Hum 3 699 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Już lepiej patrzeć jak farba schnie na ścianie. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Ukończyłem, a nawet splatynowałem Gameplay był tam wyborny, a historyjka średnia - w przypadku Medium mam nadzieję, że będzie przynajmniej na odwrót, bo na gameplay raczej nie ma co liczyć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 50 minut temu, SlimShady napisał: Polecam najpierw ukończyć Death Stranding, a później się wypowiadać. no ale w ktorym akcie gra przestaje byc symulatorem kuriera? bo jak na razie przez 20h to wlasnie robie 6 minut temu, Wredny napisał: Gameplay był tam wyborny, a historyjka średnia - w przypadku Medium mam nadzieję, że będzie przynajmniej na odwrót, bo na gameplay raczej nie ma co liczyć. No ale wciaz mozna ten gameplay jakosc ladnie urozmaicic. HLTB podaje ze Until Dawn skonczyc mozna w 8h (u mnie zajelo to chyba ciutke dluzej), ale sama gra miala jakies wybory, sekcje ucieczki + eksploracje i skradanie i summa summarum nie byla przez to nuzaca. Jak dostaniemy Medium ktore przez te deklarowane 8-10h mialaby polegac jedynie na chodzeniu i rozwiazywaniu zagadek rodem z point and clickow to moze byc nieco nudno. no ale to juz tylko 8 dni, sprawdzi sie na wlasnej skorze Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Death Stranding od początku do końca jest symulatorem kuriera i nic się tam magicznie w połowie gry nie zmienia. Ukończyłem grę po 60 godzinach noszenia paczek Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: no ale w ktorym akcie gra przestaje byc symulatorem kuriera? bo jak na razie przez 20h to wlasnie robie Będziesz miał walkę, skradanie i pojedynki z bossami, czyli dokładnie wszystkie elementy, które były w MGS-ach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 No pomijajac bossow to w sumie jest to wszystko juz teraz. Zaraz bede odbieral Spoiler bron na BT. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No pomijajac bossow to w sumie jest to wszystko juz teraz. Zaraz bede odbieral Pokaż ukrytą zawartość bron na BT. Dopiero po 20H? Musiałeś nieźle wsiąknąc w poboczne. Medium - bez wzgledu na walke czy jej brak wygląda że się postarali o klimat. No i intrygują te dwa światy jednocześnie. Może się okazać że właśnie zmiana tego świata będzie czymś w rodzaju walki. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Zmiana światów to pewnie będzie taki gimmick jak kamera VHS w BW. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: no ale w ktorym akcie gra przestaje byc symulatorem kuriera? bo jak na razie przez 20h to wlasnie robie No ale wciaz mozna ten gameplay jakosc ladnie urozmaicic. HLTB podaje ze Until Dawn skonczyc mozna w 8h (u mnie zajelo to chyba ciutke dluzej), ale sama gra miala jakies wybory, sekcje ucieczki + eksploracje i skradanie i summa summarum nie byla przez to nuzaca. Jak dostaniemy Medium ktore przez te deklarowane 8-10h mialaby polegac jedynie na chodzeniu i rozwiazywaniu zagadek rodem z point and clickow to moze byc nieco nudno. no ale to juz tylko 8 dni, sprawdzi sie na wlasnej skorze Jednak liczę na wyższy poziom pod względem historyjki niż until dawn. 50 minut temu, Czoperrr napisał: Death Stranding od początku do końca jest symulatorem kuriera i nic się tam magicznie w połowie gry nie zmienia. Ukończyłem grę po 60 godzinach noszenia paczek 60 h noszenia pączek, cholera gratuluję zawziętości. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Broń Boże żadnej walki w Medium, bo jeszcze dostaniemy takiego potworka jak w Hellblade Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 No ja bym wolał nawet dretwą walkę, jak w Silent Hill 2. Rzygam już tymi sekwencjami z nieśmiertelnymi przeciwnikami gdzie sie chowamy/uciekamy. A blooberzy są w tym fachowcami 3 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 8 minut temu, drozdu7 napisał: No ja bym wolał nawet dretwą walkę, jak w Silent Hill 2. Rzygam już tymi sekwencjami z nieśmiertelnymi przeciwnikami gdzie sie chowamy/uciekamy. A blooberzy są w tym fachowcami Dokładnie tak. Nawet najbardziej drętwa walka byłaby lepsza niż żadna. Cytuj
Boomcio 4 056 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Przeszkadzajki niezabijajki zniechęciły mnie skutecznie do residentów. Nue chcę ich więcej W dniu 20.01.2021 o 13:51, lpcl napisał: 60 h noszenia pączek, cholera gratuluję zawziętości. Uwierz - zawziętość nie jest potrzebna w tej grze. Przesz naprzód dla samego spacerowania. Nawet nie przyspieszasz. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 3 minuty temu, Boomcio napisał: Przeszkadzajki niezabijajki zniechęciły mnie skutecznie do residentów. Nue chcę ich więcej Uwierz - zawziętość nie jest potrzebna w tej grze. Przesz naprzód dla samego spacerowania. Nawet nie przyspieszasz. Możliwe, po prostu nie po drodze mi z koko jumbo. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Niestety animacja postaci jest na poziomie Silent Hill 2 z 2001 albo gorzej Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Będzie najmocniejsze 7/10 w historii i opus magnum bluberów. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 10 minut temu, Czoperrr napisał: Niestety animacja postaci jest na poziomie Silent Hill 2 z 2001 albo gorzej Miał być Silent Hill no i jest, w końcu miszczowie horroru, cnie? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 36 minut temu, Czoperrr napisał: Niestety animacja postaci jest na poziomie Silent Hill 2 z 2001 albo gorzej Ale to mi się podoba. Polecam sobie przed tym zagrać w Raven Remaster z Golda (wczoraj właśnie skończyłem) i animacja Medium będzie wyglądać jak od ND Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Również będzie grane. Już tylko 6 dni. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Zagram za jakieś 2 miesiące jak mi się odbije po call of the sea. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Ja mam jeszcze Hitmana i desperados, pewnie sprawdzę, chociaż muza będzie na dobrym poziomie, grafa też wydaje się spoko, gorzej z tym blooberowym stylem prowadzenia akcji. Observera nie skończyłem, męczyły mnie te dziwne wizje w niektórych sekcjach. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 A ja to z kolei uwielbiam. Jest mocno narkotycznie i oryginalnie Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 No niestety widzę i słyszę, że tylko muzyka Yamaoki będzie trzymać tu wysoki poziom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi