Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 No dokładnie, narzekanie z dupy a właśnie takie elementy powinno się chwalić. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 A to ze w Division biegają po Waszyngtonie/NY to też Amerykanie maja narzekać? A jakby tak pobiegali po naszej warszawskiej Pradze sprzed 20 lat to wtedy byłby klimat. Jakoś inne nacje nie maja z tym problemu a u nas albo Polska mistrzem polski albo w druga mańkę wszystko co polskie to beee. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 15 minut temu, Kaczi napisał: A to ze w Division biegają po Waszyngtonie/NY to też Amerykanie maja narzekać? A jakby tak pobiegali po naszej warszawskiej Pradze sprzed 20 lat to wtedy byłby klimat. Jakoś inne nacje nie maja z tym problemu a u nas albo Polska mistrzem polski albo w druga mańkę wszystko co polskie to beee. Zaraz ktoś zapyta czy jest możliwość grania w wersję wyłącznie po angielsku bo taki lingwista ze mnie i nie mogę już słuchać tego (pipi)enia. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 (edytowane) ... to wyżej vs Z. Beksiński: Spoiler Edytowane 8 października 2020 przez Aleks Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 No i elegancko. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 cu-do-wnie obok Shadowlandsów najbardziej wyczekiwana gra tego roku Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 Ciągle mam wrażenie, że to będzie gierka bardziej do dla wrażeń audio-wizualnych (ogólny design, muzyka), niż dla przyjemnej rozgrywki (Bloober...), ale z tym Akirą na podkładzie i inspiracjami Beksińskim zdecydowanie kupują moją ciekawość. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 3 minutes ago, Cedric said: Ciągle mam wrażenie, że to będzie gierka bardziej do dla wrażeń audio-wizualnych (ogólny design, muzyka), niż dla przyjemnej rozgrywki (Bloober...), ale z tym Akirą na podkładzie i inspiracjami Beksińskim zdecydowanie kupują moją ciekawość. Ważne, że Ty nie musisz nic kupować bo wystarczy GamePass Nie oczekuję od The Medium rewolucji w kwestii gameplayu, zależy mi na świetnej historii i eksploatacji mrocznych światów w akompaniamencie muzyki tak bardzo przypominającej Silent Hilla. Cytuj
izon 995 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 W dniu 9.10.2020 o 14:18, Czoperrr napisał: Ważne, że Ty nie musisz nic kupować bo wystarczy GamePass Nie oczekuję od The Medium rewolucji w kwestii gameplayu, zależy mi na świetnej historii i eksploatacji mrocznych światów w akompaniamencie muzyki tak bardzo przypominającej Silent Hilla. Cóż więcej potrzeba w horrorze? No nie gadajcie, że graliście w Silent Hilla dla strzelania:) Dla mnie to najbardziej wyczekiwany tytuł tego roku i mam wrażenie, że się nie zawiodę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Dla malkontentów przypomnę tylko, że Until Dawn to symulator chodzenia, a był fantastycznie klimatyczną grą i wciąż uchodzi za jedną z perełek generacji. no ale był exem na PS4, więc +2 do oceny Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Jaka tam perełeka. Horror slaszerek dla nastolatków, max 7/10. Zresztą oceny pismaków też dupy nie urywały jak na dzisiejsze czasy. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 (edytowane) Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Dla malkontentów przypomnę tylko, że Until Dawn to symulator chodzenia, a był fantastycznie klimatyczną grą i wciąż uchodzi za jedną z perełek generacji. no ale był exem na PS4, więc +2 do oceny No mi się tam Until badzo podobało, może nie jakaś gra wybitna, ale była w sam raz na zimowe wieczory:) BTW następne części jak dobrze kojarzę są dostępne na X-ie? Edytowane 11 października 2020 przez izon Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Może nie części ale ich nowa gra jest dostępna na Xa w XGP. Medium pewnie będzie dobry klimaciaor, śliczna oprawa i dobra muzyka + zagadki ale gameplay'owo to no cóż...Bloober, zobaczymy. btw. gra jednak nie wychodzi na XO, niezły burdel w tym MS Store. Cytuj
izon 995 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 4 minuty temu, Daddy napisał: Może nie części ale ich nowa gra jest dostępna na Xa w XGP. Medium pewnie będzie dobry klimaciaor, śliczna oprawa i dobra muzyka + zagadki ale gameplay'owo to no cóż...Bloober, zobaczymy. btw. gra jednak nie wychodzi na XO, niezły burdel w tym MS Store. Nie burdel, od początku było mówione, ze Medium to gra tylko na next geny i PC, nawet w wywiadzie wrzuconym tu pare stron temu twórcy mówili, ze current geny by jej nie uciagnely. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Mam nadzieję, że wejdą tą grą na wyższy poziom niż np. w przypadku Observer. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Fajnie jakby Observer System Redux też trafił do GamePassa, nie miałem okazji jeszcze ograć. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Observer już był Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 W dniu 11.10.2020 o 20:07, izon napisał: Nie burdel, od początku było mówione, ze Medium to gra tylko na next geny i PC, nawet w wywiadzie wrzuconym tu pare stron temu twórcy mówili, ze current geny by jej nie uciagnely. Chodzi o błąd w sklepie MS Store gdzie gra przez chwile tak jak nowa FM wisiała jako dostępna na XO. btw. jak mnie cieszy to że poza Halo wszystkie nowe gry MS ominą XO Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 @Daddy masz oficjalne potwierdzenie na trailerze, że XSX/XSS/PC. Swoją drogą na polskim Eurogamerze pojawił się wywiad z producentem The Medium https://www.eurogamer.pl/articles/2020-10-14-chcemy-uderzyc-w-nute-oldschoolowych-horrorow-wywiad-z-producentem-the-medium Na Arhn.eu za to ciekawy materiał o tym jak rozwijał się Bloober (to w nawiązaniu do wywiadu). Ojjj będzie grane jak PC pociągnie. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 przecież ta gra będzie guwnem jak wszystko co wypluwa ta firma 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Observer był bardzo ok. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 mi się nie podoba że musi być split screen jak w jakimś mario kart Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi