LiŚciu 1 314 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 6 minut temu, lpcl napisał: No ta walka, nie dałem rady w to grać przez ten pokraczny kombat system. Normalnie jak dwóch żuli napierdalających się o ostatniego łyka z butelki. Aż tak? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 10 minut temu, LiŚciu napisał: Aż tak? Ograniczenie wiekowe, za młody jestem żeby oglądać takie rzeczy. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Kiedy będzie można grać 15-16? Cytuj
ZjemCie 0 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Na ppe ktoś pisał że od 18 ej będzie można uruchomić. Cytuj
bulgot72 17 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 A to dobrze, bo myślałem, że wszyscy od rana cisną, a ja głupi w robocie Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Wygląda na to, że gierka ma duży rozstrzał w ocenach tj. sporo dziewiątek ale też czwórki. Czyli albo przypasuje albo będzie delete. Chociaż nie wiem jakim ta gra musiałaby być crapem żeby dawać jej 4. Cytuj
bulgot72 17 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Były nawet 3... komuś nie siadło. Bo były też i 10tki. Weszło za bardzo. Mam nadzieje, że historią się obroni. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Tylko na series x i s czy na xbox one tez odpalę? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Sydney 4am idelna godzina na odpalenie gierki trzeba jednak przyznać, że przy współpracy z ms marketing mają wzorowy. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 45 minut temu, PanKamil napisał: Sydney 4am idelna godzina na odpalenie gierki trzeba jednak przyznać, że przy współpracy z ms marketing mają wzorowy. To mamy się teraz Sydney martwić czy co? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Teraz, lpcl napisał: To mamy się teraz Sydney martwić czy co? absolutnie nie. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 (edytowane) Tej grze należy się już medal choćby za to, że nie jest kolejnym gównem horrorem FPP, a powraca do klasyki i wciąga ten cały syf stworzony przez pecetowych łbów dla pecetowych łbów nosiwem - niestety ten rak przeszedł i na konsole, patrząc choćby po Resie 7 i 8. Ostatnio oglądałem zestawienie co nas czeka w 2021 roku z pod znaku horroru growego i kurwa za głowę się złapałem jak zobaczyłem, że 80% to syf FPP na jedno kopyto z tym całym mambo dzambo nie realnym gównem - trzaski w głowach, zwidy, teleportacje i inne zawał dzampy dla yutubowych ciot streamerów co to drą mordę jak poparzeni przy każdym takim nieporozumieniu ku uciesze swoich widzów idiotów. Tak czy siak, jeśli o horror growy chodzi, to jest żle. Edytowane 28 stycznia 2021 przez kazuyoshi 1 2 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 8 minut temu, kazuyoshi napisał: nie realnym słownik do ręki a nie w gierki dla dzieci Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Pierwsze wrażenia są niezbyt pozytywne Dokucza strasznie animacja pamiętająca czasy PS3, 30 fpsow. Sam gameplay to jak na razie drętwe chodzenie i oglądanie przedmiotów. No ale zobaczymy co będzie dalej. Wg opisów gra trwa ok 8h więc w weekend powinienem skonczyc Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Wziąłem dziś xsx w all access wiec sprawdzimy co to za sztos Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Za godzinę kładę spać córkę i odpalam. Skoro na 8h to się skończy przez weekend, no chyba, że totalnie nie podejdzie. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Pierwsze kilkadziesiąt minut za mną i jestem na razie znacznie bliżej tych słabych ocen, niż tych dobrych. Fabuła póki co jakaś taka gdzieś pomiędzy pretensjonalną, a bełkotliwą. Bohaterka non stop do siebie trajkocze Totalnie antyklimatyczny moment pierwsza przejścia do tego "drugiego świata". Myślałem, że to jakoś fajnie zrobią, a tu jakaś 2-sekundowa pseudocutscenka, i pyk! Podzielony ekran! No słabe to było. Nie wiem czy to celowe, ale w tym "drugim" świecie bohaterowie mają nałożone jakieś maski, więc Bloober nie musiał robić im mimiki. Sprawia to jakieś takie denerwujące wrażenie. Gameplay mocno sztywny, ale na to byłem przygotowany. Na plus klimatyczna czołówka i niezła muzyka. Grafiki nie oceniam, bo i tak fajnie, że mój laptop w ogóle to odpalił. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Trafnie opisane, dodam tylko że pomimo gry XSX gra wygląda mocno poniżej oczekiwań i zdecydowanie nie czuć tu "nextgenowosci". Szczególnie rażą w oczy kiepskie modele postsci Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Jestem dopiero na początku i moje pierwsze skojarzenie to.. Syberia. Sam początek i poruszanie się postaci również. Osobiście lubię takie tytuły więc z chęcią brnę dalej, jak pogram więcej godzin na pewno opiszę wrażenia. Niektóre smaczki czy opisy są bardzo fajne Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 (edytowane) Jeśli ktoś liczył że to będzie taki Silent Hill/Resident Evil tylko bez walki, to będzie okrutnie zawiedziony, bo gierka ma jak narazie ma totalnie inny feeling w każdym elemencie - tak jak kolega wyżej napisał to jest bliższe Syberii albo innych schyłkowych point and clicków typu Longest Journey, tylko że w horrorowej estetyce. No ale zobaczym co dalej. Edytowane 28 stycznia 2021 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi