Popi 92 Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Walka z Del Lago żałosna, nawet nie zahaczyłem o żaden konar czy nie spadłem z łódki. W oryginale był stresik jak trzeba było dopłynąć do łódki, tutaj kompletnie zrobili to na odpierdol. Glos Ady żałosny brzmi jak jakaś stara pijaczka z kodu czy innego marszu demokracji. Myślę że niedługo pojawią się tutaj jakieś krytyczne opinie na temat tej gry, nie możecie przecież wiecznie żyć w tej nieskazitelnej bańce i nie widzieć minusów tej gry a przecież ta ich ma trochę. 1 1 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 392 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Na meta od graczy żółtko. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 10 hours ago, Zwyrodnialec said: Co w tej walce zaskoczyło? To że Spoiler Luis pomaga w trakcie 28 minutes ago, kiseki said: Ale Ramon mnie wyzerował ze wszystkiego. Jak na razie najtrudniejsza walka - ogarnąłem dopiero za 5 razem. Za to na gigantach zużyłem dokładnie 2 naboje. Fajnie, że tym razem można Reveal hidden contents obu utopić w lawie. Filmik z walką z Krauzerem niestety komicznie wyglądał - to machanie rękami jak Steven Seagal Sam gameplay za to cymesik. Dostałeś za to dwa skarby czy tylko jeden? Bo jak wrzuciłem jednego a drugiego pokonałem to dostałem tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Teraz, Donatello1991 napisał: Na meta od graczy żółtko. Najmniej miarodajny wskaźnik jakości danej gry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 17 minut temu, Popi napisał: Walka z Del Lago żałosna, nawet nie zahaczyłem o żaden konar czy nie spadłem z łódki. W oryginale był stresik jak trzeba było dopłynąć do łódki, tutaj kompletnie zrobili to na odpierdol. Glos Ady żałosny brzmi jak jakaś stara pijaczka z kodu czy innego marszu demokracji. Myślę że niedługo pojawią się tutaj jakieś krytyczne opinie na temat tej gry, nie możecie przecież wiecznie żyć w tej nieskazitelnej bańce i nie widzieć minusów tej gry a przecież ta ich ma trochę. Może najpierw skończ grę a potem wyłóż swoje żale. Mi tam sekcja z łódką się podobała. O wiele lepsza niż skakanie po kładkach na wodzie w Village. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 392 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Najmniej miarodajny wskaźnik jakości danej gry. Ale powodów politycznych czy innych do trollowania na MC gra przed premierą nie dala. Jak przykładowo hogwart czy tlou. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Co jest powodem review bombingu na meta? Komu gra tym razem podpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nie ma majteczek Ashley, wściekłość GRACZY zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 7 minut temu, Czoperrr napisał: Co jest powodem review bombingu na meta? Komu gra tym razem podpadła? Może zjebom piszczącycm, że nie da się zajrzeć pod spódniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 14 minut temu, Donatello1991 napisał: Ale powodów politycznych czy innych do trollowania na MC gra przed premierą nie dala. Jak przykładowo hogwart czy tlou. Gracze znajdą zawsze jakieś powody. Rozemocjonowanemu tłumowi nie trzeba wiele aby wystawić niską ocenę. Jebać. Maczetami jebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ale del Lago jest słaby w remake'u. Ogółem wioska w Re4>wioska w Re4 remake. Za to zamek już na wypasie, podoba mi się bardziej niż w oryginale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Del Lago tutaj to zwykłe rzucanie harpunami do celu. Żadnego wyzwania. W sumie szkoda też że np. Mendeza nie było ciut więcej niż w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Przynajmniej walka z Mendezem dostała jakieś ciekawe zmiany. Del Lago jest słaby, a El gigante ma fatalny wstęp, w oryginale masakra wieśniaków miała power, tutaj wyprano to strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ucieczka przez Mendezem na plus, szkoda, że taki krótki ten segment. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Też organizujecie sobie samemu walizkę, czy jak zwierzęta automatycznie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Niestety jak zwierzę ale to wszystko przez to że na początku sobie zajebiście ułożyłam wszystko A potem przez przypadek wcisnąłem gałke i się wkurwiłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nawet nie wiedziałem że się da automatycznie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 7 minut temu, MichAelis napisał: Też organizujecie sobie samemu walizkę, czy jak zwierzęta automatycznie? Porządkowanie walizeczki to obowiązek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nie wiem czy ktoś już wspominał czy nie, ale największa zmiana i najbardziej wkurzający przeciwnik? Wściekła krowa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Godzinę temu, darkos napisał: Dostałeś za to dwa skarby czy tylko jeden? Bo jak wrzuciłem jednego a drugiego pokonałem to dostałem tylko jeden. ja tak samo, pewnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Na meta od graczy żółtko. Jedyny wyznacznik ocen od graczy, to Steam, gdzie rzeczywiście trzeba grę posiadać. A tam jak jest każdy widzi. Kończę już zameczek, niemal 10h na liczniku, złoty remake. Delektuję się nim powoli wieczorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Nie wiem czy ktoś już wspominał czy nie, ale największa zmiana i najbardziej wkurzający przeciwnik? Wściekła krowa Drugi raz jak spotykamy gościa z maską krowy, to jebany zamachnął się na mnie i trafił w świnie, a ja ledwo co żyćka miałem i świnia mnie zajebała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Podoba mi się bardziej niż RE2R, nie można oceniać gry tylko przez ilość zmian, tutaj jest oczywista oczywistość, że jest ich mniej, ale sama gra i jej design to top wszechczasów i nawet kolejne 20 lat tego nie zmieni. 9 minut temu, PiotrekP napisał: Porządkowanie walizeczki to obowiązek! Tylko manualnie. Edytowane 28 Marca 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Godzinę temu, darkos napisał: To że Pokaż ukrytą zawartość Luis pomaga w trakcie Dostałeś za to dwa skarby czy tylko jeden? Bo jak wrzuciłem jednego a drugiego pokonałem to dostałem tylko jeden. Racja, żadnego nie dostałem. Przestałem zwracać uwagę na skarby bo wszystko co chce jest dobrze dopakowane. Gigant, Del Lago, Verdugo, Mendez mogli być poprowadzeni z większym przytupem ale to pewnie kwestia tego, że cała reszta jest tak dopakowana, że chciałoby się więcej. 9/10 za brak "What are you looking at?" i "You pervert!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Na NG+ można uzyskać S+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi