grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 @Mendrek pisałeś już kiedyś o tym tytule. Dziś niestety niegrywalny (nie grałem w niego w tamtych czasach, a niedawno na emu). Gra tak zasuwa, że nie wiadomo o co chodzi i gdzie mamy płynąć. A 989 Studio to chyba też kleciło Syphon Filtera - w demie spędziłem chyba z 10 godzin bawiąc się taserem Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 Co do samego liberated to coś tu śmierdzi. Psx dał mu bardzo dobrą ocenę teraz to samo zrobił Cd-action. Jednego tylko nie rozumiem. Czemu taki ign i gamespot i cos tam.jeszcze dali oceny 4-5/10. O co tu chodzi? Nintendolife i cos tam nintendo dali 8-9/10. Co oni maja za biznes zeby zniszczyć tą grę. Zakupiłem ale nie mam już sił żeby sprawdzić. Póki co jest na promocji w eshopie. Już mialem nie kupowac ale przypomniałem sobie o recenzjach w naszych magazynach i jednak się skusiłem. Trzeba trochę naszych wspierac. Kupilem z polecenia psx extreme "my memory of us" i bardzo mi się spodobało. Teraz jest na nintendo w duzej promocji. Żałuję że nie kupilem w boksie. Jak stanieje box na ps4 to sprawie sobie zeby miec w kolekcji na kiedys. 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Ogrywqm właśnie tego liberated. Spoko gierka choć póki co za prosta. Są dwa poziomy trudności i gram na tym wyższym. Mam nadzieję że gra z czasem stanie się jakimś wyzwaniem bo póki co wszystkich rozwalam zanim coś zdążą zrobić. Jakby co to zamówiłem w boksie streets of rage 4 to może to mi dostarczy więcej wrażeń. 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Chyba nie ten temat o graniu 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Na okladce jest liberated. Forum o grach więc chyba właściwe miejsce. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Są tematy o grach i graniu w nie, w konkretnych działach. W tym się raczej pisze o danym numerze pisma. Jakby tak podchodzić, to połowa rozmów na forum mogłaby być w tym temacie, bo dotyczy gier i grania. Jednak są działy i tematy dotyczące konkretnych zagadnień i tego się trzymajmym 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 8 czerwca 2020 Opublikowano 8 czerwca 2020 Wyluzuj - i tak większość postów tutaj to o okładce lub o tym, czy numer dotarł/nie dotarł. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 8 czerwca 2020 Opublikowano 8 czerwca 2020 Ok, ale można pisać o innych rzeczach odnośnie pisma, recenzji, zgredów, a nie o tym w co gra i w co grać będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi