Wredny 9 464 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Coś koło 30 było na liczniku. Acziki proste, wystarczy tylko wszystko robić, nie ma tu ani grindu, ani znajdziek (Ok, są te cyber-upgrade'y, ale są pokazane na mapie i jest ich więcej, niż trzeba), a wszystko, czego nie udało się wbić podczas fabuły, można dobić po niej, we free-roamingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Enemy Codex naprawili, właśnie mi wpadło. Zwykły Codex nadal zepsuty i może przy następnym patchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Też mi wpadł ten enemy codex...ale za to dziś zrobiłem ostatnia misje poboczna a achivek nie wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Mi nie wpadł za ulepszenie broni, fajne te achivy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 16:49, Colin napisał: Enemy Codex naprawili, właśnie mi wpadło. Nie do końca, a przynajmniej nie naprawili retroaktywnie - jeśli komuś brakowało na liście przeciwników czegoś więcej niż tylko ostatniego bossa (a ja i wiele osób tak właśnie miało - brakuje nam 438 Hung jeszcze) to z aczika nadal nici, bo patch dodaje tylko ostatniego bossa do kodexu. Niby jest naprawiony dla nowych graczy, którzy teraz przeszliby grę od zera, ale ja muszę czekać na kolejną łatkę (i tak bym czekał na naprawienie ogólnego kodexu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Jakieś porady jak przetrwać w laboratorium? Nie daje rady pokonać dziesiątek przeciwników i mecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Mam 22 poziom, zdaje się że dobry ekwipunek a męczę się już 3 dzień z tym jakieś porady byłyby wskazane bo zaraz usunę grę z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Chodzi o to miejsce gdzie trzeba wytrzymać 3min? To na początku żadnego biegania po lokacji tylko chowanie się za osłoną gdzie wrogowie będą mieli 1-2 dojścia a nie z każdej strony. Broń dopakowany karabin i elektryczna/pistolet na przemian z granatami antygrawitacyjnymi,sprawdź ekwipunek może jakieś lepsze ciuchy jeszcze masz. a jeśli będzie dalej za trudno to zostaje w opcjach włączenie wspomagania celowania i easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 3 minuty wytrzymałem ale fale wrogów się nie kończą i nie potrafię skupić się na bossie bo cały czas uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 To jeden z trudniejszych momentów w grze, ja to przeszedłem na farcie, robiłem tak żeby zbliżył mi się kolejny level postaci pod koniec odliczanego czasu, jak wpadł to odnowiło się życie i dało radę na luzie pokonać resztę wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ja wyciągnąłem największe działa i skupiłem się na głównym przeciwniku odciągając go najpierw na jakiś bok. Wcześniej puściłem pajączki na mobki i przeszedłem to bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Gra ktos jeszcze? Patche doprowadziły Ascenta do jakaiegos porządku? Wciąż nie wiem, czy odpalać czy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Gram i jest spoko. Tłumaczenie jest już w pełni (przynajmniej ja tak miałem przez ostatnie godziny). Gra chodzi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 18 godzin temu, knotek napisał: Gra ktos jeszcze? Patche doprowadziły Ascenta do jakaiegos porządku? Wciąż nie wiem, czy odpalać czy czekać W coopie online co chwile glitche i crashe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Właśnie nie za bardzo można wbić te 100% więc to nadal do naprawy. Odpaliłem grę i nic. Na True Achievements też u innych graczy nic to nie dało. Inne kwestie może poprawili ale osiągnięcie za Codex nadal zepsute. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Yup, też od razu wszedłem na trueachievements, ale tam niestety piszą, że wciąż lipa, a dodatkowo ten najnowszy patch zepsuł jeszcze innego aczika Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 To tylko acziki. To nie ma nic wspólnego z grą. Przeszedłem zaraz po premierze i bawiłem się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 2 godziny temu, devilbot napisał: To tylko acziki. To nie ma nic wspólnego z grą. Przeszedłem zaraz po premierze i bawiłem się świetnie. Ja też, ale jednak chciałbym mieć 100%, skoro spełniłem wszystkie wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Naprawili Codex. Jeśli nie wpada od razu, i najpewniej nie wypadnie, wystarczy mały trik. Trzeba wybrać, bądź stworzyć, inną postać, a po ponownym wyborze swojej głównej wpada od razu. Patch to niecałe 6 giga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 (edytowane) Potwierdzam że codex naprawiony...u mnie dodatkowo wpadł achivek za wszystkie misje. Edytowane 19 października 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Naprawili coop? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 W dniu 18.10.2021 o 21:21, Colin napisał: Naprawili Codex. Jeśli nie wpada od razu, i najpewniej nie wypadnie, wystarczy mały trik. Trzeba wybrać, bądź stworzyć, inną postać, a po ponownym wyborze swojej głównej wpada od razu. Patch to niecałe 6 giga. O kurde, ostatnio ściągnąłem i myślałem że wpadnie od razu a tutaj nic. Przetestuje czy zadziała bo mało mi brakuje do tysiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Fajnie, ale Flatliner (za wszystkich wrogów) u mnie dalej był zglitchowany i ciekaw jestem czy też wpadnie, czy jest jakiś sposób inny, niż przechodzenie całej gry jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Jest inny sposób, zacznij wykładać kiełbachę na aczigmenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Nie, kiedy jestem tak blisko Comprehensive faktycznie przed chwilą wpadło, ale Flatliner wciąż zglitchowany u mnie - brakuje tylko tego do ładnego 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi