Skocz do zawartości

The Ascent

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jutro tez jakaś globalna premiera czy dzisiaj o północy można już cisnąć? nie mogę się doczekać, zapowiada się idealnie tylko żeby gameplay był wciagyacy bo na fabułe to wyjebane tak bardzo. 

Opublikowano

Nie wiem, czego się tak uparli na premierę o 19 godzinie, zamiast dać od razu od 24 w nocy. Boże, coraz głupsze te ich pomysły. Cyfrówka to wiadomo, że niektórym devom odpierdala, jakby miała też pudełkowe wersje to już ludzie by grali od północy.

To samo też z MFS zrobili o której tam godzinie premierę, na chuj to to żyje te godziny premierowe?

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, MLeKSk napisał:

Na YouTube gameplaye i recenzje mają się pojawiać od 18:00 czyli na godzinę przed premierą. Obstawiam, że z pisanymi reckami może być podobnie. Ciekawe czemu zwlekają do ostatniej chwili?

O jakość bym się nie martwił, dali kilka dni temu 5h materiał z gry, więc ktoś już mógł wyrobić sobie wstępną opinię. Tak czy inaczej, pewnie będzie 80+ na MC.

Opublikowano

mówiłem że recki będą po 15:00 :cool:

ja wyjeżdżam jutro rano w Bieszczady i nie wiem czy uda mi się zagrać, ale życzę miłej zabawy wszystkim

Opublikowano

Ta gra to miazgator, jakby MS zrobiło coś na wzór Sony z ich Returnalem, czyli pompowanie w marketing i wydanie to w pudełkowe wersje to poszłoby ładnie w świat. 

Opublikowano

Taka gra na 7, czyli można odpuścić, albo ograć kiedyś tam. W sumie szkoda :/