Skocz do zawartości

The Medium

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, kazuyoshi napisał:

No niestety widzę i słyszę, że tylko muzyka Yamaoki będzie trzymać tu wysoki poziom.

Tak jak w Silent Hill.

• WTF 2
Opublikowano

Gra ma mieć pełen polski dubbing? Na PPE i gryonline widzę informację o tym, że mają być napisy. Na tym samym gryonline piszą o polskiej obsadzie wiec nie rozumiem. Nie wszystkie kwestie będą po polsku? Czekam na tą grę i chętnie zagram w ramach GPU. Pierwszy Layers of the Fear nawet mi się podobał. Jeszcze lepiej było z ich wersją Blair Witch Project. Trzymam kciuki za to, że będzie przynajmniej dobra gra.

Opublikowano

To nie kumam w jakim charakterze oni tam wystąpią. Top będzie połowiczny dubbing? Jeżeli byłby taki jak w Stalkerze to nawet można by się do tego przyzwyczaić ale jak to będzie taki miszmsz to nie wiem, już mi się to nie podoba.

Opublikowano

Nie no wygląda spoko, taka gierka nastawiona typowo na historię z segmentu aa. 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Bardzo Silent Hill. Ale to na plus. Podoba mi się.

Niestety technicznie może być kupsztal - te animacje....

Co z nimi? 

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

No takie mało płynne drewno. No przecież od razu widać że to coś słabszego 

Ja wiem czy takie drewno. Jak dla mnie ok. 

Opublikowano

Cały wizualny/muzyczny klimat zabija ciągła gadka bohaterki "do siebie" i ten "hehe dystansik" bijący z tekstów. Aż sobie wyobrażam jak wyglądałby SH2 by bloober:

*kolejne pojawienie się piramidogłowego*
James: ah shit, here we go again

Opublikowano

Też o tym pomyślałem i to byłoby całkiem sensowe (tzn. realistyczne), ale z perspektywy gracza to kiepskie rozwiązanie - bo koniec końców ja gram, ja mam się bać i to ja mam "gadać do siebie" xd No zobaczymy. 

Opublikowano
W dniu 23.01.2021 o 21:27, LiŚciu napisał:

Bardzo Silent Hill. Ale to na plus. Podoba mi się.

Niestety technicznie może być kupsztal - te animacje....

Właśnie obejrzałem gameplay z xsx. Te animacje ruchu - widać też miłośnicy klasycznych RE ;) będzie Pan zadowolony :D

• Plusik 1
Opublikowano
26 minut temu, Faka napisał:

Staram się nie oglądać gameplayu, bo chcę sam to wszystko odkrywać, ale czy jakiś tam combat w grze będzie? 

Na razie niczego takiego nie zaobserwowałem.