sprite 1 788 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 @mitra Weź sobie sprawdź po liście side questów których Ci brakuje i gdzie je aktywować. W sumie jest ich Spoiler 28 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 No gierka miała spore problemy z achievementami to może i wciąż coś jeszcze jest skopane Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 2 godziny temu, sprite napisał: @mitra Weź sobie sprawdź po liście side questów których Ci brakuje i gdzie je aktywować. W sumie jest ich Ukryj zawartość 28 Jutro sprawdzę, ale wydaje mi się, że wszystko czyściłem. Godzinę temu, Wredny napisał: No gierka miała spore problemy z achievementami to może i wciąż coś jeszcze jest skopane To lipton. No nic, sprawdzę ile mam zrobionych i będę kminił. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 @sprite mam 27 misji skończonych. W grze na liście nie mam już żadnej aktywnej czy do zrobienia misji pobocznej. W necie znalazłem dwie listy z misjami pobocznymi ale na jednej było tylko 23 a na drugiej też 27. Mam wersję na PS4 (płyta) ale zaciągnięta wersja na PS5. Brakuje mi tylko pucharka za te poboczne i za 100x śmierć. Nie wiem czy coś z grą jest zjebane. Nie chcę mi się chodzić po całym świecie i sprawdzać każdego zakamarka. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Tutaj masz pełną listę. Obczaj której nie masz Spoiler 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Skończyłem grę w weekend ( gorąco polecam), ale nie wpadło mi osiągnięcie za odkrycie całej mapy. Macie jakiś pomysł, którą lokację pominąłem? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 (edytowane) W dniu 6.02.2023 o 19:19, sprite napisał: Tutaj masz pełną listę. Obczaj której nie masz Ukryj zawartość Nic nie wyświetla pod spoilerem E: Silikonowe widzenie mi nie wskoczyło, mimo, że misja ukończona. Tzn. wróciłem do Harlana po wszystkim ale w liście ukończonych zadań nie mam tego questa. Sprawdziłem kamery są zainstalowane, podzwonione do niego, wróciłem pogadałem i nic. Na razie odpuszczam bo nie chce mi się gonić za tym jednym zadaniem. Edytowane 7 lutego 2023 przez mitra Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Dawno kupiłem, dopiero teraz zainstalowałem i odpaliłem. Ależ przyjemny twin stick shooter, oprawa i klimat rewelacyjny. 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Wczoraj na Amazonie był pakiet Cyber Edition za 70 zł. Wziąłem sobie, bo nie dość że gra + dlc to jeszcze steelbook ładny. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Godzinę temu, Patricko napisał: Wczoraj na Amazonie był pakiet Cyber Edition za 70 zł. Wziąłem sobie, bo nie dość że gra + dlc to jeszcze steelbook ładny. Jaka wersja? PS4? Szkoda, że nie wrzuciłeś info do okazji zakupowych Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Ta, PS4 ale upgrade do PS5 jest darmowy to wziąłem. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Rozumiem, że był jeden egzemplarz? No i nie wiedziałem, że wersja cyber zawiera dostęp do dlc? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 A nie wiem ile było egzemplarzy, widziałem promo na łowcach to sobie wziąłem. Szukałem w necie i niby dlc ma być, się okaże. 1 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Pakując punkty w Uniki, odblokuje możliwość robienia przewrotów, czy to się odblokowuje w inny sposób? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Opublikowano 20 sierpnia 2023 15 godzin temu, YETI napisał: Pakując punkty w Uniki, odblokuje możliwość robienia przewrotów, czy to się odblokowuje w inny sposób? "Unik. Określa tempo odnawiania uniku. Jeśli twoja postać nie jest zbyt wytrzymała, to bardzo ważna umiejętność. Uniki pozwalają też szybko zbliżyć się do wroga, więc można wykorzystywać je ofensywnie." To powinna być zdolność "X" chyba https://www.eurogamer.pl/the-ascent-jak-unikac-obrazen-uskok 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Skończone wczoraj w coop z @Figuś i jak graficznie gra jest piękna, strzelanie i umiejętności są miodne, tak w pozostałych kwestiach technicznych gra jest tragiczna. Mapa nieczytelna, a szybka podróż jest dostępna tylko w obrębie jednego "piętra" i do tego trwa strasznie długo jak na standardy obecnej generacji. Co chwilę właśnie trzeba przechodzić praktycznie całą mapę, zmieniać poziomy, więc nawet przy użyciu taksówek już i tak wolna szybka podróż wydłuża się trzykrotnie, co tylko potęguje wkurw na aspekt przemieszczania się. Brak sprintu właśnie popychał nas w korzystanie z szybkiej podróży. Nawigacja po menu też uciążliwa, statystyki naszej postaci i ubiór też słabo opisane, dopóki nie znajdzie się rzeczy ewidentnie lepszych to nie wiadomo co ubierać. Może w kodeksie jest to opisane, ale ogólnie mało intuicyjne. Na szczęście w coop gra się świetnie, poza skokami poziomów trudności w niektórych momentach. Gra ma dalej pełno bugów czy to z postępem czy z trofeami. Figusiowi zapisało postęp gry na pierwszej misji, gra wywaliła się kilka razy pod koniec i gdyby nie opcja przywrócenia kopii sejwa to musiałby powtarzać całość, bo pucharek za ostatnią misje mu nie wpadł. W drugą stronę też bugi, bo kilka trofeów wpadło mu wcześniej np. za przeczytanie 10 logów wpadło po pierwszym, za ulepszenie broni na maxa wpadło przy lvl 8. Na szczęście w porównaniu do premiery poprawili wypadanie komponentów więc nie trzeba nic farmić do platyny poza skończeniem wszystkich misji. Ogólnie polecam grać w coop, który osładza błędy techniczne czy tragiczny design niektórych elementów. Gdybym miał grać solo to pewnie bym nie skończył. I jak wspomniałem na początku gra naprawdę imponuje graficznie, jedynie brakuje HDR. 1 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Ja wlasnie gralem solo na XSX i po okolo 12h odpuscilem. Bugi jakie mini tylko mi sie przytrafily ale to mega nudne lazenie przez cala mape zabilo we mnie chec grania. Do tego te skoki poziomow trudnosci byly frustrujace. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Ta skoki trudności to już w ogóle dobry myk XD ogólnie jest na to sposób, bardzo śmieszny ale sporo ułatwiający Spoiler wystarczy kucnąć XD i przeciwnicy zadają mniej obrażeń Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Przeszedłem całą grę na solo i jedyne miejsce gdzie chyba najwięcej zgonów miałem to pod koniec w jakimś biurze gdzie było pełno wrogów i jeszcze wieżyczki. Tak to kucanie i dashe. Bieganie po mapie rzeczywiście nudne i denerwujące ale gameplay, a/v miodzio. 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Grałem na premierę i przeszedłem w co opie chyba dołączali do mnie gracze no i pod koniec co raz gorzej to działało ale design klimat mega Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Na PSS obecnie jest przeciwne dlc o 50%, 22,50zl. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Dopiero zaczynam ale gierka spoko. Ostatnia gierka tego typu to był Armagedon z Willisem na PSX. Klimatem wręcz ocieka, gunplay zacny ale ktoś powinien yebać srogie nadgodziny za mapę. Jakie to gówno nieczytelne. Jakieś konkretne ostrzeżenia co do stref też by się przydały bo łatwo wpierdzielić się na imprezę o kilka/naście poziomów wyżej niż posiadany i robi się gangbang Nie wiem w co ładować więc lecę w życie a z broni to karabin do kontroli tłumów. Nie wiem czy warto pakować w punkty w bronie czy kupować coś czy czekać aż coś wypadnie chociaż lootshooter z tego żaden. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 54 minuty temu, Farmer napisał: Ostatnia gierka tego typu to był Armagedon z Willisem na PSX. Apocalypse Armageddon to był film, też z Willisem Swoją drogą Apocalypse miałem po niemiecku, więc teksty "Yippee Ki-Yay schweineficker" oraz "nicht schiessen, ich habe frau und kinder" wryły mi się w banię do teraz 1 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 A no racja. Człowiek myśli jedno, pisze drugie. Też miałem po niemiecku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi