Opublikowano 14 lipca 20213 l 33 minuty temu, Figuś napisał: potwierdzam że preloady dostępne także gdzieś od 2013 na PS to świetna sprawa trochę nieadekwatne to porównanie bo z tego co mi wiadomo (możesz mnie poprawić jeżeli się myle) na PS można preloadować tylko wcześniej zakupione gry. No ale to nie temat o Playstation więc nie ma sensu o tym dyskutować.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Tak, a gierki z GP musisz mieć opłacony GP żeby preload zrobić z tego jeśli się nie mylę. Odniosłem się do tego bo napisałeś jakby nie było wcale opcji preloadu poza Xboxem pomijając pewne różnice oczywiście. Pozdro i EOT
Opublikowano 14 lipca 20213 l Na Xboxie legancko Świetny klimat połączenia klimatu Cyberpunka ze strzelaniem Alienation
Opublikowano 14 lipca 20213 l Teraz, Figuś napisał: Tak, a gierki z GP musisz mieć opłacony GP żeby preload zrobić z tego jeśli się nie mylę, prawda? mylisz się https://www.howtogeek.com/714301/how-to-preload-games-on-xbox-series-x-and-s-no-purchase-necessary/ Teraz, Figuś napisał: Odniosłem się do tego bo napisałeś jakby nie było wcale opcji preloadu poza Xboxem nigdzie tak nie napisałem, sam sobie to wymyśliłeś
Opublikowano 14 lipca 20213 l Na Xboxie można ściągnąć jakąkolwiek grę ze store bez kupowania jej i odpalić ją po zakupieniu cyfrówki, a nawet płyty.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Ja nie oglądam tego gameplayu. Gra już czeka na dysku i będę chciał ją sprawdzić na ślepo,
Opublikowano 22 lipca 20213 l Oby tylko gierka nie zawiodła, a gamepassik dobrze teraz dostarczy to plus zaraz Hades
Opublikowano 22 lipca 20213 l Klasycznie zacznę narzekąć: jak znaleźć na to wszystko czas Backlog do ogrania a tu taki sztos wpada razem z MFS.
Opublikowano 22 lipca 20213 l MFS nie ma fabuły, szybki lot nad Białymstokiem i możesz iść grać w The Ascent
Opublikowano 22 lipca 20213 l To stolica Polski B, nieuwzględnienie jej w grze byłoby niedopatrzeniem srogim niczym suwalska zima.
Opublikowano 22 lipca 20213 l 18 minut temu, messer88 napisał: Nad Szkolną 17 trzeba przelecieć. Zobaczyć całe te
Opublikowano 22 lipca 20213 l 2 minuty temu, Daddy napisał: https://gfycat.com/badflawlessbluemorphobutterfly To niezły INDYK
Opublikowano 23 lipca 20213 l On 7/22/2021 at 9:04 AM, Czoperrr said: Klasycznie zacznę narzekąć: jak znaleźć na to wszystko czas Backlog do ogrania a tu taki sztos wpada razem z MFS. tez czekam na ascent, a tam jeszcze yakuza i witcher tales do ogrania ah ty game passie.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Do tej pory tylko Dead Nation mnie trzymało na dłuzej. Inne twin stick shootery nudziły się szybko. Mocno zastanawiam się jak będzie z tym. Dobrze ze jest w GP bo inaczej miałbym poteżny dylemat czy brać czy nie. Edytowane 23 lipca 20213 l przez pawelgr5
Opublikowano 23 lipca 20213 l Dead Nation, a potem oczywiście Alienation od tych samych panów. Obie gierki wyborne i czekam na Ascent z niecierpliwością, które mam nadzieję dostarczy. Już samo to, że jest inny setting od ww wystarczyłoby, a tu dodatkowo "fabuła", inne ficzery itp. Edytowane 23 lipca 20213 l przez Luqat
Opublikowano 27 lipca 20213 l Czy w tę grę to dopiero zagramy o 19:00 w czwartek? Patrzę na MS Store i pokazuje godzinę 19. Myślałem, że będzie można już po godzinie 24 jutro.