devilbot 3 682 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Jest banalna ale mega przyjemna. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 Gierka taka sobie, przyjemna, ale niestety nie ma nic wspólnego z collinem, a oszukiwałem się że jednak coś tam jeszcze w tej serii zostało. Gra odrzuciła mnie przede wszystkim otoczką, forzę opuściłem przez infantylny i nachalny klimat cool festiwalu, tutaj mamy to samo z jeszcze gorszym radiem w tle, cały czas mina skwaszona w menu. Tym bardziej czekam na muzykę symfoniczną i powagę w GT7, tam pewnie gra mnie odrzuci po 3 posiedzeniach No i niestety jestem głupkiem, podobnie jak w Tony Hawku, nie mogę zauważyć tych 120 fps, albo robię coś źle, albo po prostu mi wszystko jedno czy jest 60 czy 120. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 Jak szukać czegoś jak stary Colin to się zainteresuj Diet Rally a nie zwykłym Dirtem. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 No właśnie mam kupionego kiedyś bodajże dirty rally 2.0, a że dirt 5 za darmo w Plusie to sprawdziłem czy po pierwsze graficznie jest świetnie i czy gameplay trochę podobny. Jednak to kompletnie inna gra. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 (edytowane) Ja akurat Dirta 5 w sumie oceniam pozytywnie. Akurat nie przepadam za Dirtem Rally (ogólnie rajdowe simy to nie moja bajka) więc luźny i arcadeowy styl (ale w sensowy sposób, ze stosunkowo realistycznym ale dosyć prostym i przyjemnym modelem jazdy) jak najbardziej mi podszedł. Co prawda wolałbym więcej normalnych aut drogowych do wyboru, zamiast prawie samych rajdówek itp ale i tak jest spoko. Jak dla mnie z Dirtów lepszy był tylko Dirt 2. Prawdę mówiąc bawiłem się tu nawet lepiej niż np. z FH5 (chociaż tam to może efekt znudzenia, bo niedługo przed FH5 grałem w FH4 i ogólnie trochę przejedzenia open worldami). Co do poziomu trudności to jest banalny, za wyjątkiem kilku eventów tymi terenówkami o mocy ok 800 koni. Tam AI jest zaskakująco szybkie. Edytowane 6 stycznia 2022 przez Emet Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Coraz bardziej wkurwiają mnie obecne gry wyścigowe. Niestety jest to kolejna gra która nie zapamiętuje/zapisuje naszych rekordów jak się gra offline. Myślałem że w końcu znalazłem wyścigi w których co jakiś czas będę mógł "powalczyć" o lepsze wyniki. Driveclub olałem bo serwery zdechły i rekordy poszły się jebać. Będę musiał sprawdzić Wipeout czy tam w offline wszystko jest ok. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi