Opublikowano 6 października 20204 l Autor Po pandemii to będzie się opłacało wziąć abonament unlimited, bo pomału co tydzień będzie wlatywać jakaś duża premiera
Opublikowano 22 lipca 20213 l Nie wiem czemu czekaja z premiera do pazdziernika, na jesien znowu wszystko zamkna w pizdu
Opublikowano 22 lipca 20213 l W USA premiera w kinach & HBO Max, więc pewnie jakoś to pociągną. Gorzej z nami
Opublikowano 22 lipca 20213 l 11 minut temu, DamianGrecky napisał: W USA premiera w kinach & HBO Max, więc pewnie jakoś to pociągną. Gorzej z nami U nas też będzie i to za darmo
Opublikowano 22 lipca 20213 l Jak będzie na HBOMAX jednocześnie premiera to tego samego dnia będzie można wypożyczyć w znanych sklepach w przypadku zamknięcia kin.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Taki film tylko na wielkim ekranie z podskakującymi od basów fotelami. Kuuuuuuuuuuuurwa, może jakimś cudem się uda
Opublikowano 22 lipca 20213 l 21 minut temu, DamianGrecky napisał: W USA premiera w kinach & HBO Max, więc pewnie jakoś to pociągną. Gorzej z nami a to ok. Chociaż wolałbym iść do kina i rzucić im groszem, bo chce kolejne części.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Od lat takiego hajpu na film nie miałem. Wszystko książki przeczytane. Dawać mi to
Opublikowano 22 lipca 20213 l Zastanawiam się tylko, czy usunęli postać Stinga Feyd-Rautha, ukrywają jego obecność w kampanii marketingowej, czy pojawi się dopiero w drugiej części (oby powstała!)? Ewentualnie mogli jego wątek przerzucić na Bestię Rabbana i jakoś zmiksować, by dać Bautiście więcej czasu na ekranie.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Szkoda, że filmowcy mało czasu poświęcają Harkonnenom, a więcej tylko Atrydom. Oglądałbym sobie jakiś spinoff związany tylko z Baronem, jak do tego doszedł i jak fajnie zapierdalał i zabijał niebieskich.
Opublikowano 23 lipca 20213 l No, bo już trzeci raz będę oglądał historię Paula Atrydy, które i tak będzie do bólu przewidywalne.
Opublikowano 5 września 20213 l Film został pokazany na festiwalu w Wenecji i są pierwsze recenzje. Jedna z opinii “Dune feels most reminiscent of The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring." także jest dobrze. Na filmwebie 7/10, ale na gamespocie już 10/10 mimo nawet że jako minus jest to, że główny bohater jest biały.
Opublikowano 7 września 20213 l czytałem sobie jedną reckę i Spoiler niezbyt rozumiem w jakim momencie kończy się film. To jest cała pierwsza książka, czy kończy się w połowie pierwszej? Kilka recenzji mówiło że bez sequela to ten film nie będzie miał sensu.
Opublikowano 7 września 20213 l wtf Spoiler to kończy się w momencie jak Paul z Jessicą uciekają z zamku przed Harkonnenami, czy jak Paul odbija Arrakis?