messer88 6 436 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Polecam sobie kupić I/O converter augment na robociki. Jak się wracałem to dropło mi jakąś AR z digital dmg ale z tym converterem nie ma sensu się bawić tylko ładować dopakowaną brońką. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Ja najczęściej używam dwóch broni jedna energetyczna druga normalna na ludzi. Ulepszam obie. Z wysokim skillem weapon handling zmiana z jednej na drugą jest instant. Czasami zamiast energetycznej mam szotguna i robię rolki i bum. Najwięcej punktów dałem w critica, healtha i weapon handling. Jest dobrze już 24 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
DeeI3o 8 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Robiąc upgrady statsów po każdym nowym lvl można dobić max do 20. Pytanie - czy np mając max crit , taki hełm/okulary który posiada + 5 do crita skaluje do 25 , czy jest sztywny hendicap 20 i te dodatkowe 5 pkt jest bezwartościowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Ja najczęściej używam dwóch broni jedna energetyczna druga normalna na ludzi. Ulepszam obie. Z wysokim skillem weapon handling zmiana z jednej na drugą jest instant. Czasami zamiast energetycznej mam szotguna i robię rolki i bum. Najwięcej punktów dałem w critica, healtha i weapon handling. Jest dobrze już 24 lvl.Aż nasunęło mi się w głowie „ze jeden na ludzi drugi na potwory” wiadomo z jakiej to gry Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 (edytowane) No może nie tylko na ludzi też na inne rasy. Ludzie w świecie gry nazwani sapiens są slabszą rasą w mniejszości i zajmują niższe szczeble w korpo. Na to mi wygląda z dialogów i fabuły bo lore w encyklopedii jeszcze nie czytałem. Edytowane 31 lipca 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 próba zagrania w co-op to jakaś wyższa szkoła która chyba przerosła twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 A ja się spytam czemu to nie obsługuje QR? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Ja właśnie ukończyłem. Lista credits długa sporo firm podwykonawców sama muzyka to ze 100 osób no ale szacun dla tych 12 osób co to razem spięło. Jest trochę bugów i myślę, że bez problemu w następnym paczu zostaną wyeliminowane. Czas przejścia to 15h, zrobiłem 90% side questów, wszystkie jakie znalazłem, może są jakieś po skończeniu gry bo można dalej grać. Chyba najfajniejsza i najlepiej wyglądająca gra jaką grałem w tym roku, oczywiście nie bez wad ale w 100% uderza w mój gust. Polecam przed finałowym starciem podexpić i wymaxować np miniguna. Poszedłem tam bez wymaxowanych broni i było w chuj ciężko, wydaje mi się, że nie mając niektórych augmentów i max lvl broni można tam utknąć bo nie ma powrotu. Niektóre side questy jak się domyślacie mogą mieć bugi np nie zaliczy, że coś się podniosło itp. Zawsze pomagał restart gry i każdy quest mi zaliczyło. Czekam na DLC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 jest jakiś komunikat przed tym finałowym questem że nie można będzie się wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Nie, ale dam w spoiler kiedy to będzie. Spoiler malutki: Spoiler Na drodze staną nam 3 albo 4 te ogromne mechy, jest to wg twórców pewnie sprawdzian naszej siły jak przejdziemy to przejdziemy też dalej. Tyle, że te mechy można nadgryzać pojedynczo i uciekać się leczyć w razie potrzeby. Od tego co nas czeka później nie uciekniemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Eh ale te sidequesty i droga do celu to jest strasznie niedojebanie w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 (edytowane) Trochę jest niedojebanie ale zrobiłem wszystkie. Pomaga znajomość miasta i zasobny portfel na quick travel. No i do niektórych zwyczajnie nie dojdziesz jak nie pchniesz fabuły i nie odblokujesz lokacji. Szkoda że nie ma żadnego opcjonalnego dungeonu po ukończniu gry bo jest masa fajnych pukawek a nie ma już ich potem gdzie używać jak wszystko się zrobiło. Mam nadzieję że kiedyś dadzą chociaż new game plus. Edytowane 1 sierpnia 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 A kojarzysz questa z torbą dla Taoka? Nie ma typa na miejscu. ok przeczytałem na necie kolejny sidequest co wymaga ukończenia wpierw misji fabularnej, korwa nie wiem kto zaakceptował taki design. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 @devilbot możesz napisać w spoilerze, ile jest fabularnych misji? Jest jakiś post-game, żeby poczyścić sobie misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 (edytowane) Po zakończeniu i creditsach gramy normalnie dalej, można czyścić misje poboczne ale warto zrobić ich część trochę wcześniej bo tak naprawdę questy to główne źródło expa w tej grze. Za przeciwników też jest exp ale bardzo mało. Za niektóre side misje dostajemy fajne unikatowe pukawki niedostępne u kupców ani z dropa. Co do liczby misji: Spoiler Głównych 12 pobocznych 28 9 minut temu, messer88 napisał: A kojarzysz questa z torbą dla Taoka? Nie ma typa na miejscu. No miałem z tym problem ona nawet nie jest w tym miejscu co pokazuje znacznik tylko w klubie obok. Edytowane 1 sierpnia 2021 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Fajnie można sobie hakować automaty mając ICE2, darmowe żyćko Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Wieżyczki i bankomaty też. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Ile jest tych apgrejdów do hakowania w ogóle? Mam juz 3, jeden był w sidequescie z mechem przy więzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 W świecie gry jest więcej niż potrzeba żeby mieć na maksa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Podobno 10 sztuk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Liczyłem, że gra będzie dobra, ale po 2h grania zdecydowanie przyznam rację co do średniej z metacritic.Liczyłem przede wszystkim na więcej elementów RPG, a tu co najwyżej jest jakieś (pipi)amento z postaciami do przeklinania żeby dostać zadanko. Ulepszanie postaci w moim odczuciu mało czytelne i biedne. Grafika spoko, ale momentami na ekranie robi się dość nieczytelnie. Najbardziej s(pipi)olskie jest jak przeciwnicy strzelają, a na ekranie ich nawet nie widać bo kamera jest tak blisko postaci.W sumie nie chce mi się strzępić ryja, gdyby nie gamepass to byłbym srogo zawiedziony płacąc za ten tytuł, nie na takie exy czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Gdzie można zobaczyć ile czasu się ograło? Kurła, im dalej tym lepiej w grze, dużo broni i skilli do wybierania, momentami nawet jest ciężko w walkach. Mam 20 lvl i 8 główne zadanie, gdzie teraz mam iść na jakiś wierzchołek? Dużo jeszcze grania przede mną? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 W centrum gry są statystyki czasu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Albo w apce na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Nie wiem jak devilbot ukończył tę grę tak szybko, ale ja mam 28 godzin na liczniku (z czego pewnie trzeba odjąć te 7-8 godzin przez te moje afk), 9 głównych zadań zrobionych, pobocznych też od chuja skończonych, a końca gry i tak nie widać. Wrócę za dwa tygodnie do gry po wakacjach. Tak czy siak, polecam granko jak ktoś lubi twin stick shotery. Mam nadzieję, że twórcy będą tę grę ulepszać, dodawać nowości, jakieś czelendże w zabijaniu, bo gra ma duży potencjał na dalsze dlcki. O takie indyki nic nie robiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi