Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieeeee, po co ja odpalałem ten filmik. Teraz znowu spędzę 3 godziny na oglądaniu tricków Tonego. Ale to będzie dobrze spędzony czas. <3

Opublikowano

Tyle lat nie grałem w żadnego Tonego, że aż jestem ciekaw, czy wróci zajawka na czesanie długich kombo i wykonywanie zadań, albo odkrywanie nowych leveli.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja jestem ostrozny po tym ostatnim odgrzewanym Tonym, poczekam na opinie graczy i recenzje. Tydzien wczesniej wychodzi Kapitana Tsubasa, wiec bedzie w co grac.

Opublikowano

Na materiałach jedynie animacje startu grindu mi nie pasują, poza tym wygląda to dobrze. Jest to flow w czesaniu combosów, które pamiętam z młodzieńczych lat, a którego nie było w Tonym od czasów American Wasteland.

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

Ciekawe, jak demo wypadnie, jakoś w tym miesiącu ma być dla preorderowców.

demo dla preorderowcow.

ci co już kupili i nie maja odwrotu, to maja demko do potestowania, a reszta nie :) ja (pipi)e 

Opublikowano (edytowane)

Nie ma deskorolkowych gier to się bierze z braku laku tego sztosa. Kiedyś gatunek tych gierek było od uja takie jak Matt Hoffmany, Cool Boarders. Mam na myśli ekstremalne sporty.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

A jakbyście chcieli pojeździć kiedyś, uwaga cytuję, gender-queer non-binary (XDDD) deskorolkarzem, to będziecie mogli, bo w grze zobaczymy Leo Bakera.

Opublikowano

Pamiętam jak pierwszy raz odkryłem tego smaczka w hangarze, chyba 9, czy 10 lat miałem :yao: Chociaż i tak chyba najwięcej czasu spędziłem z częściami późniejszymi, szczególnie THPS UG2, fenomenalny był ten motyw z jazdą na desce, zadaniami i tak jakby fabułą.

Opublikowano

Czekam na gierka mocno, ale ta grafika to jakiś żart xd wszystko lśni, puste lokacje, gdzie jakieś śmieci w miejscowkach, kartony, wszystko to wygląda jak z PSXa tylko że z pseudo dzisiejsza oprawa.

Opublikowano
1 godzinę temu, XM. napisał:

Czekam na gierka mocno, ale ta grafika to jakiś żart xd wszystko lśni, puste lokacje, gdzie jakieś śmieci w miejscowkach, kartony, wszystko to wygląda jak z PSXa tylko że z pseudo dzisiejsza oprawa.

Losowy screen z losowego poziomu:

wc0QwNN.png

Są śmieci, są kartony :) 

Opublikowano (edytowane)

Już kiedyś był jeden, za czasów pierwszego, albo drugiego Underground. Na kanale Extreme puszczali. W takiej samej lub podobnej formule był, urywki z gry, wywiady i inne pie.rdolety.

To chyba to było, ale tu jakieś ucięte.

Edytowane przez krupek
Opublikowano
W dniu 7.08.2020 o 12:56, SlimShady napisał:

W takich grach dopóki sam nie zagrasz, to nie będziesz wiedział nic. Tylko nieliczni potrafią ocenić model jazdy po filmikach, ale to wyższa szkoła jazdy.

Czy ocenić to nie, ale wizualnie wygląda to jak stare Hawki. Dlaczego demo jest za paywallem :/ Wątpliwości zostały by szybko rozwiane.