Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gierka taka sobie, przyjemna, ale niestety nie ma nic wspólnego z collinem, a oszukiwałem się że jednak coś tam jeszcze w tej serii zostało.

Gra odrzuciła mnie przede wszystkim otoczką, forzę opuściłem przez infantylny i nachalny klimat cool festiwalu, tutaj mamy to samo z jeszcze gorszym radiem w tle, cały czas mina skwaszona w menu. Tym bardziej czekam na muzykę symfoniczną  i powagę w GT7, tam pewnie gra mnie odrzuci po 3 posiedzeniach :D

No i niestety jestem głupkiem, podobnie jak w Tony Hawku, nie mogę zauważyć tych 120 fps, albo robię coś źle, albo po prostu mi wszystko jedno czy jest 60 czy 120.

Opublikowano

No właśnie mam kupionego kiedyś bodajże dirty rally 2.0, a że dirt 5 za darmo w Plusie to sprawdziłem czy po pierwsze graficznie jest świetnie i czy gameplay trochę podobny. Jednak to kompletnie inna gra.

Opublikowano (edytowane)

Ja akurat Dirta 5 w sumie oceniam pozytywnie. Akurat nie przepadam za Dirtem Rally (ogólnie rajdowe simy to nie moja bajka) więc luźny i arcadeowy styl (ale w sensowy sposób, ze stosunkowo realistycznym ale dosyć prostym i przyjemnym modelem jazdy) jak najbardziej mi podszedł.

Co prawda wolałbym więcej normalnych aut drogowych do wyboru, zamiast prawie samych rajdówek itp ale i tak jest spoko. Jak dla mnie z Dirtów lepszy był tylko Dirt 2.

Prawdę mówiąc bawiłem się tu nawet lepiej niż np. z FH5 (chociaż tam to może efekt znudzenia, bo niedługo przed FH5 grałem w FH4 i ogólnie trochę przejedzenia open worldami).

Co do poziomu trudności to jest banalny, za wyjątkiem kilku eventów tymi terenówkami o mocy ok 800 koni. Tam AI jest zaskakująco szybkie.

Edytowane przez Emet
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Coraz bardziej wkurwiają mnie obecne gry wyścigowe. Niestety jest to kolejna gra która nie zapamiętuje/zapisuje naszych rekordów jak się gra offline. Myślałem że w końcu znalazłem wyścigi w których co jakiś czas będę mógł "powalczyć" o lepsze wyniki. Driveclub olałem bo serwery zdechły i rekordy poszły się jebać. Będę musiał sprawdzić Wipeout czy tam w offline wszystko jest ok.

• Plusik 1