Opublikowano 18 maja 20213 l 4 minuty temu, ASX napisał: No i elegancko, wreszcie jakaś dobra gra w świecie cyberpunku Ja wiem, że trzeba hajpować Game Passa bo kwartalna sama się nie wyrobi, ale czy słyszał Pan o Ghostrunner?
Opublikowano 18 maja 20213 l 5 minut temu, Bzduras napisał: Ja wiem, że trzeba hajpować Game Passa bo kwartalna sama się nie wyrobi, ale czy słyszał Pan o Ghostrunner? trochę dystansu bzduras, jest mnóstwo dobrych gier w świecie cyberpunka (i grałem zarówno w Ghostrunnera, Deus Exa jak i w Cyberpunka 2077), że też musze tłumaczyć żarty
Opublikowano 18 maja 20213 l 1 minutę temu, ASX napisał: trochę dystansu Akurat z Twojej klawiatury to brzmi jak kolejny żart Założyłem, że odnosisz się do nowszych gier, a nie klasyki gatunku.
Opublikowano 18 maja 20213 l a do Ascenta podchodze na chłodno, bez oczekiwań, sprawdzi się w gamepassie, jeśli wyjdzie z tego fajna gierka to będę zadowolony, jeśli nie to skasuje po 5min.
Opublikowano 18 maja 20213 l Zapowiada się mocna rozpierducha. I te cholerne neony. Tylko wygląda na to, że to gra pod coopa i nie wiem czy w singlu będzie sens grać.
Opublikowano 18 maja 20213 l pismaki już grali Cytat The Ascent could be the next great Game Pass title https://www.videogameschronicle.com/features/hands-on-the-ascent-could-be-the-next-great-game-pass-title/ Cytat The cyberpunk action RPG of my dreams https://www.windowscentral.com/ascent-gameplay-preview
Opublikowano 18 maja 20213 l Autor Ascent za dwa miesiące i to jest podwójna atomówka. Edytowane 18 maja 20213 l przez Daddy
Opublikowano 18 maja 20213 l A co to za 2070 GTX w wymaganiach? Już nawet i to wypisują jakieś studenciaki politologi czy podobnego kierunku, nie mający pojęcia o gierkach?
Opublikowano 19 maja 20213 l Zapomniałem o tej grze po pierwszym trailerze, ale wygląda spoko, premiera za rogiem, jak będzie dobra fabuła to biorę
Opublikowano 19 maja 20213 l 44 minuty temu, DamianGrecky napisał: Zapomniałem o tej grze po pierwszym trailerze, ale wygląda spoko, premiera za rogiem, jak będzie dobra fabuła to biorę Panie fabuła, patrz na tę rozpieruchę.
Opublikowano 19 maja 20213 l @lpcl Rozpierducha fajna, nawet bardzo, ale jak to RPG to chciałbym jednak mieć jakąś dobrą historię w tle