oryginał a może to i dobrze. co 2 mesjasze to nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Arcydzieło 'ukończone' na Standardzie w 15 godzin bez 5 minut. 10/10. Lecimy dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Zremasterowany oryginał skończony, rimejku - nadchodzę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 46 minut temu, Pupcio napisał: Niestety już nie jest tak durny i memiczny jak oryginał a może to i dobrze. co 2 mesjasze to nie jeden Ale dalej na ratunek córce prezydenta najpotężniejszego kraju na świecie wzywają jednego człowieka wyglądającego jak zaginiony członek backstreet boys. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Wszystko przez te alternatywki Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 (edytowane) Były w oryginale miejsca gdzie przeciwnicy wychodzili w nieskończoność aż się czegoś nie zrobiło? Lata nie grałem, a wydaje mi się że coś takiego było, a teraz w remake'u widzę że przynajmniej na moment gdzie jestem to każda miejscówkę można sczyścić do zera Edytowane 27 Marca 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 10 minut temu, Daffy napisał: Były w oryginale miejsca gdzie przeciwnicy wychodzili w nieskończoność aż się czegoś nie zrobiło? Lata nie grałem, a wydaje mi się że coś takiego było, a teraz w remake'u widzę że przynajmniej na moment gdzie jestem to każda miejscówkę można szczycić do zera Też mi się tak wydawało xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Nie było, choć czasami tak się wydawało, zwłaszcza na wyspie - dziś ze dwa razy miałem takie wrażenie, jakbym musiał jakiś skrypt uruchomić, żeby wreszcie wszyscy się wysypali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Nie ma ani jednej takiej sytuacji w rimejku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Deadspace dla mnie po 3 przejściach 10/10 i wiem że jakbym włączył to znowu bym skończył i się fajnie bawił. Tutaj daję 9+ na chwilę obecną Spoiler jestem po kolejce oye zobaczymy jak skończę i później ng+ czy też podskoczy do dychy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 To co mnie zaskoczyło mega na plus to Spoiler wagoniki i walka z dwoma ElGigante Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Co w tej walce zaskoczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 41 minut temu, messer88 napisał: Deadspace dla mnie po 3 przejściach 10/10 i wiem że jakbym włączył to znowu bym skończył i się fajnie bawił. Nie mówię, że gierka jest zła, ale ostatnie rozdziały robiłem mocno na siłę i nie chciało mi się do tej gry wracać, zresztą wspominałem o tym w odpowiednim temavie. RE4R? Nigdy dość Jestem na drugim przejściu po Water Hall i bawię się chyba nawet lepiej niż za pierwszym razem, bo brońki trochę podkokszone i rozkład pomieszczeń już znany, także zostaje czysty fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Ja tutaj bardzo lubię kusze. Na 1go bądź dwóch jest jak złoto, a strzały praktycznie zawsze można odzyskać. Bardzo pomaga przy oszczędzaniu ammo. Tak od siebie dodam ze dziwny jest ten schowek w maszynie do pisania. Rozglądałem sie ale skrzyni tam nigdzie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 393 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Shotgun i jazda. Coraz bardziej mi się podoba gra. Pojutrze pewnie już skończę i jadę od razu drugi raz. Mega. Jedynie te kopy trochę bekowe. Fajny ten Spoiler Krauser, od razu zaleciało kinem akcji z lat 80-90. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Dawac mnie te kocie uszy na infinite Ammo xD Smiechowy bedzie Pistol and Knife run lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Skończone. 16h 24min nieśpiesznym krokiem i napawaniem się każdą minutą. Na ten moment nie potrafię wskazać jakiejś większej wady, trzeba ochłonąć, przejść kolejne 10 razy i może coś się nawinie Tak powinno robić się rimejki i gry singlowe. Coś wspaniałego, nie żałuje ani złotówki a musicie wiedzieć że od czasów Rdr 2 nie kupiłem żadnej gry na premiere za full price więc wiedzcie ŻE COŚ SIĘ DZIEJE 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 btw. Grucha jak to czytasz możesz zrobić news o zakończeniu bo jest BARDZO CIEKAWE Spoiler Czy mi się wydaje czy właśnie powstała nowa linia czasowa w rezidencie po tym jak Ada postanowiła nie oddawać wirusa whiskerowi? I czy on na swoim kąkuterku nie miał zdjęcia tej baby z piątki właśnie? C0rwa jestem giga ciekawy co oni z tym zrobią. 5ka po ostrym wykierowaniu byłaby goty ale szóstka to musi być zrobiona od zera. Podstawka jest nie do wyklepania Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Głos Ady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, wet_willy napisał: Dawac mnie te kocie uszy na infinite Ammo xD Smiechowy bedzie Pistol and Knife run lol Właśnie zrobiłem. Assisted + napakowany na max Blacktail + Primal Knife i lecimy przez grę jak przecinak. Warto połączyć ten run z wyzwaniem Silent Stranger. Cytat Spoiler Czy mi się wydaje czy właśnie powstała nowa linia czasowa w rezidencie po tym jak Ada postanowiła nie oddawać wirusa whiskerowi? I czy on na swoim kąkuterku nie miał zdjęcia tej baby z piątki właśnie? C0rwa jestem giga ciekawy co oni z tym zrobią. 5ka po ostrym wykierowaniu byłaby goty ale szóstka to musi być zrobiona od zera. Podstawka jest nie do wyklepania Spoiler To by było cudowne jakby zamiast zwykłego remake'u Piątki po prostu poszli w kompletnie inne wydarzenia i stworzyli alternatywną linię czasową. Mogliby z tym zrobić absolutnie wszystko, włącznie z tym, żeby nie udupiać Umbrelli (w RE4R Luis coś przebąkiwał, że "nie trzeba się już nimi przejmować", ale w intrze nie było przecież wzmianki że korporacja zbankrutowała) oraz żeby nie zabijać Weskera na amen. Może inne miejsce akcji? Jakaś solo przygoda Chrisa w stylu RE4 zamiast kooperacji? Albo zamiast Shevy duo Chris & Jill? Możliwości są nieskończone. Edytowane 27 Marca 2023 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Walka z Mendezdem zmywa złe wrażenia po jeziorze. Jest coraz lepiej Zamek zostawiam sobie na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ale Ramon mnie wyzerował ze wszystkiego. Jak na razie najtrudniejsza walka - ogarnąłem dopiero za 5 razem. Za to na gigantach zużyłem dokładnie 2 naboje. Fajnie, że tym razem można Spoiler obu utopić w lawie. Filmik z walką z Krauzerem niestety komicznie wyglądał - to machanie rękami jak Steven Seagal Sam gameplay za to cymesik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nie kłamaliście, gra gniecie wora. Tylko ten Verdugo z kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi