Opublikowano 28 lipca 20213 l jutro tez jakaś globalna premiera czy dzisiaj o północy można już cisnąć? nie mogę się doczekać, zapowiada się idealnie tylko żeby gameplay był wciagyacy bo na fabułe to wyjebane tak bardzo.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Trochę szkoda że nie ma recek przed premierą, ale może to i dobrze hype trzyma do końca, oby gra nie zawiodła.
Opublikowano 29 lipca 20213 l będzie można grać od 19:00 (to oficjalne) recki podobno mają być od 15:00
Opublikowano 29 lipca 20213 l Nie wiem, czego się tak uparli na premierę o 19 godzinie, zamiast dać od razu od 24 w nocy. Boże, coraz głupsze te ich pomysły. Cyfrówka to wiadomo, że niektórym devom odpierdala, jakby miała też pudełkowe wersje to już ludzie by grali od północy. To samo też z MFS zrobili o której tam godzinie premierę, na chuj to to żyje te godziny premierowe?
Opublikowano 29 lipca 20213 l To już dziś piękny dzień będzie w pracy, jak się wróci po niej i wjedzie The Ascent cały na kolorowo. Dzięki panie Spencer
Opublikowano 29 lipca 20213 l 4 godziny temu, MLeKSk napisał: Na YouTube gameplaye i recenzje mają się pojawiać od 18:00 czyli na godzinę przed premierą. Obstawiam, że z pisanymi reckami może być podobnie. Ciekawe czemu zwlekają do ostatniej chwili? O jakość bym się nie martwił, dali kilka dni temu 5h materiał z gry, więc ktoś już mógł wyrobić sobie wstępną opinię. Tak czy inaczej, pewnie będzie 80+ na MC.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Ależ bym w to pograł no ale Yakuza 7, Halo MMC i kilka innych gier napoczętych więc nie chcę dokładać kolejnej. Ale na dysku już leży i czeka, dziękuję Pan Spencer
Opublikowano 29 lipca 20213 l mówiłem że recki będą po 15:00 ja wyjeżdżam jutro rano w Bieszczady i nie wiem czy uda mi się zagrać, ale życzę miłej zabawy wszystkim
Opublikowano 29 lipca 20213 l ACG i skillup to chyba najbardziej rzetelne recki na yt, ten 3 nie kojarzę.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Ta gra to miazgator, jakby MS zrobiło coś na wzór Sony z ich Returnalem, czyli pompowanie w marketing i wydanie to w pudełkowe wersje to poszłoby ładnie w świat.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Tutaj juz sie tak nie jaraja ale eurogamer jest specyficzny więc polecam poczytac co im nie pasuje: The Ascent review - a breathtaking cyberpunk world in thrall to a tedious RPG-shooter • Eurogamer.net
Opublikowano 29 lipca 20213 l Taka gra na 7, czyli można odpuścić, albo ograć kiedyś tam. W sumie szkoda
Opublikowano 29 lipca 20213 l Ja wiem, że nie gra się w średnie, ale obawiam się, że spora część premier w XGP to będzie właśnie takie żółto i tylko MS będzie dostarczał coś na poziomie. ;/
Opublikowano 29 lipca 20213 l Gra 7/10 to średniak którego się odpuszcza ? To jest chore średnia to gra 5/10 , jeżeli gra nie ma 8/10 to nie jest warta ogrania ?