Skocz do zawartości

Co było pierwsze - Senior czy Premium?

Premium, Senior, a może Gold? 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czym głosujesz:

• Grupy Premium i Senior bez zmian
      22
    • Tworzymy jedną grupę dla wszystkich wyróżniających się userów
      40

Ankieta została zamknięta

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Drodzy forumowicze, pierwszy etap zmian za nami. Z forum zniknęła grupa Premium Member, a wszyscy jej członkowie trafili do grupy Senior Member. Do końca sierpnia dodamy info odnośnie tego, jak wygląd

• Czlowieku ja tak nawet smsy pisze

Opublikowano

Gdyby jeszcze ta ranga była w kolorze ZIELONYM, ale z niebieską to faktycznie trochę wstyd :shieeet:

Opublikowano

Lepsza od blue była by nawet pink.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Poszła aktualizacja. Jak ktoś uważa, że niesłusznie dostał/stracił to proszę o kontakt z argumentami :Aloy_cool1:

Opublikowano

Ja niesłusznie wciąż jestem seniorem, gdyż zasłużyłem co najmniej na moderatora

Opublikowano

A moze moglibyscie podac chociaz krytera bo teraz tez wciaz nikt nie wie.

Opublikowano

No nic się nie zmieniło od dwóch lat.

W dniu 29.11.2020 o 16:03, Perez napisał:

Finalnie:

• Senior dla stażu minimum 4 lat - średnia 50 postów/miesiąc - tutaj liczba osób bez zmian

• Senior dla stażu minimum 8 lat - średnia 40 postów/miesiąc - doszła jedna osoba 

• Senior dla stażu minimum 12 lat - średnia 30 postów/miesiąc - doszło kilkanaście osób

Dla wszystkich osób zarejestrowanych przed 1 stycznia 2008 to właśnie od tej daty liczymy średnią postów, aby nie byli poszkodowani. 

Plus bycie w miarę aktywnym w danym roku, także jak ktoś spełnia ilości, ale nie pisał nic cały rok no to się nie łapie.

Opublikowano

senior dla ludzi ze stazem under 12 lat... no ciekawe kryteria nie powiem.

• 1 rok później...
Opublikowano

A też się zapytam jak tam u mnie, w tym roku pełnoletność strzeli na forumku:cool2:

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

@Perez petenci na seniora przyszli :xboss:

W piatek? Przed swietami?! No zaczynam rozumiec panie w urzedach, jak im ktos tak dzien psuje! ;) @Square jakies aktualki byly tego? Bo ja nawymyslalem cudow kilka lat temu i sobie poszedlem :D.

Opublikowano
7 minut temu, Perez napisał:

W piatek? Przed swietami?! No zaczynam rozumiec panie w urzedach, jak im ktos tak dzien psuje! ;)

jak daaawno temu pracowałem w urzędzie, to panie wychodziły w takie przedświąteczne dni o 12, a chłopy siedzieli do końca na dyżurze, ciekawe czy dziś by to przeszło :D 

a kolega creatinfreak powinien mieć seniora/premium bez składania wniocha, choćby za samą akcję z prezentami dla dzieciaków z domu dziecka :) 

Opublikowano
10 minut temu, Perez napisał:

W piatek? Przed swietami?! No zaczynam rozumiec panie w urzedach, jak im ktos tak dzien psuje! ;) @Square jakies aktualki byly tego? Bo ja nawymyslalem cudow kilka lat temu i sobie poszedlem :D.

Nie musi być od razu panie kierowniku. Ale podanie złożyłem :ogor:

Opublikowano

Ja jestem na forum od 21 lat. A że piszę pewnie od dwóch-trzech to powinienem mieć 7,5k postów xd To mi jeszcze z 5tys brakuje. Chyba przed 50 rokiem życia się uda 

Opublikowano
13 minut temu, Perez napisał:

Bo ja nawymyslalem cudow kilka lat temu i sobie poszedlem :D.

Było. Nie mam danych przed sobą, ale z tego co tak na szybko policzyłem to @Szermac brakuje sporo, a @creatinfreak prawie by się udało (chyba stracił rok temu). Jak będę w domu to sprawdzę dokładnie ile to tam wyszło na koniec roku, a ile teraz.

A przy okazji tworzenia grupy Patrona można i zmodyfikować kryteria pod SM.

Opublikowano

Przez 17 lat na tym forum wyszła mi średnia 27 postów/miesiąc.. Blisko tych mitycznych 30, muszę porobić jeszcze kilka dram w Wieściach gminnych :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, Perez napisał:

Bo ja nawymyslalem cudow kilka lat temu i sobie poszedlem :D.

Zgadza sie. I jeszcze licznik postow w wkp i cw zablokowales. Dzisiaj ta blokada juz dawno nie ma sensu.

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Mejm napisał:

Zgadza sie. I jeszcze licznik postow w wkp i cw zablokowales. Dzisiaj ta blokada juz dawno nie ma sensu.

Z tym licznikiem to nie pamiętam, pewnie ktoś mi tak podpowiadał! Ale pewnie, można pomyśleć o odświeżeniu forumka i w tym zakresie.