Opublikowano 30 stycznia 20214 l Ładny efekt. Oby wyrobili sie i wydali grę w pierwszej polowie roku.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Swietnie wyglada, uwielbiam gry z rzutu izometrycznego, czekam jak pojebany
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Czy ta gra to będzie twin stick shooter? Jak tak to zajebiście, bo od czasu Helldivers już dawno nie grałem, a jak grałem w jakieś, to nie przypadły do gustu, patrz: Alienation.
Opublikowano 31 stycznia 20214 l Jakoś mnie ominęła ta gra, pewnie przez to że ostatnimi czasy Medium był mocno promowany, a tymczasem szykuje się wyborny szpil. Dawać to jak najszybciej.
Opublikowano 3 lutego 20214 l W dniu 30.01.2021 o 09:58, ZjemCie napisał: Nie cierpię gier z rzutu izometrycznego , więc nie czekam na tą grę Bardzo sensowny i merytoryczny post. Wejdź do wszystkich tematów z grami/sposobami przedstawienia rozgrywki, jakie ci się nie podobają i napisz, że ich nie cierpisz i i nie czekasz
Opublikowano 26 marca 20214 l No trochę niepoważni, żeby tak bez konkretnej daty, tylko 2021. No, ale jak obejrzałem ten gameplay, tę grafikę, to wygląda to super. Ciekawe czy będzie to też miało wysokie replayability w przyszłości.
Opublikowano 26 marca 20214 l Ciekawe w jakim stanie jest ta gra obecnie, podejrzewam duże problemy pudrowane wybranymi urywkamu gameplayu. Bo z tego co pamiętam to miało to wyjść na premierę xsx.
Opublikowano 26 marca 20214 l Wygląda bardzo fajnie, na pewno sprawdzę w gamepassie. Cooo też na duży plusik
Opublikowano 3 kwietnia 20214 l 4 godziny temu, Daddy napisał: Jakoś marnie widzę wersję na past geny z taką grafiką.