Opublikowano 7 kwietnia 20214 l @Bzduras No chyba się doczekasz bo gra została wymieniona, a dokładnie jej wersja Steamowa, w planie wydawniczym Thundeful Group które wydaje gry Rising Star Games. Dla mnie super informacja bo granie w 10 fps na Switchu mi się nie widziało chociaż port jedynki na PC był ledwo grywalny.
Opublikowano 8 czerwca 20222 l I dobrze, bo na Switchu stabilne 20 klatek mnie zniszczyło i nie dałem rady przejść.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l https://store.steampowered.com/app/1271100/Deadly_Premonition_2_A_Blessing_in_Disguise/ Kto ma pożyczyć stówkę do końca miesiąca?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Od Ciebie bym nie wziął, mdr Jakby co port ma na sztywno ustawione 1080p, nie ma żadnej opcji graficznej, ale pomyka w odblokowanym klatkażu. I teraz można grać! edit: można wymusić rozdzielczość pulpitu uruchamiając grę w oknie i odpalając programik Borderless Gaming, wtedy wewnętrzna rozdziałka ustawi się na taką samą, w jakiej działa pulpit. Mimo tego jest o niebo lepiej niż w jedynce na PC, stabilnie i śmiga w 144 klatkach bez zająknięcia. Względem switchowych stabilnych 20fps to chyba dość spory upgrade xd