Shen 9 695 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Ktoś z forum kupil? U Czezkiego wyprzedane, a troche mnie kusi polatać mechami Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Mocno dla mangozyebow (tez do nich troche naleze) i generalnie wszystkie tego typu gry odrzucam tak w tym tytule jest cos co mnie przyciaga. Walka z mechami wydaje sie spoko, pomimo ze zarzucaja jej prostote. Za stówke bym kupił 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Juz jest znowu dostepne jak cos, tez sobie wzialem jedna, cyce mnie zachecily. Cytuj
Dante 454 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Latania mechami jest tyle co kot napłakał. Jakieś 90 gry to chodzenie po kilku lokacjach i gadanie z dziewczynami. To bardziej taki rozbudowany visual novel z mocnym elementem harem anime z mechami. Nie jest złe ale należy się liczyć z tym, że RPG i walki jest tu bardzo mało. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 3 godziny temu, Dante napisał: Latania mechami jest tyle co kot napłakał. Jakieś 90 gry to chodzenie po kilku lokacjach i gadanie z dziewczynami. Fak, spodziewalem sie ze jednak jest wiecej walk. Nie ukrywam ze podział 50/50 bylby dla mnie idealny a tak coraz mocniej a tak coraz mniejsze jaranko Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Gra mnie zainteresowała, bo lubie takie klimaty i wiem mniej więcej jak to smakuje. Najtaniej widze w UK po 40 funtów chodzi, więc jeszcze nie dla mnie. Ale spox, jak spadnie do 15 trzeba bedzie gdzieś nabyć. Szkoda, że tak mało tych mechów jak mówi Dante, ale zawsze choć trochę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi