Daddy 4 223 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 9 minut temu, messer88 napisał: Jak wypada udźwiękowienie gierki? obok klimatu i designu najmocniejsza strona gry co do tych drętwych animacji to nie ma co się dziwić jak na początku gry lecą napisy z twórcami i oni mieli tam trzech kolesi od wszystkich animacji w grze, TRZECH xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Jakiś youtuber dostal od Bluber team pada do Xboxa z grafiką z the medium ale chyba w pudełku od PlayStation na to wygląda: Wyczuwam zmianę kilku ocen w przyszłości xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 12 minut temu, messer88 napisał: Jak wypada udźwiękowienie gierki? Sztosowo <3 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 No to gitara, jutro będą testowane 7x z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Oglądałem trochę materiałów w necie i gra ma w sobie to coś. Kamera trochę jak w heavy rain. Nawet jeśli gameplay nie jest tutaj jakiś mocarny to długość gry nie powinna spowodować jakiejś monotonii. Jakbym miał X to chętnie bym zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Jeśli masz PC to również możesz zagrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Ale tylko na medium z tego co czytałem o optymalizacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 16 minut temu, PanKamil napisał: Oglądałem trochę materiałów w necie i gra ma w sobie to coś. Kamera trochę jak w heavy rain. Nawet jeśli gameplay nie jest tutaj jakiś mocarny to długość gry nie powinna spowodować jakiejś monotonii. Jakbym miał X to chętnie bym zagrał Dokładnie to taki mix Syberii, Heavy Rain i Silent Hill. Cytuj Odnośnik do komentarza
yOGI79 5 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Usiadłem wczoraj około 17 żeby sprawdzić co to (wcześniej widziałem tylko trailer)... wstałem po napisach końcowych około 02:30. Na mnie gra zrobiła duże wrażenie historią, grafiką i udźwiękowieniem (czasami bym się przyczepił do animacji, no i może spodziewałem się w polskiej grze pełnej lokalizacji). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 jak pisałem ze gra będzie gówniana, tak wciaglem się i chyba dzisiaj skończę xD milo się tak pozytywnie zaskoczyć bardzo przyjemna produkcja 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Do grajacych na PC - czy gra obsluguje osiagniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Wszystko fajnie, miód, muza, grafa, klimat wylewający się z ekranu. Gdyby nie ta mimika naszej postaci, a właściwie jej brak. Nie oczekiwałem jej na poziomie L.A. Noire czy CP2077, ale taką Wiedźminową to chętnie bym zobaczył. A tak czuję się jakbym cofnął się do czasów PS2. Za to muza Akiry Yamaoki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Do grajacych na PC - czy gra obsluguje osiagniecia? W apce pc można sprawdzać. Są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Pograłem chwilę doszedłem do Spoiler Biura kierownika No i jak do tej pory wszystko jest super, aż się przypomniały stare pctowe przygodówki pnc. Jest klimat, wciąga, brzmi i wygląda bdb. Bohaterka też spoko. Nie mogę już dziś dłużej pograć a szkoda bo mnie ciekawi bardzo co tam dalej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Kusicie kurwie. Chyba jednak zacznę grać szybciej niż zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Uważajcie na spoilery! W grze zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony głupio by było sobie to zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 No ja np trochę żałuję że widziałem spotkanie ze Smutką wcześniej w jakimś promo materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Piosenka z creditsów całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Też macie czasem kolorowe artefakty na ekranie świata rzeczywistego? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Też się właśnie chciałem pytać. Miałem tak i rzeczywistym jak i tym drugim świecie. Myślałem, że mi Xbox szwankuje, ale skoro nie jestem sam to chyba ta gra tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 No mnie to zaciekawiło, bo wygląda jak artefakty występujące po przegrzaniu układu graficznego. Tym bardziej, że jest to w zasadzie pierwsza next genowa gra na XSX, która pewno znacznie bardziej obciąża układ niż gry ze wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpideyPL 21 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 No jestem na razie gdzieś po 4 godzinach gry i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Design świata i muzyka naprawdę na wysokim poziomie. Do tego naprawdę ładna grafika (no prócz tej koślawej animacji) i bardzo miodny gameplay. Tak jak piszą przedmówcy, klimat oldschool. Na ten moment wygląda to na najlepszą produkcję studia. Nie zdecydowanym bardzo polecam, nie czytajcie recek tylko sami sprawdźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 ja też jestem pozytywnie zaskoczony grą, wczoraj do północy grałem i nawet nie wiem kiedy minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 10 hours ago, Michał102 said: No mnie to zaciekawiło, bo wygląda jak artefakty występujące po przegrzaniu układu graficznego. Tym bardziej, że jest to w zasadzie pierwsza next genowa gra na XSX, która pewno znacznie bardziej obciąża układ niż gry ze wstecznej. Wątpię, jestem po kilkugodzinnej nocnej sesji i konsola nadal chłodna. Sama gra spełnia oczekiwania, ale spodziewałem się większego straszaka. Grafika bardzo nierówna, czasami wygląda bardzo słabo innym razem bardzo dobrze. Dzisiaj w nocy zasiadam po raz kolejny, wypowiem się więcej po skończeniu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Co do grafiki, to się zgadzam. Są elementy next genowe, a są i takie rodem z PS3. Na szczęście cała siła jest tu w klimacie i oprawie dźwiękowej, a te są jak dla mnie mistrzowskie. Sam gameplay też mi bardzo odpowiada i tęskniłem już za takim staro szkolnym podejściem. Ogólnie bardzo pozytywne zaskoczenie i dla mnie jest to tytuł wart pełnej ceny, a co dopiero ogrania w passie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi