Opublikowano 24 września 20204 l Jak dla mnie BOMBA. Serio, klimat taki że jeży mi się włos, design też chory, a muzyka no wiadomo AKIRA. Nie wiem co musieliby s(pipi)ić abym nie chciał w to zagrać.
Opublikowano 24 września 20204 l Nigdy bym tej gry nie kupił. Nie moje klimaty. Nie powiem - intryguje mnie ten gameplay oparty o 'drugi świat'. Liczę na ciekawe, nowe rozwiązania. Niestety, to co zaprezentowali na poprzednim zwiastunie nie było rewolucyjne. Sam projekt świata równoległego na duży plus - jak z obrazów Beksińskiego.
Opublikowano 24 września 20204 l No ja też mam przeczucie że będzie klasyczny Bloober Team. Jakieś jazdy, wizje i chowanie się przed nieśmiertelnymi wrogami. Żadnego systemu walki-strzelania na modłę starych Silent Hill nie będzie raczej. Trochę szkoda
Opublikowano 26 września 20204 l The Medium w przedsprzedaży - klik. Dostępność m.in. Xbox One. Czy, to nie miała być gra tylko na nową generacją? Były chyba nawet jakieś wywiady z twórcami, że czekali z tym projektem na nextgena, bo stara nie pociągnie dwóch światów?
Opublikowano 27 września 20204 l 720p, bardzo długie loadingi i wyczuwam że będziemy poruszać się po małych, ograniczonych obszarach. Czyli walking simulator a nie przygodówka jak Silent. No cóż, czekam mimo wszystko. 5 minut temu, Daddy napisał: Błąd na stronie taki sam jak przy nowej FM był. Jakies legitne tego źródło?
Opublikowano 27 września 20204 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jakies legitne tego źródło? Sklep MS ''zamówienia tylko dla xbox series x'' chyba ze coś się zmieniło.
Opublikowano 2 października 20204 l Ale czuć polski klimat. Dyrektor projektu to Polak. Polskie godła na ścianach. Jakoś mam z tego dodatkową przyjemność.
Opublikowano 2 października 20204 l W tych tematach - w jednym ze zwiastunów pojawił się maluch. Spoiler
Opublikowano 2 października 20204 l A mnie to średnio jara, taka polskość w polskich grach [odnośnie Malucha]. W innych krajach tego nie ma, a w grach z Polski, albo akcja się dzieje w Polsce, albo jakieś nawiązania do polskiej pop-kultury. Kojarzy mi się to tak samo, jak bluza husarii u kibola. Czy np. observer musi się dziać w Krakowie i bohaterem musi być typ o polskim nazwisku? Nie przypominam sobie by niemiecki Gothic miał Hansa za bohatera.
Opublikowano 2 października 20204 l 2 hours ago, Aleks said: W tych tematach - w jednym ze zwiastunów pojawił się maluch. Reveal hidden contents Fajne. Ja znalazłem takie Spoiler Edytowane 2 października 20204 l przez C1REX
Opublikowano 2 października 20204 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: A mnie to średnio jara, taka polskość w polskich grach [odnośnie Malucha]. W innych krajach tego nie ma, a w grach z Polski, albo akcja się dzieje w Polsce, albo jakieś nawiązania do polskiej pop-kultury. Kojarzy mi się to tak samo, jak bluza husarii u kibola. Czy np. observer musi się dziać w Krakowie i bohaterem musi być typ o polskim nazwisku? Nie przypominam sobie by niemiecki Gothic miał Hansa za bohatera. Żeby hejtowac, ze w polskich grach są polskie akcenty to już jest wyższy poziom s(pipi)iny..
Opublikowano 2 października 20204 l 2 minutes ago, izon said: Żeby hejtowac, ze w polskich grach są polskie akcenty to już jest wyższy poziom s(pipi)iny.. Go pewnie też w(pipi)iają amerykańskie filmy w USA i japońskie gry w Japonii. Zero oryginalności.
Opublikowano 2 października 20204 l 5 minut temu, C1REX napisał: Go pewnie też w(pipi)iają amerykańskie filmy w USA i japońskie gry w Japonii. Zero oryginalności. Ale z(pipi)ali, ze w Persona albo Yakuza dzieje się w Tokio!
Opublikowano 3 października 20204 l Musisz koniecznie zagrać w Zaginięcie Chmielarza, tam masz prawdziwą Polskę, ale udającą Amerykę. Tak bez kompleksów, wiesz o co chodzi.
Opublikowano 7 października 20204 l Observer to świetny symulator chodzenia z genialnym klimatem. Fajnie było zobaczyć taką wizję krakowa zamiast kolejny raz łazić po Nowym Jorku. Mnie nie jara, że coś dzieje się akurat w PL, doceniam za to fakt, że ktoś wychodzi poza US czy europę zachodnią/japonię. Czekam na medium i licze na dobrą gierkę, pod któreś tam haloween.
Opublikowano 7 października 20204 l dobra panowie, nie odnoście się do mojego postu, napisałem go po wypiciu Ginu Lubelskiego (więc się nie liczy).
Opublikowano 7 października 20204 l o jezu grzybiarz nikt nie ma ochoty na dyskusje z alkoholikiem i narkomanem, chyba, ze jakis lekarz
Opublikowano 7 października 20204 l ale jednak przeczytal no i nie zgadzam sie, ze tylko polacy maja cisnienie na swojskosc w swoich produkcjach