Frantik 2 571 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 (edytowane) Gra twórców League of Legends, która myślę że ma szansę znów namieszać na rynku gierek F2P Najprościej rzecz ujmując mamy tutaj do czynienia z połączeniem mechaniki Counter-Strike'a z hero shooterem a'la Overwatch. A przynajmniej ja tak to znajduję Ogółem to kompetytywny FPS 5vs5, z naciskiem na precyzyjne, skillowe strzelanie oraz movement, a do tego postaci z własnymi specialami. Wszystko to okraszone nieco rysunkową oprawą, przywodzącą nieco na myśl Team Fortrees 2 Obecnie tytuł znajduje się w zamkniętej becie i jedynym sposobem na zagranie weń jest... kampienie na twitchowych streamach, po uprzednim połączeniu kont Riot i Twitch. Tam, jeśli mamy farta niczym w totka, może nam wydropić dostęp do bety Premiera latem lub wczesną jesienią, nieco wcześniej powinna odbyć się też open beta Osobiście, o ile kompletnie nie rozumiem podjarki lol-em\moba jako takimi, tak w to chętnie bym sobie pyknął Edytowane 19 kwietnia 2020 przez Frantik Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 (edytowane) Uważajcie na ten tytuł, bo jest duża afera z zastosowanymi rozwiązaniami anti-cheat, które uruchamiają się na poziomie dostępu wyższego niż administrator systemu. Jakby ktoś zdobył za pośrednictwem tego rozwiązania dostęp do waszego kompa to uzyskuje pełny dostęp do absolutnie wszystkiego - waszych haseł, informacji bankowych, może zrobić z waszego kompa cześć swojego botnetu itd. Ludzie raportują też negatywny wpływ na ogólny performance komputera przy grze w inne tytuły, ponieważ ten anti-cheat uruchamia się przy włączeniu komputera i działa cały czas, nawet jak gracie w co innego. Więcej postów na ten temat można poczytać w https://www.reddit.com/r/pcgaming/, wybrałem kilka z nich: https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/g2zu1c/why_valorants_vanguard_anticheat_has_to_be/ https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/g02ggb/valorant_anticheat_starts_upon_computer_boot_and/ https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/g0gdug/riots_trusted_valorant_mods_deleted_a_thread/ UWAŻAJCIE Edytowane 19 kwietnia 2020 przez estel Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Nie grajmy w gry które są tylko online i tyle. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 (edytowane) No MOBA była nowym odgałęzieniem gier strategicznych z elementami rozwoju postaci oraz wciągającą rozgrywką i korzenie miała w modzie DOTA do Warcrafta 3. Tutaj na tej rozgrywce nic nowego nie widzę. Totalnie nijaki gameplay. Edytowane 19 kwietnia 2020 przez Ukukuki 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 aktualnie klucz do gry mozna zdobyc jedynie.... oglądając jak inny streamer streamuje ją na twiczu. Wystarczy mieć podpięte konto riot do twicza. Klucz wypada losowo. Wczoraj mialem cały dzień włączony stream i nic. Ale rozumiecie jak valorant sobie sztucznie nabija wyświetlenia na twiczu teraz? Streamerzy pusczają RERUNy swoich streamów, byle ludzie siedzieli na ich kanale i czekali na klucze. Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 21:59, Ukukuki napisał: Tutaj na tej rozgrywce nic nowego nie widzę. Totalnie nijaki gameplay. No dokładnie, bo to jedynie CS ubrany w nowsze ciuszki. Gierka nastawiona na mocny teamplay z klasyczną mechaniką fps'a i w zasadzie tyle. Ja tam się nie jaram, bo tego typu rozgrywka to już nie na moje gusta, ale jako, że robi ją Riot Games to można wywnioskować, że wyrwie bazę graczy dzisiejszym fps'om na rynku i w zasadzie przepis na sukces mają pod nosem. W każdym razie wpadłem do tematu, bo dzisiaj z rana dostałem maila, że dostałem dostęp do bety mimo że nie oglądałem nic od ponad tygodnia, więc albo mają spadek zainteresowanych, albo powiększają serwery, bo mają taki ich natłok. Nie mam chęci w to grać, a post estela tylko mnie w tym utwierdza ;d Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2020 Też mi dziś wpadła beta, a dobrych kilka dni nic nie oglądałem Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Chętnie przyjmę kodzik jak nie chcecie grać. O ile to są kody Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Nope. Trzeba mieć połączone konto z twitchem, by dostać dostęp. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 Pograłem na koncie kumpla i dawno w takiego balasa nie pykałem. Gra jest ociężała, beznadziejny feeling broni bez kopa, jakieś gówniane abilitki niewiadomo po co i te (pipi)ścianki niebieskie przez co wroga spotykasz po 3s. Design to też padaka - jakiś bezjajeczny mix overwatcha z team fortress, a bronie to wszystkie wyglądają tak, że nie idzie je rozróżnić. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Zainstalowane, zagrane, wykasowane. Elo Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Strzela się przyjemnie, ale niech mnie chu,j. W 2020 robić grę w której każda potyczka trwa przynajmniej 30 minut to trzeba mieć nierówno pod kopułą. 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Jako, że CS2 to dramat, co 3 pocisk w ogóle dolatuje to przeciwnika to skończyłem z balasem na dobre. Jak poprawią ten pseudo ticrate to moze wróce. Teraz to dla mnie jest nie grywalne. Spróbowałem valoranta i gra się przyjemnie, pociski wszystkie dolatują tak jak jest pokazane na ekranie. Te moce, które wszyscy używają nie są jakoś mocno spamowane podczas jednej rundy więc można skupić się na strzelaniu. Fajny to ma movement musze przyznać. Na razie pograłem te 5h więc wróce z recenzją za 200h jak obczaję wszystkie mechaniki i mapy w tej grze Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 31 minut temu, oFi napisał: Jako, że CS2 to dramat, co 3 pocisk w ogóle dolatuje to przeciwnika to skończyłem z balasem na dobre. Jak poprawią ten pseudo ticrate to moze wróce. Teraz to dla mnie jest nie grywalne. Spróbowałem valoranta i gra się przyjemnie, pociski wszystkie dolatują tak jak jest pokazane na ekranie. Te moce, które wszyscy używają nie są jakoś mocno spamowane podczas jednej rundy więc można skupić się na strzelaniu. Fajny to ma movement musze przyznać. Na razie pograłem te 5h więc wróce z recenzją za 200h jak obczaję wszystkie mechaniki i mapy w tej grze No fajna gra dopóki nie grasz wyżej w rangach gdzie ludzie juz wiedza jak uzywac umiejętnosci. Ilość różnego rodzaju CC jest tak niedorzeczna że olałem ten smieszny klon CSa. Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 (edytowane) 44 minutes ago, oFi said: Jako, że CS2 to dramat, co 3 pocisk w ogóle dolatuje to przeciwnika to skończyłem z balasem na dobre. Jak poprawią ten pseudo ticrate to moze wróce. Teraz to dla mnie jest nie grywalne. Spróbowałem valoranta i gra się przyjemnie, pociski wszystkie dolatują tak jak jest pokazane na ekranie. Te moce, które wszyscy używają nie są jakoś mocno spamowane podczas jednej rundy więc można skupić się na strzelaniu. Fajny to ma movement musze przyznać. Na razie pograłem te 5h więc wróce z recenzją za 200h jak obczaję wszystkie mechaniki i mapy w tej grze Ale grasz ranked czy swiftplay/unrated? bo ranked to aids, masz ludzi ktorzy byli diamentami w poprzednim sezonie i ledwo potrafia 2k wbic. Do tego insta lock reyna/jett ktore sie boja wejsc na site Valorant jest spoko na swiftplay gdzie sie gra dla zabawy, na ranked to wiekszy aids niz cs. A jeszcze jak masz laski ktorej nic nie mozesz powiedziec jak sie po raz 30 wywala w ten sam sposob bo albo ci zrobi rep albo jej simp/white knight bedzie cie wyzywal xD Edytowane 1 października 2023 przez Ryuk Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 (edytowane) 28 minut temu, Ryuk napisał: Ale grasz ranked czy swiftplay/unrated? bo ranked to aids, masz ludzi ktorzy byli diamentami w poprzednim sezonie i ledwo potrafia 2k wbic. Do tego insta lock reyna/jett ktore sie boja wejsc na site Valorant jest spoko na swiftplay gdzie sie gra dla zabawy, na ranked to wiekszy aids niz cs. A jeszcze jak masz laski ktorej nic nie mozesz powiedziec jak sie po raz 30 wywala w ten sam sposob bo albo ci zrobi rep albo jej simp/white knight bedzie cie wyzywal xD W csku to ruskie, a tutaj zawuazylem sporo dzieci pyka. Cuckoldow z koleżankami jeszcze nie zauważyłem. Gram unrated bo rankedy po 20lv sie odblokowuja Jak juz ogarnę mapy to pewnie odpale sobie faceit i zobacze wyższy poziom wtajemniczenia. 35 minut temu, UberAdi napisał: No fajna gra dopóki nie grasz wyżej w rangach gdzie ludzie juz wiedza jak uzywac umiejętnosci. Ilość różnego rodzaju CC jest tak niedorzeczna że olałem ten smieszny klon CSa. Tych bohaterow jest chyba troche za dużo. Masa roznych umiejętności i czasem nie wiem co sie dzieję Ale przynajmniej te pociski trafiają jak trzeba, a to duży plus. Edytowane 1 października 2023 przez oFi Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 12 hours ago, oFi said: W csku to ruskie, a tutaj zawuazylem sporo dzieci pyka. Cuckoldow z koleżankami jeszcze nie zauważyłem. Gram unrated bo rankedy po 20lv sie odblokowuja Jak juz ogarnę mapy to pewnie odpale sobie faceit i zobacze wyższy poziom wtajemniczenia. Tych bohaterow jest chyba troche za dużo. Masa roznych umiejętności i czasem nie wiem co sie dzieję Ale przynajmniej te pociski trafiają jak trzeba, a to duży plus. No ja jak gralem jeszcze w to gowno, to na londynie mialem: 1. Zjebanych francuzow 2. Dzieci 3. Cuckoldow 4. Brytyjczykow Co do faceit to nie wiem czy jest tak popularny jak w CS Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Jak mowilem, wrócę po 200h, bo aktualnie uczę się spotów i map + co mecz to nowi bohaterowie z czarami Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 (edytowane) Edytowane 12 października 2023 przez UberAdi Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Prosze o przeniesienie do dzialu multiplatform jako ze gra wyszla na konsolach Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Moze ktos to przeniesc? To jest multiplatforma xD Jak to wyglada Cytuj
Chewie 146 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października tutaj nikt nie gra w takie zoomerskie gry widocznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi