balon 5 342 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 No mi się podoba ale będzie ciężko jej powalczyć o czas jak tego 21.01 przyjedzie do mnie PS5 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Przecież to bloober team. Czego sie spodziewaliscie? Gra na 7 i tyle. Observer był całkiem spoko ale to będzie podobny poziom. Cytuj
ASX 14 656 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 W sieci pojawiły się dzisiaj zapowiedzi od redakcji które miały okazję już trochę pograć i o dziwo są one zaskakująco pozytywne . Często pojawiają się porownania do Silent Hilla i Alana Wake pod względem klimatu i gęstej atmosfery. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja tam kibicuje i nawet mi się podoba. Drewno trochę ale może klimat nadrobi. Ostatnio znowu przeszedłem sh2 i grafa oraz animacje mi nie przeszkadzają nadal. Jak będzie mrocznie i z dobra fabuła to może będzie ok 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Jak zobaczyłem ten gameplay to moje skojarzenie również było od razu old schoolowy Silent Hill. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) Nie rozumiem narzekań osób, które piszą też, że lubią SH. Silent to też chodzonka Edytowane 5 stycznia 2021 przez 20inchDT Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ludzie odgórnie oczekują sinematikekspirjens i dlatego tak reagują. 1 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Dłuższy gameplay. Sam nie chce sobie psuć niespodzianki, więc nie oglądam: gra wygląda jak g0wno, do tego to tam chyba nie ma nawet 30 fps serio czym wy sie podniecacie?? 1 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Nikt się nie podnieca z tego co widzę. Cześć osób mówi jedynie, że dla nich jest ok. Baaa czuje, że gierka idealnie mi wjedzie na przegryzienie dynamicznego i oczojebnego Moralesa. W ogóle te pytanie o strzelanie. Jakby mało pif paf było na rynku... 2 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Nie rozumiem narzekań osób, które piszą też, że lubią SH. Silent to też chodzonka SH mogło by nawet walki nie mieć właśnie. Tam chodzi o wiele innych rzeczy i to była głównie chodzonka. Jeśli Medium stworzy historie i klimat wraz z muzą to może naprawde namieszać. Inna sprawa że jak wyszedł pierwszy silent hill to byłem chwile po ograniu któryś raz Residenta 2 i na samym początku grania miałem SH za słabą technicznie podróbe residenta. Szybko mnie ta gra wyjaśniła i wiedziałem że jest inaczej Grafika nie ma tu większego znaczenia - co innego gdy mamy strzelanke akcji w klimacie horroru. Medium raczej ma inne aspiracje. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ale tu @LiŚciu problemem grafiki są te ultra zapowiedzi jak to gierka musi być na nowej generacji, i bo jest taka doje bana technicznie, że inaczej tonNo way. A ja na filmiku widzę gierkę ze środka poprzedniej generacji. I gadka o 2 światach do mnie nie przemawia. Cytuj
messer88 6 483 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 za darmo to się zagra jak nie podejdzie nic się nie stanie Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Bluber Bloober Team to partacze jesli chodzi o technikalia. Serio ktos sie spodziewał next-genowej oprawy? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Chujowa ekskluzywna pierwsza gierka od blubera na nowym sprzęcie oznacza że ten sprzęt wygra generację Spoiler Pamiętacie takie coś jak Basement Brawl od nich na PS4 Cytuj
Boomcio 4 067 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Wstrzelili się w niszę wydawniczą. Może trochę zarobią i będzie ich stać na coś naprawdę SUPER!!! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 ale to jest to cos super, przecież się chwalili ; / Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 1 godzinę temu, Jakim napisał: Przecież to bloober team. Czego sie spodziewaliscie? Gra na 7 i tyle. Observer był całkiem spoko ale to będzie podobny poziom. observer to jedyna gra jaka im się udała Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 5 godzin temu, Bzduras napisał: 9 dni do premiery, nie oglądam. Zagram to ocenię. A nie 23? Cytuj
Bzduras 12 540 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Teraz, LiŚciu napisał: A nie 23? A faktycznie, nie wiem co mi się ubiło w głowie, że premiera jest 14 stycznia Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 12 minut temu, LiŚciu napisał: A nie 23? Dokładnie to nie 14, ani 23, a 28. 1 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Nie rozumiem tych hejtów wobec gameplayu. Wygląda jak ładna, gotycka opowieść grozy, jaka od dawna mi się marzy w polskiej kulturze horroru. W końcu Kraków będzie kojarzył mi się z czymś więcej niż Świetlickim, Turnauem i preclami. Czekam z niecierpliwością. Tym bardziej, że Cyberpunk gnije na dysku po jednym przejściu, a błędów tam jakby coraz więcej. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 @balon Chodziło mi o 23 dni do premiery. Jeszcze się okaże że Medium ładnie dowiezie i na fali Cyberpunka będa o nich mówić jako o "zmywających wstyd z polskich devów". Chociaż- mało realne. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 7 minut temu, LiŚciu napisał: Jeszcze się okaże że Medium ładnie dowiezie i na fali Cyberpunka będa o nich mówić jako o "zmywających wstyd z polskich devów". Chociaż- mało realne. Wcale nie tak mało. O grze na pewno napiszą kulturalne periodyki, bo, po pierwsze: Kraków, po drugie: polski horror. Od lat Polacy są spragnieni dobrej opowieści grozy w naszych realiach, takiej na ekrany, a nie na papierze. Jako że filmy raczej nie dowożą (mieliśmy w tamtym roku slasher, ale jednak to za mało), a dawne "Wilczyce" itd. się już wszystkim znudziły, ta opowieść może wejść w niezagospodarowaną niszę. Zwłaszcza w mrocznym okresie pandemii. 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 LiŚciu, zgadzam się jak nigdy. Oczekuję od gry gęstej asmosfery, ciekawej fabuły i przystępnych zagadek. Wciskana na siłę, drętwa, walka i strzelanie nie jest do niczego potrzebna. Herbatka, słuchawki i nocna eksploracja w akompaniamencie Akriy to jest to na co liczę i zapewnie to dostanę. Layers of Fear bardzo mi się podobał i pewnie gorzej nie będzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi