Skocz do zawartości

The Ascent

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

No i elegancko, wreszcie jakaś dobra gra w świecie cyberpunku

Ja wiem, że trzeba hajpować Game Passa bo kwartalna sama się nie wyrobi, ale czy słyszał Pan o Ghostrunner?

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Ja wiem, że trzeba hajpować Game Passa bo kwartalna sama się nie wyrobi, ale czy słyszał Pan o Ghostrunner?

trochę dystansu bzduras, jest mnóstwo dobrych gier w świecie cyberpunka (i grałem zarówno w Ghostrunnera, Deus Exa jak i w Cyberpunka 2077), że też musze tłumaczyć żarty :facepalm:

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

trochę dystansu

Akurat z Twojej klawiatury to brzmi jak kolejny żart :) Założyłem, że odnosisz się do nowszych gier, a nie klasyki gatunku.

Opublikowano

a do Ascenta podchodze na chłodno, bez oczekiwań, sprawdzi się w gamepassie, jeśli wyjdzie z tego fajna gierka to będę zadowolony, jeśli nie to skasuje po 5min.

Gość lpcl
Opublikowano

Zapowiada się mocna rozpierducha. I te cholerne neony. :obama:

Tylko wygląda na to, że to gra pod coopa i nie wiem czy w singlu będzie sens grać. 

Opublikowano

A co to za 2070 GTX w wymaganiach? Już nawet i to wypisują jakieś studenciaki politologi czy podobnego kierunku, nie mający pojęcia o gierkach?

Gość lpcl
Opublikowano

To już oficjalnie bo nadal liczę na premierę zaraz po e3? ;)

Gość lpcl
Opublikowano

Faktycznie na tym filmiku pod koniec jest data, god damn. 

Gość lpcl
Opublikowano
44 minuty temu, DamianGrecky napisał:

Zapomniałem o tej grze po pierwszym trailerze, ale wygląda spoko, premiera za rogiem, jak będzie dobra fabuła to biorę :) 

Panie fabuła, patrz na tę rozpieruchę.