Opublikowano 22 stycznia 20214 l 7 minut temu, kazuyoshi napisał: No niestety widzę i słyszę, że tylko muzyka Yamaoki będzie trzymać tu wysoki poziom. Tak jak w Silent Hill.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Gra ma mieć pełen polski dubbing? Na PPE i gryonline widzę informację o tym, że mają być napisy. Na tym samym gryonline piszą o polskiej obsadzie wiec nie rozumiem. Nie wszystkie kwestie będą po polsku? Czekam na tą grę i chętnie zagram w ramach GPU. Pierwszy Layers of the Fear nawet mi się podobał. Jeszcze lepiej było z ich wersją Blair Witch Project. Trzymam kciuki za to, że będzie przynajmniej dobra gra.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Z tego co pamiętam, to polskich dialogów nie będzie. Rosati, Dorocinski, a dialogi dogrywane przez innych aktorów po angielsku.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l To nie kumam w jakim charakterze oni tam wystąpią. Top będzie połowiczny dubbing? Jeżeli byłby taki jak w Stalkerze to nawet można by się do tego przyzwyczaić ale jak to będzie taki miszmsz to nie wiem, już mi się to nie podoba.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Polacy użyczają tylko twarzy i 'aktorzą' w sesjach mo-cap. Cały dubbing po angielsku nagrywany przez innych aktorów. Taka wersie pamiętam, ale nie mogę znaleźć newsa potwierdzającego.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Pierwszy raz patrzę na dłuższy gameplay i potwierdziły się wszystkie moje obawy. Będę zdziwiony jeśli jednak wyjdzie cos więcej niż 6-7/10.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Nie no wygląda spoko, taka gierka nastawiona typowo na historię z segmentu aa.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Obczajacie, że hotel Niwa, to hotel Cracovia Gra wygląda jak kopia SIlent Hill 2
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Bardzo Silent Hill. Ale to na plus. Podoba mi się. Niestety technicznie może być kupsztal - te animacje....
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 16 minut temu, LiŚciu napisał: Bardzo Silent Hill. Ale to na plus. Podoba mi się. Niestety technicznie może być kupsztal - te animacje.... Co z nimi?
Opublikowano 23 stycznia 20214 l No takie mało płynne drewno. No przecież od razu widać że to coś słabszego
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Wygląda jak silent hill na tym gameplayu. Nawet bardziej niż się spodziewałem. Jak na indyka imo zajebiście.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 29 minut temu, LiŚciu napisał: No takie mało płynne drewno. No przecież od razu widać że to coś słabszego Ja wiem czy takie drewno. Jak dla mnie ok.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Cały wizualny/muzyczny klimat zabija ciągła gadka bohaterki "do siebie" i ten "hehe dystansik" bijący z tekstów. Aż sobie wyobrażam jak wyglądałby SH2 by bloober: *kolejne pojawienie się piramidogłowego* James: ah shit, here we go again
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Może być tak, że bohaterka mówi do siebie żeby rozładować napięcie, ale co z tego będzie dowiemy się za 3 dni.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Też o tym pomyślałem i to byłoby całkiem sensowe (tzn. realistyczne), ale z perspektywy gracza to kiepskie rozwiązanie - bo koniec końców ja gram, ja mam się bać i to ja mam "gadać do siebie" xd No zobaczymy.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l W dniu 23.01.2021 o 21:27, LiŚciu napisał: Bardzo Silent Hill. Ale to na plus. Podoba mi się. Niestety technicznie może być kupsztal - te animacje.... Właśnie obejrzałem gameplay z xsx. Te animacje ruchu - widać też miłośnicy klasycznych RE będzie Pan zadowolony
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Staram się nie oglądać gameplayu, bo chcę sam to wszystko odkrywać, ale czy jakiś tam combat w grze będzie?
Opublikowano 25 stycznia 20214 l 26 minut temu, Faka napisał: Staram się nie oglądać gameplayu, bo chcę sam to wszystko odkrywać, ale czy jakiś tam combat w grze będzie? Na razie niczego takiego nie zaobserwowałem.