Skocz do zawartości

The Medium

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, balon napisał:

Ale proszę nie zestawiać tego loteryka z Medium!

Ty nie lubisz starych Residentów albo Silentów?

Lubię, ale jakoś nie mam parcia na The Medium, choć pewnie kiedyś odpalę.
Póki co cisnę w kolejne Gearsy (4), przegryzam Forzą Horizon 3 i jest przepysznie :ohboy:

Opublikowano

Wredny po tym maratonie halo, Gears to nie ma opcji żeby nie trafił na oiom. xd

Opublikowano
57 minut temu, Wredny napisał:

Póki co cisnę w kolejne Gearsy (4), przegryzam Forzą Horizon 3 i jest przepysznie

No to Medium też byłby dobrą przegryzką pomiędzy Gearsami. Bardzo polecam! 

Opublikowano

Elegancko, nie omijajcie tej gry - jeśli w duszy gra Wam klimat oldschoolowych przygodówek i starszych survibal horrorów (choć tego tu tak naprawdę niewiele) to czeka na Was solidny tytuł.

Opublikowano
8 godzin temu, marcinwks napisał:

Premiera 3 września. Nie zdziwię się jak trafi od razu do ps+

Może tak być bo zawsze po pierwszym trailerze można składać preorderek na PSS a Medium tam nie ma, kwestia taka że 3 wrzesień to piątek a gry w plusie lądują w środy  :philosoraptor:

co do ceny to na Xboxie gra jak ktoś chciał jednak to kupić kosztowała dwie i pół paki na premierę

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

co do ceny to na Xboxie gra jak ktoś chciał jednak to kupić kosztowała dwie i pół paki na premierę

179zł kosztowało, panie kolego, tyle samo co teraz (aktualnie jest promka, ale bazowa cena nadal jest taka jak przy premierze).

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał:

179zł kosztowało, panie kolego, tyle samo co teraz (aktualnie jest promka, ale bazowa cena nadal jest taka jak przy premierze).

W dniu 15.10.2020 o 11:58, LiŚciu napisał:

Słaba propaganda niczym nie potwierdzona i spowodana chęcia dowalenia. 

Gry na PS5 i XsX bedą kosztowały tyle samo (no chyba że będa w GP). Oznacza to że jeśli na XsX będzie można kupić gre za daną cene to na PS5 będzie taka sama cena. 

Jak myślisz że będzie inaczej to:dunno:

b550d082824cabffgen.jpg

trochę zawyżyłem

• Plusik 1
Opublikowano

Ja nie jestem fanem tego typu gier, a przeszedłem Mediuma z przyjemnością. Warto, choćby na zasadzie poszerzenia growych horyzontów.

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawe czy obiorą nowy standard cenowy czy zmieścimy się jednak w tych 2.5 stówkach.

Zajebista cena, aż sam chyba wezmę mimo że ograłem, 75 zł zwykła edycja i wysyłka za free jak kupujesz przez aplikacje

Tylko że to X-kom ;)

Ni i już wycofany preorder XD kom

Opublikowano
W dniu 15.06.2021 o 19:27, Wredny napisał:

Póki co cisnę w kolejne Gearsy (4), przegryzam Forzą Horizon 3 i jest przepysznie :ohboy:

Będzie Rayos. Zobaczysz kurwa, zobaczysz. 

A co do Medium to gierka na 7h. Bardzo udana, jedno z moich większych pozytywnych zaskoczeń ostatnimi czasy. Podobnie jak Outriders ;)

• Haha 1
  • 1 miesiąc temu...