ASX 14 611 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Włączyłem na chwilę, artstyle to małe mistrzostwo świata, ale póki co lokalizacja to jakiś żart, połowa gry wciąż jest po angielsku xddd dawno nie widziałem takiej amatorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Tłumaczenie rzeczywiście amatorka ale klimat grafika itp obłędne Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ładnie wygląda i chodzi. Brakuje mi mozliwości ustawiania mapy z przodu jednym przyciskiem. Żeby zawsze iść "w górę mapy". Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jak to wygląda i brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Skończyłem 1 misję. Klimat i grafika po prostu kapitalne. Gra się przyjemnie. Tłumaczenie to zart, pewnie naprawia. Jak na razie super Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jaki jest balans elementów shootera i RPG? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Na razie dużo więcej strzelanka niż gadanka czy customizowanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 I oby już tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Jakie audio polecacie na słuchawkach? Bo zacząłem od ustawień i defaultowo było ustawione kino domowe, a jak przełączyłem na słuchawki to ledwo co słychać. Za to ten "INDENT MODE" wydaje się głośny i pełen dźwięków - co to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 No ja mam problem z celowaniem i ginę co raz…. Muzyka, odgłosy z gry i grafika są bardzo przyjemne. Ludzie wy 7/10 filmy łykacie jak miło a do gierki to już meh c’mon to jest bardzo spoko pozycja a żeby nie game pass to wielu z was nawet by nie spojrzało w te stronę w tym chociażby ja. Ja polecam nie wybrzydzać a jak się to podoba to zawsze można odpalić MFS dla relaksu czy innego Snowrunnera tudzież indyka których w GP pełno pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 A mnie się nawet podoba. Nie wiem jak będzie dalej i ile będzie tego całego RPG ale feeling strzelania fajny. Nie odciągnie mnie to od FH3 lub Dooma ale okazyjnie kilka minut popykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Mi się też podoba włączyłem żeby sprawdzić. Mam nadzieję na zróżnicowany loot i bogaty endgame. Trochę przesadzili z grafiką. Jest zajebista i niewiem czy nie szkoda zasobów na robienie takiej grafy do twin sticki shootera. Hub robi ogromne wrażenie. Blizzard z diablo 4 może się schować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 No graficznie to robi niesamowite wrażenie - ilość detali upchanych w lokacje, plus ten cały złom, walający się pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 HDR natywnego w tej grze nie ma jak rozumiem? ale na moim OLED kolory tak dają po oczach jakby ten HDR tam był…. Poki co pomoc w celowaniu dałem na maksa uzyskałem LVL 2 igra się już znacznie lepiej w sensie mniej ginie po prostu jestem słabym graczem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Skończyłem pierwsza lokacje i jak na razie mi się podoba. Gram w ciemno, nie czytałem recenzji i nie oglądałem dłuższych gameplayow oprawa graficzna mnie zaskoczyła, podoba mi się ten klimat brudnego, zepsutego cyberpunku buduje to naprawdę fajny klimat Pod względem gameplayowym też nie mam się do czego przyczepić, ale mam obawy czy na dłuższą metę nie znudzi mnie ten schemat chodzenia i strzelania I to na razie tyle, zamierzam pograć więcej jak wrócę z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Z ray tracingiem to wygląda lepiej niż cp 2077 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ray tracing jest tylko na PC Ale gra rzeczywiście prezentuje się świetnie jak na indyka, zwłaszcza pod względem bogactwa w detale. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Strzelanie bardzo fajne, udźwiękowienie tak samo. No jest fun z rozwalania przeciwników. Zrobiłem kilka questów wbiłem 8lvl i co mi się nie podoba to menusy mało to wszystko czytelne jak dla mnie, sporo statystyk które na początku gry można na szczęście olać. Lokacje też są spore i trzeba się trochę nachodzić. jeszcze spytam przy jednej skrzynce miałem jakiś komunikat ICE 1 coś tam, co to za stat i gdzie się to ustawia wie ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 17 minut temu, ASX napisał: Ray tracing jest tylko na PC Ale gra rzeczywiście prezentuje się świetnie jak na indyka, zwłaszcza pod względem bogactwa w detale. Wiem wiem, bo na nim gram ale robi robotę w tej gierce, taka typowa gra pod RT, pełno świateł, cieni, wybuchów, strzałów, odbić, fajna pokazówka dla RT Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Fajnie się gra, ale jednak mocno niedorobiony tytuł, wyszedł za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Podoba mi się, póki co bez bugow gra się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 W singlu szło spoko, ale coop działa tak sobie, wywala, nie da się zaprosić z powrotem, trzeba grę wyłączać, zawieszanie się podczas loadingu, ogólnie dużo kombinacji. Oby szybko naprawili, ale pewnie przejdziemy do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Zajebista gierka, dopiero teraz przerwę zrobiłem, bo od 19 gram tylko w tego sztosa. Jedyny minus, to że nie mogę ustawić pada pod swoje preferencje, jak przykładowo rolla chciałbym zmienić pod RB, a nie jak przypisane pod A. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Całe szczęście, że ostatnio grałem w Gearsy, więc roll pod A wchodzi mi naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Pograłem 3h z żona w coopie, było by super ale wyjebalo nam zapis…. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi