Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 Jak dla mnie BOMBA. Serio, klimat taki że jeży mi się włos, design też chory, a muzyka no wiadomo AKIRA. Nie wiem co musieliby s(pipi)ić abym nie chciał w to zagrać. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 No ale kiedy premiera to by mogli powiedzieć Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 Nigdy bym tej gry nie kupił. Nie moje klimaty. Nie powiem - intryguje mnie ten gameplay oparty o 'drugi świat'. Liczę na ciekawe, nowe rozwiązania. Niestety, to co zaprezentowali na poprzednim zwiastunie nie było rewolucyjne. Sam projekt świata równoległego na duży plus - jak z obrazów Beksińskiego. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 Klimatycznie, ale jak bedzie gameplay z blair witch to podziekuje. Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 No ja też mam przeczucie że będzie klasyczny Bloober Team. Jakieś jazdy, wizje i chowanie się przed nieśmiertelnymi wrogami. Żadnego systemu walki-strzelania na modłę starych Silent Hill nie będzie raczej. Trochę szkoda Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 The Medium w przedsprzedaży - klik. Dostępność m.in. Xbox One. Czy, to nie miała być gra tylko na nową generacją? Były chyba nawet jakieś wywiady z twórcami, że czekali z tym projektem na nextgena, bo stara nie pociągnie dwóch światów? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Były były. Beka jak zwykle Cytuj
chmura 16 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Na x dadza jeden swiat a na nowa generacje dwa swiaty, proste. 2 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Błąd na stronie taki sam jak przy nowej FM był. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 720p, bardzo długie loadingi i wyczuwam że będziemy poruszać się po małych, ograniczonych obszarach. Czyli walking simulator a nie przygodówka jak Silent. No cóż, czekam mimo wszystko. 5 minut temu, Daddy napisał: Błąd na stronie taki sam jak przy nowej FM był. Jakies legitne tego źródło? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jakies legitne tego źródło? Sklep MS ''zamówienia tylko dla xbox series x'' chyba ze coś się zmieniło. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 Ale czuć polski klimat. Dyrektor projektu to Polak. Polskie godła na ścianach. Jakoś mam z tego dodatkową przyjemność. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 W tych tematach - w jednym ze zwiastunów pojawił się maluch. Spoiler 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 A mnie to średnio jara, taka polskość w polskich grach [odnośnie Malucha]. W innych krajach tego nie ma, a w grach z Polski, albo akcja się dzieje w Polsce, albo jakieś nawiązania do polskiej pop-kultury. Kojarzy mi się to tak samo, jak bluza husarii u kibola. Czy np. observer musi się dziać w Krakowie i bohaterem musi być typ o polskim nazwisku? Nie przypominam sobie by niemiecki Gothic miał Hansa za bohatera. 1 4 5 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 (edytowane) 2 hours ago, Aleks said: W tych tematach - w jednym ze zwiastunów pojawił się maluch. Reveal hidden contents Fajne. Ja znalazłem takie Spoiler Edytowane 2 października 2020 przez C1REX Cytuj
izon 995 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: A mnie to średnio jara, taka polskość w polskich grach [odnośnie Malucha]. W innych krajach tego nie ma, a w grach z Polski, albo akcja się dzieje w Polsce, albo jakieś nawiązania do polskiej pop-kultury. Kojarzy mi się to tak samo, jak bluza husarii u kibola. Czy np. observer musi się dziać w Krakowie i bohaterem musi być typ o polskim nazwisku? Nie przypominam sobie by niemiecki Gothic miał Hansa za bohatera. Żeby hejtowac, ze w polskich grach są polskie akcenty to już jest wyższy poziom s(pipi)iny.. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 2 minutes ago, izon said: Żeby hejtowac, ze w polskich grach są polskie akcenty to już jest wyższy poziom s(pipi)iny.. Go pewnie też w(pipi)iają amerykańskie filmy w USA i japońskie gry w Japonii. Zero oryginalności. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 5 minut temu, C1REX napisał: Go pewnie też w(pipi)iają amerykańskie filmy w USA i japońskie gry w Japonii. Zero oryginalności. Ale z(pipi)ali, ze w Persona albo Yakuza dzieje się w Tokio! Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 @grzybiarz zwał konia go gwiazdorzysz Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Musisz koniecznie zagrać w Zaginięcie Chmielarza, tam masz prawdziwą Polskę, ale udającą Amerykę. Tak bez kompleksów, wiesz o co chodzi. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Observer to świetny symulator chodzenia z genialnym klimatem. Fajnie było zobaczyć taką wizję krakowa zamiast kolejny raz łazić po Nowym Jorku. Mnie nie jara, że coś dzieje się akurat w PL, doceniam za to fakt, że ktoś wychodzi poza US czy europę zachodnią/japonię. Czekam na medium i licze na dobrą gierkę, pod któreś tam haloween. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 dobra panowie, nie odnoście się do mojego postu, napisałem go po wypiciu Ginu Lubelskiego (więc się nie liczy). 1 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 o jezu grzybiarz nikt nie ma ochoty na dyskusje z alkoholikiem i narkomanem, chyba, ze jakis lekarz Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 nie produkuj sie: Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 ale jednak przeczytal no i nie zgadzam sie, ze tylko polacy maja cisnienie na swojskosc w swoich produkcjach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi