Skocz do zawartości

Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise

Featured Replies

Opublikowano

@Bzduras No chyba się doczekasz bo gra została wymieniona, a dokładnie jej wersja Steamowa, w planie wydawniczym Thundeful Group które wydaje gry Rising Star Games. Dla mnie super informacja bo granie w 10 fps na Switchu mi się nie widziało chociaż port jedynki na PC był ledwo grywalny. 

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ze gra zostala wydana w 15fpsach bo tak zawsze robili to jest ok? Gralem w cudowne gry ja 3dsie od niny, wszelakie mariany. Nawet pesik chodzil sztywniutko oraz doa dimensions.    Ta gra

• Kupiłem, pograłem wczoraj dwie godzinki. Zach, jesteśmy w domu Zacznijmy od najbardziej kontrowersyjnej kwestii i miejmy już ją z głowy, żeby nie przeszkadzała: tak, techniczna warstwa tej gry t

• Odstaw leki, bo widać, że dawka jednak troszkę za duża. Pan słyszał o takim zjawisku, jak patchowanie? Bo chyba nie, a takowe zjawisko dotknęło DP:O i to co napisałeś wyżej nie ma miejsca. Nie

Opublikowano

No to myk, podmianka ze Switcha na PC i jedziemy od początku.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I dobrze, bo na Switchu stabilne 20 klatek mnie zniszczyło i nie dałem rady przejść.

Opublikowano

Na coś sensownego bym dał, ale nie żeby roztrwonić...

Opublikowano

Od Ciebie bym nie wziął, mdr

Jakby co port ma na sztywno ustawione 1080p, nie ma żadnej opcji graficznej, ale pomyka w odblokowanym klatkażu. I teraz można grać!

edit: można wymusić rozdzielczość pulpitu uruchamiając grę w oknie i odpalając programik Borderless Gaming, wtedy wewnętrzna rozdziałka ustawi się na taką samą, w jakiej działa pulpit. Mimo tego jest o niebo lepiej niż w jedynce na PC, stabilnie i śmiga w 144 klatkach bez zająknięcia. Względem switchowych stabilnych 20fps to chyba dość spory upgrade xd