Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ten sam poziom mtx co orby w DMC - szanujący się zagrajmer poświęci chwilę żeby je zdobyć w grze, a leszcze kupią. I dobrze, niech ślą pieniążka do Capgoda, będzie na nowe projekty :spicy:

Opublikowano
36 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Te płatne dlc to działa tylko w merc, czy głównej kampanii?

Jako zwolennik mikrotransakcji, jestem na tak xDD.

a dobrra doczytalem, to są tylko te upgrejdy za 30/40 spineli do głównej kampanii. No to rzeczywiście może ułatwić platynkę, ja i tak w nią nie celuje, szkoda czasu :). Czekam na Seperate Ways. 

Opublikowano

Meh, mogli pójść z tymi mikrotransakcjami nieco dalej i kupując u merchanta dać opcję płacenia za broń, apteczki i upgrade'y kartą kredytową zamiast pesetasami. 

• Haha 2
Opublikowano

Pomysl sobie ze robisz run z Voycherem ale musisz miec mniej niz 15 Save a ze zazwyczaj pierwszego Save robi sie po walce z Magicarpiem... xD 

25zl w dupie xD

Plotki mowia ze Seprarare Ways ma wyjsc koncem kwietnia poczatkiem maja.

Opublikowano
1 hour ago, Square said:

Nie żebym bym zainteresowany, ale czym się różnią te tickety od A do F? Na różny typ broni inny ticket potrzebny?

Wczoraj przeszedłem etap Ashley, najbardziej stresogenny moment do tej pory.

:whatuh:

A ja tam biegłem jak pojebany :pawel: byle szybciej byle szszyyybbcieeejjj

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie no niech sobie zarabiają na graczykach yebanych. Muszą mieć pieniążki na kolejne residenty. Dopóki nie psują tym balansu gry to oke

Dokładnie - golić frajerów to obowiązek

Byłoby wtedy jak w og

Opublikowano

Ojojoj, straszne, 20387463 gra, w tym 725 Capcomu, która ma mtxy. Podobne jak w każdym RE.

Oby dalie końcu możliwość kupienia platyny, chce widzieć to pękanie dup.

Opublikowano

Platynka to fajna rzecz, jest to jakaś forma wyróżnienia gracza za jego starania, kiedy dał z siebie nieco więcej od innych w trakcie przechodzenia gry. To, że Capcom tego nie rozumie i ma wyjebane jajca to mnie nie dziwi, ale Ty masz nachapane ponad 100 platyn, więc powinieneś ogarniać ten zamysł. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja mam 128. Za to wszystkie legitne, bez jakichś Majonezów czy innych symulatorów pierdzenia :sonkassie:Do dzisiaj mnie boli, że w oryginalnym RE4 nie dali możliwości wbicia tego pucharka. 

• Lubię! 1
Opublikowano
1 minute ago, Josh said:

Ja mam 128. Za to wszystkie legitne, bez jakichś Majonezów czy innych symulatorów pierdzenia :sonkassie:Do dzisiaj mnie boli, że w oryginalnym RE4 nie dali możliwości wbicia tego pucharka. 

Nie wiem co jest smutniejsze twoje 128 Platyn czy moje 6000 godzin w FFXIV xD

• Haha 1