Skocz do zawartości

Co było pierwsze - Senior czy Premium?

Premium, Senior, a może Gold? 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czym głosujesz:

• Grupy Premium i Senior bez zmian
      22
    • Tworzymy jedną grupę dla wszystkich wyróżniających się userów
      40

Ankieta została zamknięta

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

A więc żart z tirexem i seniorem stał się prawdą  :) jesteście pojebani wiecie o tym?  :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drodzy forumowicze, pierwszy etap zmian za nami. Z forum zniknęła grupa Premium Member, a wszyscy jej członkowie trafili do grupy Senior Member. Do końca sierpnia dodamy info odnośnie tego, jak wygląd

• Czlowieku ja tak nawet smsy pisze

Opublikowano
W dniu 4.01.2022 o 12:44, Pupcio napisał:

A więc żart z tirexem i seniorem stał się prawdą  :) jesteście pojebani wiecie o tym?  :)

Byłem seniorem na długo przed Tobą. :)

Feniks osobiście mi go dał jako pierwszemu na forum. Dzięki temu mogłem założyć WKP. 

:sir:

Opublikowano

Pupcio masz zgodę od Cirexa na pisanie postów w WKP?

Opublikowano

Dawny tirex już nie istnieje, teraz został tylko szurski random cirex który marzy o florydzie bo nie trzeba tam nosić maseczek

Opublikowano

A co daje ten señor premiüm? Zniżkę w biedronce na dziale z majtkami i możliwość zakupu bez kolejki w $połem?

Opublikowano
3 minuty temu, Boomcio napisał:

A co daje ten señor premiüm? Zniżkę w biedronce na dziale z majtkami i możliwość zakupu bez kolejki w $połem?

procent udziału w firmie software redaktora Shiva o kapitale zakładowym 420mln euro.

Opublikowano

Senior pozwala na prawie dwukrotnie większe, dzienne forumowe wydatki w postaci reakcji i dodaje piękny kolor PlayStation w profilu.

Opublikowano

Przez ten kolor to nie dla mnie :isee:

Opublikowano
20 minut temu, Square napisał:

dodaje piękny kolor PlayStation w profilu.

Właśnie dlatego tęsknię za Premiumem :/ Piękna zieleń potężnego Premiuma >>> seniorowy niebieski

Opublikowano

mi tam ładnie w niebieskim

Opublikowano

Zawsze można zrobić nową ankietę, może po tym półtora roku wyniki będę się inaczej prezentować.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Zawsze można zrobić nową ankietę, może po tym półtora roku wyniki będę się inaczej prezentować.

Nah, to zwykła nostalgia. Kolorek na forum mi nie robi, ważne, że w serduszku zielono jest.

A ankieta pewnie byłaby ustawiona, już nam zgredaktor Ściera pokazał, jak się takie sprawy załatwia!

Opublikowano
Teraz, maciucha napisał:

co było pierwsze - pupcio czy tornadokacper?

Może Pawciozelda?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale tylko pod przysięgą zaprzestania wrzucania materiałów z PPE, a Grucha musi być świadkiem.

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

Ale tylko pod przysięgą zaprzestania wrzucania materiałów z PPE, a Grucha musi być świadkiem.

PPE, a co to? :)

Opublikowano

Kolejny rok i znowu boomcio bez seniora :D ale ja idę na jakość, a nie ilość o!

Opublikowano

Też tęsknię za Premiumkiem - ten Senior to taki zwyczajny napis, tyle że na niebiesko, a PREMIUM miało jakiś design i wyglądało jak odznaka.

Opublikowano

I założenie było inne, teraz wystarczy napyerdalać gównoposty z automatu.