Gość Rozi Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Wszystko w jednej grze. To jest jedna gra, sama nazwa na to wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Jest lista trofków: https://psnprofiles.com/trophies/11378-tony-hawks-pro-skater-1-2/ Uzyskanie wyniku ponad 10 milionów będzie niezłą zabawą A tak wyglądają rzeczy z cyfrowej wersji deluxe: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Kiedyś to były reklamy gier, teraz to nie ma reklam 11/10 za marketing. Teraz reklama gry to wycięte cutscenki z napisem na dole "NOT ACTUAL GAMEPLAY FOOTAGE", jakieś randomowe cytaty z pozytywnych recenzji i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 10 mln? Meh, bardzo proste do zrobienia w przeciągu dwóch minut. Wszystko na manualu, grindowaniu, żeby trzymać licznik kombosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 2 minuty temu, Rozi napisał: Uzyskanie wyniku ponad 10 milionów będzie niezłą zabawą ciekawe czy w meksyku jest ten błąd, że kręcisz się w okół własnej osi i nalicza mnożnik widzę nie ma filmów na YT, a kąciku szperacza było, zresztą sam tak robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) 12 minut temu, Faka napisał: 10 mln? Meh, bardzo proste do zrobienia w przeciągu dwóch minut. Wszystko na manualu, grindowaniu, żeby trzymać licznik kombosów. Od Project 8 (ostatniego mojego Tony'ego) minęło sporo czasu, więc dla mnie to będzie wyzwanie. W demku maksymalnie 600 tysięcy ukręciłem, słabiutko. A, @Nyu , żeby być dokładniejszym - w trybie kariery wybieramy czy chcemy grać w karierę z jedynki, czy z dwójki. Poza tym gra jest zunifikowana. Edytowane 2 Września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 No ja sam się zastanawiam, czy moja pamięć mięśniowa coś tam zadziała. Mimo to, jednak szybko się człowiek nauczy grania w Tonego jak się przysiądzie do długiego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: Jest lista trofków: https://psnprofiles.com/trophies/11378-tony-hawks-pro-skater-1-2/ Wygląda dość łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Sekta pudełkowców już się bawi w niektórych częściach świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Na Reddicie ktoś z Niemiec już ma gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 To tylko 2 dni, szybciej zleci, a jak jeszcze cyfrówki, to zaraz po 24 zagrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Przejrzałem ten stream i jest banderasik Pełno map w Create a Park (już stworzonych!), challenge, a co najważniejsze - są prawdziwe nagrania skaterów do odblokowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Ayyyy, dawać już jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Jeszcze 23 godziny i 50 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Kurde robicie hajp, a akurat jeszcze się wkręciłem w klimat nadrabiając Skate, ale jednak Tony to Tony. Daliby kurła to demko normalnie a nie bawili się w jakieś kombinacje...Kusi, ale chyba poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 imo dużo bardziej bym się jarał jakby dali zestaw 2+3, bo w 1 nigdy nawet nie grałem, w 2 sporo ale dużo mniej niż w 3 i aż tak mnie to wszytsko nie gila Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 10 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Kusi, ale chyba poczekam. A czemuż to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 5 godzin temu, maciucha napisał: imo dużo bardziej bym się jarał jakby dali zestaw 2+3, bo w 1 nigdy nawet nie grałem, w 2 sporo ale dużo mniej niż w 3 i aż tak mnie to wszytsko nie gila No to tym bardziej powinieneś wjeżdżać w gierkę jak dzik w paśnik, bo to klasyczne odsłony z jednymi z najbardziej ikonicznych leveli i OST w calej serii. Nie bez powodu dwojka jest wskazywana przez wielu jako ideał, którego nie udało się potem doścignąć kolejnym częściom. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) W jedynkę nie grałem. W dwójkę i trójkę się zagrywałem. Szkoda, że jej też nie dołożyli do pakietu, bo z nią najwięcej czasu spędziłem. Wy podkręciliście hype i preorder już wysłany do sklepu po odbiór. W piątek będzie granie. Człowiek znowu się poczuje jakby miał 13 lat Edytowane 3 Września 2020 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 13 godzin temu, Rozi napisał: Ayyyy, dawać już jutro! Trudno się na to patrzy przez brak umiejętności grającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: No to tym bardziej powinieneś wjeżdżać w gierkę jak dzik w paśnik, bo to klasyczne odsłony z jednymi z najbardziej ikonicznych leveli i OST w calej serii. Nie bez powodu dwojka jest wskazywana przez wielu jako ideał, którego nie udało się potem doścignąć kolejnym częściom. dla mnie ideał i szczyt nostalgii do trójeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ciekawe czy przy dobrej sprzedaży następną będzie 3+4. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 no ale to już chyba jako dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Chciałbym jednak coś nowego.Tak samo jakies nowe patenty w multi, bo czasy sie zmieniły potencjał jest niesamowity.Była taka gierka skate też fajna(meatball czy jak ten tryb ze złamaniami się nazywał)I tam multi już było ciekawsze, pamiętam bo mam platyne i było sporo grania online.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dokładnie tak, niech ta część rozbuja serię po upadku, a potem poproszę nowy projekt z kozak levelami, nowymi zadaniami w karierze i czymś świeżym. Fundamenty mają położone, teraz tylko dobrze je wykorzystać i jesteśmy w domu. Klasyczne levele są wspaniałe, ale w końcu przeżrą się nawet najwytrwalszym fanom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi