Gość suteq Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Klimacik jest na pewno zacny ale kurde na rynku jest tyle symulatorów chodzenia że ten, patrząc po gameplayu, nie wybija się ponad przeciętność. No mi po 3 minutach chciało się ziewać a pewnie chodzenie po podobnych do siebie korytarzach i pomieszczeniach odniesie podobny skutek. Moje zainteresowanie spadło praktycznie do zera i chyba nawet nie odpalę z XGP. Observer udał im się chyba przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 32 minuty temu, suteq napisał: Klimacik jest na pewno zacny ale kurde na rynku jest tyle symulatorów chodzenia że ten, patrząc po gameplayu, nie wybija się ponad przeciętność. No mi po 3 minutach chciało się ziewać a pewnie chodzenie po podobnych do siebie korytarzach i pomieszczeniach odniesie podobny skutek. Moje zainteresowanie spadło praktycznie do zera i chyba nawet nie odpalę z XGP. Observer udał im się chyba przez przypadek. Nie przypadek tylko rutger hauer. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 7 godzin temu, suteq napisał: Klimacik jest na pewno zacny ale kurde na rynku jest tyle symulatorów chodzenia że ten, patrząc po gameplayu, nie wybija się ponad przeciętność. No mi po 3 minutach chciało się ziewać a pewnie chodzenie po podobnych do siebie korytarzach i pomieszczeniach odniesie podobny skutek. Moje zainteresowanie spadło praktycznie do zera i chyba nawet nie odpalę z XGP. Observer udał im się chyba przez przypadek. No ale horrorków w TPP już jest bardzo mało. Mega się cieszę, że nie będzie to w FPP. Patrząc na gameplay to jednak będzie tam chyba trochę więcej do roboty niż w takim klasycznym walking sim. Czemu tylko Observer? LoF to też nie są jakieś słabe gierki. Rozumiem, że mogą się niektórym nie podobać, ale napisać że są nieudane to deko przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Mnie też się podobało Layers of Fest, nie nie grałem w Blair Witch i Observera. Medium na pewno dam szansę, ale podchodzę do gry bez żadnych oczekiwań i kto wie? może się miło zaskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Nie wygląda to źle i soundtrack Akiry Yamaoki pewnie będzie bardzo dobry Jednak te sceny ucieczki trochę martwią oraz wstrzymanie oddechu i kryjówka przed przeciwnikiem to kopia rozwązania z Death Stranding Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Widzę, że polski gamedev ostro miesza na świecie, skoro właśnie czytam że za muzykę odpowiedzialny jest Yamaoka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 2 godziny temu, balon napisał: Czemu tylko Observer? LoF to też nie są jakieś słabe gierki. Rozumiem, że mogą się niektórym nie podobać, ale napisać że są nieudane to deko przesada. Mnie LoF strasznie wynudziło a to jest przecież horror jakby nie patrzeć. W zasadzie tylko Observer potrafił mnie utrzymać przy ekranie chociaż nie grałem w Blair Witch ale opinii nie ma zbyt dobrych niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 410 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 19 minut temu, Texz napisał: Widzę, że polski gamedev ostro miesza na świecie, skoro właśnie czytam że za muzykę odpowiedzialny jest Yamaoka. No to nieźle się obudziłeś skoro od pierwszego trailera na E3 to był jeden z selling pointów tej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Jakoś dziwnie gierka nie przebiła się do mojej świadomości pośród tych wszystkich tytułów AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 21 minut temu, suteq napisał: Mnie LoF strasznie wynudziło a to jest przecież horror jakby nie patrzeć. W zasadzie tylko Observer potrafił mnie utrzymać przy ekranie chociaż nie grałem w Blair Witch ale opinii nie ma zbyt dobrych niestety. No widzisz Panie sutqu, a mi się spoko je łyknęło. Blair Witch też jeszcze nie ograłem, ale jest obecnie na szczycie listy w GP. Jak tylko skończę Delivery us The moon, to zaczynam wiedźmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Będzie w Game Passie to nie widzę powodu żeby nie dać jej szansy. Nie mam dużych oczekiwań, ale lubię tego typu "walking simulatory" i jeśli historia nie zawiedzie, to więcej od The Medium nie potrzebuje. Bardziej się martwię o kwestie techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Dla mnie wygląda nawet ok(statyczne kamery, mocny follow up do survival horrorów z 90-tych) oprócz tego, że ewidentnie klatkuje, no i nie widzę tutaj niczego, z czym nie poradziłyby sobie konsole ósmej generacji. Nie będzie z tego żadnego Silent Hilla(marketingowa podpinka, jak w przypadku gier soulsopodobnych), ale jak ktoś lubi symulatory chodzenia od bluberów, to tutaj będzie miał to samo, tylko w TPP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 1 hour ago, balon said: No widzisz Panie sutqu, a mi się spoko je łyknęło. Blair Witch też jeszcze nie ograłem, ale jest obecnie na szczycie listy w GP. Jak tylko skończę Delivery us The moon, to zaczynam wiedźmę. Warto zagrać BW. Kupiłem w pudełku na PS4 i pomimo problemów technicznych na tej konsoli gra bardzo mi się podobała. Na XSX śmiga pewnie jak złoto więc +1 do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Technicznie prezentuje się mocno średnio, od Observera nie widzę żadnej poprawy jeśli chodzi o animację czy mimikę postaci u Bluberów. Ogólnie skojarzyło mi się to z A Plague Tale Innocence, klimat jest, ale widać, że to nie jest gra jakiegoś większego studia, choć tam przynajmniej oprawa była na bardzo dobrym poziomie, no i sam pomysł ze szczurami był spoko. Nie wiem czy tutaj coś podobnego zmajstrują, ale może te alternatywne światy, które wcale nie wyglądają next-genowo dodadzą trochę kolorytu tej produkcji. No i fajny smaczek z imieniem dziewczynki, czy raczej jej pseudonimiem, Sadness. Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 19 godzin temu, Czoperrr napisał: Warto zagrać BW. Kupiłem w pudełku na PS4 i pomimo problemów technicznych na tej konsoli gra bardzo mi się podobała. Na XSX śmiga pewnie jak złoto więc +1 do oceny. Ja ograłem Blair Witch na XsX i technicznie niestety rewelacji nie ma. Ale samej grze polecam dać szansę, osobiście uważam ją za przyzwoity tytuł. Nie wybitny, ale całkiem niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Filmik o świecie gry z komentarzem devów Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Jak dla mnie zapowiada się zacnie, ta muzyczka przy Sadness Observer był dobry, w Blair Witch też grało się spoko, mimo, że ten głupi pies mi nie szczekał. Tu będzie podobnie albo nawet oczko wyżej. Nikt przecież nie zapowiadał nagłego przeskoku na AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Mi zaś troszkę opadł po ostatniej prezentacji, bo wyglądało to dość średnio (może to wina kompresji?), nie przesadzając nie był to nawet poziom Until Dawn. Wolę się miło zaskoczyć, niż nieprzyjemnie rozczarować. Byle do 28. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 W dniu 6.01.2021 o 12:03, SlimShady napisał: Dla mnie wygląda nawet ok(statyczne kamery, mocny follow up do survival horrorów z 90-tych) oprócz tego, że ewidentnie klatkuje, no i nie widzę tutaj niczego, z czym nie poradziłyby sobie konsole ósmej generacji. Nie będzie z tego żadnego Silent Hilla(marketingowa podpinka, jak w przypadku gier soulsopodobnych), ale jak ktoś lubi symulatory chodzenia od bluberów, to tutaj będzie miał to samo, tylko w TPP. Konsole poprzedniej generacji nie poradziłyby sobie z renderowaniem 2 światów na raz, przy zachowaniu zadowalającej liczby FPSów. Zwłaszcza bazowe modele X1 i PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mi zaś troszkę opadł po ostatniej prezentacji, bo wyglądało to dość średnio (może to wina kompresji?), nie przesadzając nie był to nawet poziom Until Dawn. Wolę się miło zaskoczyć, niż nieprzyjemnie rozczarować. Byle do 28. Jakie to ma wymagania na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 13 minut temu, LiŚciu napisał: Jakie to ma wymagania na PC? https://store.steampowered.com/news/app/1293160/view/4338607090470701007 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 O Steam. Nie wiem czemu ale myślałem ze tylko za pośrednictwem xgp na PC będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Nie wiem skąd się urwałeś liściu, ale xboxowe gry na steam to nic niezwyklego Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Ale na steam nie zagra w ramach gejpasa Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Nie wiem skąd się urwałeś liściu, ale xboxowe gry na steam to nic niezwyklego Przyszło mi do głowy że gra będzie tylko w ramach XGP. To że gry od MS są na steam to wiem. Ale jak już pytasz, to liście najczęściej urywają się z drzew. End od suchar. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi