oFi 2 497 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Gierka zmierza na konsole. Ma dużo pozytywnych recenzji. Można się zainteresować Podobno Spoiler This game makes you feel like Todd Howard Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Niech mod przeniesie do działu z filmami Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Her Story konkretnie niszczylo. Licze, ze bedzie podobnie. Day 1 dla mnie. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Niezbyt czaję ten pojazd, który widziałem nie tylko tutaj nieraz. Telling Lies to bardzo interaktywna, swobodna zabawa, bardziej "growa" niż większość gier. Bardziej... odgrywamy jakąś rolę w opowieści, niż zazwyczaj. To, że sterujemy, jest samym aktem opowieści, a nie tylko środkiem do poznania gotowca. Problemem jest dla mnie właśnie brak tej "filmowości", w sensie jakiejś liniowości doświadczenia i skupienia historii w jednej linii: od początku do końca. Oczywiście o to właśnie chodzi, a jednak może to być i zaleta i wada. Granie w Telling Lies potrafi czasami być jak miotanie się w kawałkach, gdy mój słaby mózg zaczyna życzyć sobie wskazówek i jakiejś mapy. Czasem aż chciałoby się, żeby te fragmenty ktoś nam sklecił właśnie w film, zamiast wymagać robienia tego samemu. Cholera też wie, czy idziemy "do przodu" czy nie, czy robimy to, co "powinniśmy". Ta głębia i swoboda są oczywiście na swój sposób wręcz genialnym uczuciem, ale też dla mnie czasem trudnym; nie każdego dnia mam na to ochotę. Zwłaszcza wersja na Switcha mnie więc ciekawi i może sprawdzę jak to wypada na nim. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi