Bzduras 12 386 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Przecież masz taxi w grze. Tak samo z nawigowaniem, ktoś chyba mówił, że go wkurza niedokładny marker misji - góra na d-padzie i mamy ścieżkę podobną do tej z Dead Space,która pokazuje, gdzie lecieć dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Tak ale z początku gry chodzenie z "centrum" do wind jest uciążliwe, a ścieżka do celu jest spoko jak się nie zbuguje co mi się przydarzyło że jej w ogóle nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Ktoś pomoże przy bossie pająku, tam jest jakaś dobra broń(co strzela pociskami śledzącymi) ale nie wiem gdzie ja można dostać u vendora nie ma. Mam jakoś lvl 16 i nie potrafię skubańca ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Masz jakieś bronie energetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 No mam wiem ze na niego dobre energetyki, mam Max HP rozwinięte… Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Po tym patchu jednak jest gorzej, teraz pół gry mam nieprzetłumaczone Co za bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 29 minut temu, Kaczi napisał: Ktoś pomoże przy bossie pająku, tam jest jakaś dobra broń(co strzela pociskami śledzącymi) ale nie wiem gdzie ja można dostać u vendora nie ma. Mam jakoś lvl 16 i nie potrafię skubańca ubić. kup sobie I/O converter i wtedy strzelaj najbardziej dopakowaną bronią co masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 I weź sobie jeszcze robocika(Mono Ranger) jako ulepszenie, to boss się skupi na nim, a ty walniesz mu duży dmg w tym czasie. Armor pod fire resistance też będzie przydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 No mono rangera używam, spróbuje po pracy z tym I/O converterem. Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Czy tylko dla mnie ten pająk był łatwy? Grałem na normalu i tak czytałem opinie w tym temacie i już się bałem że utknę a poszedł za drugim razem bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Ja tak samo z odległości w niego plus ten skill ze leci wiązka energi, jak podchodził bliżej szybko odsłon uciekałem w druga stronę i znów na dystans drugie podejście i go nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 WOW, ile oni dopakowali detali do tej gry, pytanie w sumie po co nam tekst na gazecie w grze izometrycznej, ale mocny szacun jak to wygląda z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Mam 21 lvl i dziwne przeskoki lvl przeciwników raz maja 14 raz 20 a w następnej lokacji nagle 25 i mnie jadą w jednej misji fabularnej Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Właśnie ukończyłem grę, gierka sztosik, myślicie ze będą jakieś dlc. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 23 hours ago, Moldar said: WOW, ile oni dopakowali detali do tej gry, pytanie w sumie po co nam tekst na gazecie w grze izometrycznej, ale mocny szacun jak to wygląda z bliska. Wygląda lepiej niż CP2077 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 00:00, Banan91PL napisał: Właśnie ukończyłem grę, gierka sztosik, myślicie ze będą jakieś dlc. ? Lepiej niech robią patcha bo osiągnięcia zglitczowane i tysiaka zdobyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Gra wygląda kapitalnie, klimat cybera niesamowity. Chociaż brakuje mi tutaj takiej postaci z krwi i kości. Nie przepadam za tworzeniem własnych postaci. Gdyby zrobili gościa, który nie jest niemową to by gra była perfekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Gierka ukończona, zrobiłem jeszcze z 80% misji pobocznych i resztę też skończę, jakieś 24h na liczniku. Ascent spełnił moje oczekiwania Na + - fenomenalnie wykonany świat gry, ilość detali, oświetlenie, żyjący świat, to zdecydowanie najładniejsza gra z takiej perspektywy i jedna z ładniejszych gier wg...tak powinien wyglądać CP2077 - soczysty gameplay, takie milenium soldiers expendable czy polski ruiner na sterydach + szczypta gearsów - rozpierducha otoczenia i wrogów na kawałeczki - ilość pukawek, zdolności i rozwój postaci robi - granat antygrawitacyjny Na - - bugi, kilka razy przed patchem próbowałem pograć w co-op i nie poszło, nie wiem jak teraz...dwa razy w misjach pobocznych boss podczas walki mi wyparował i odpalanie gry od nowa a tak to spoko - zdobywanie nowych fajnych broni kiedy mamy starte ulepszone jest trochę bezcelowe, brakuje opcji rozebrania starej broni na te ''zębatki'' i przełożenia ich do nowej - nieczytelna mapa i menusy do poprawy 8-/10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Wiadomo, co to za nowa dzisiejsza aktualizacja? 6 gb ściągania jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Cytat Added a fix for crash seen in some cases at the end of MM04 (Spiderboss fight). Added a fix for crash when losing internet connection during the ‘create game’ sequence. Other performance improvements. Added general stability fixes. Various UI fixes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Gierka fajna i przyjemna, wszystko idzie gładko idę jak kosior, aż trafiłem na Spider Bossa i nie umiem sobie z nim poradzić. Za słabe staty albo broń, nie wiem, ale chyba czeka mnie spory backtracking w celu poprawienia swoich szans Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Obczaj sobie poprzednią stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Dzięki, już się bałem, że się zestarzałem i jestem growym leszczem, ale widzę, że nie tylko ja mam z nim problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 W dniu 7.08.2021 o 17:45, MLeKSk napisał: Acziki też chyba zabugowane, bo te dotyczące wypełniania Kodeksu od dawna stoją na 87% pomimo, że wpadł już nie jeden wpis. I chyba nie tylko u mnie bo 3 aczików do tej pory nie wbił jeszcze nikt. Dwóch, reszta jest do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ile godzin wredny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi