Skocz do zawartości

The Medium

Featured Replies

Opublikowano

Generalnie jestem ogromnym fanem wszelakich horrorów (nawet symulatorów chodzenia) i pewnych mankamentów mogę nie zauważać albo je ignoruję. W każdym razie, Bloober z gry na grę jest coraz lepszy i wierzę w The Medium.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 867
  • Wyświetleń 98,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• +1 do oceny

• A mnie to średnio jara, taka polskość w polskich grach [odnośnie Malucha]. W innych krajach tego nie ma, a w grach z Polski, albo akcja się dzieje w Polsce, albo jakieś nawiązania do polskiej pop

• W hotelu z gry miałem studniówkę  

Opublikowano

Eh kolejny walking sim, a ze bloober nigdy nie zrobił dobrej gry to meh. Jedyny plus to miejsce akcji krakow<3

Opublikowano

jedyna dobra gra z konfy, ten podwójny dimension robi zayebiście robote

Opublikowano

No dwa światy jak najbardziej ok ale wygląda na to że to będzie kolejny walking sim a liczyłem tutaj na coś więcej niż kolejny majonez :( I ta twarz głównej bohaterki - wygląda strasznie. W sensie technicznym rzecz jasna. Zero emocji, botoksowa maska jak z czasów PS3/360. 

Opublikowano

@Paolo de Vesir

No co tutaj masz na tym gameplayu? Chodzenie, wciskanie, przekładanie, przesuwanie - zwykły walking sim bije z tego gameplayu. Takie Layersy tylko w tpp i podwójnym światem. 

Opublikowano

no przeciez od poczatku wiadomo ze to walking sim i nic poza tym,  a tym bardziej ze za tym stoi bloober a tam w gameplay nie potrafia

Opublikowano

Uuuu no to lipa straszna. Miałem nadzieję na klon silent hilla ale bez walki to mizeria :smutas:

Opublikowano

w przygodowce masz jakis gameplay, czy znosne zagadki, a nie wychylanie galki i klikanie co popadnie

Opublikowano

Co by nie było, wierzę, że to będzie ich magnum opus. Krok w dobrą stroną choć ten patentowany podwójny świat jakoś mnie nie zniszczył na ten moment.

Opublikowano

Ten pomysł z podwójnym światem niby fajnie, ale jak odpaliłem ten gameplay na TV to kompletnie tego nie czuję. No czułem się trochę jakbym odpalił moduł PiP na starym Samsungu. :D

Opublikowano

30FPS

Nie jest potężna XSX.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 23.07.2020 o 21:56, Cedric napisał:

Ten pomysł z podwójnym światem niby fajnie, ale jak odpaliłem ten gameplay na TV to kompletnie tego nie czuję. No czułem się trochę jakbym odpalił moduł PiP na starym Samsungu. :D

Przypomina mi się Onimusha 3, tam fajnie było to zrealizowane. 

Co do walking sima, Clock Tower 3 też nie miał typowej walki, można było korzystać z otoczenia, a jaka to była miodna gra. 

Trzeba dać naszym szansę.

• 4 tygodnie później...