Skocz do zawartości

Co było pierwsze - Senior czy Premium?

Premium, Senior, a może Gold? 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czym głosujesz:

• Grupy Premium i Senior bez zmian
      22
    • Tworzymy jedną grupę dla wszystkich wyróżniających się userów
      40

Ankieta została zamknięta

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Junior to nazwa robocza :P. Chociaz widze, ze bedzie mozna ja wlepiac zamias warnow - "skazuje Cie na bycie juniorem"!

Dobra, ogarniemy to ze srednia postow - ci co pisza range zgarna, weterani beda mieli latwiejszy prog i z glowy. 

Poprosze tylko jakies propozycje dla nazwy Junior (no tylko nie Premium, bo troche to od czapy). 

• Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Drodzy forumowicze, pierwszy etap zmian za nami. Z forum zniknęła grupa Premium Member, a wszyscy jej członkowie trafili do grupy Senior Member. Do końca sierpnia dodamy info odnośnie tego, jak wygląd

• Czlowieku ja tak nawet smsy pisze

Opublikowano

Zasłużony / Senior / Legenda :sir:

Opublikowano

Diamentowy Pies.

Opublikowano

Junior = Semi Scorpio

Senior = Scorpio

Zasłużony /15+/ = Big Scirpio

Ew Zombie - adekwatnie Rotten Zombie

Opublikowano
  • Autor

Precyzujac - nie bedzie dwoch grup Seniorow, a jedynie dwa progi, zeby Ci ze stazem 15+ nie narzekali, ze po tylu latach musza tyle samo pisac co 10+ - docenmy weteranow zaprawionych w bojach. 

Tak ze kwestia nazwy dotyczy tylko tzw. juniorow (staz 5+), bo druga grupa bez zmian - Senior Member. 

Opublikowano

mate5

Kumacie? ma te 5.

Opublikowano

dlaczego stracilem senior membera:-/ chce byc znowu niebieski 

Opublikowano

Widocznie nie spełniasz najświeższych wymagań. 

W końcu się za was wzieli pozerzy. Na szczęście ja zrezygnowałem sam i nie mam sobie nic do zarzucenia. 

Opublikowano
12 godzin temu, Rudiok napisał:

A to się nie łączy? :notsure:

Niby tak. Ale ja np z tym graniem w gierki SIE TAK NIE OBNOSZE

A moze po prostu zamiast zmieniac nazwe z kazdym progiem zmieniac kolor rangi seniora? Jak pasy w karate

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

A moze po prostu zamiast zmieniac nazwe z kazdym progiem zmieniac kolor rangi seniora? Jak pasy w karate

Wiedziałem, że forumek prędzej czy później wpadnie w tęczową rewolucję :pechowiec:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, kanabis napisał:

Niby tak. Ale ja np z tym graniem w gierki SIE TAK NIE OBNOSZE

No ale pasy w karate to chyba mają te swoje nazwy, a nie że jest jeden, który nazywa się "czarny", i ma 10 kolorów :D.

Pany, taka elita tu siedzi, a nazwę trudno wykombinować :P. Może jakiś Młody padawan :D. A jak nie to daje Junior Member w pięknym zielonym kolorze i już!

Opublikowano

nie wiem kto odpowiada osobiscie za mojego seniora, ale dzieki za docenienie ;) 

Opublikowano

Maly przegryw.

Duży przegryw.

P O T Ę Ż N Y  przegryw. 

Opublikowano

Dla mnie wprowadzanie jakiś kolejnych barw forumowkych jest zbędne. Senior wystarczy, a reszta niech zasuwa z pisaniem i stażem forumowym jak chce być niebieska. :Coolface:

Opublikowano

Czy posiadanie takiej odznaki kwalifikuje się do nadania jakiegoś tytułu?

image.png.960092a4e3f9805b8f033f7e5c7e223d.png

:nosacz3:

Opublikowano

Może lurker -> poster -> senior?

A może dać juniora na początek, potem junior znika, potem senior? Ewentualnie w takiej konfiguracji zamiast junior pisać random?

Opublikowano
  • Autor

No akurat ta nazwa Random spoko :D. 

Opublikowano
2 minuty temu, D.B. Cooper napisał:

A co powiecie na pisowskie kurwy? 

Schowek01.jpg