Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 30 minut temu, Schranz1985 napisał: Chciałbym jednak coś nowego. Tak samo jakies nowe patenty w multi, bo czasy sie zmieniły potencjał jest niesamowity. Była taka gierka skate też fajna(meatball czy jak ten tryb ze złamaniami się nazywał) I tam multi już było ciekawsze, pamiętam bo mam platyne i było sporo grania online. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Se pograj w biedackie skater czy tam session. A ten remake to najlepsze co teraz robią z legendarną grą Tony Hawk, która ostatnimi latami zaliczała upadki i jest arkejdówką, a nie jakimś symulatorem gdzie ma dziś dzień mam dosyć. Czysty pure fun arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ale ja nie twierdzę ze skate był lepszy, nie był.Thps 2/3 to były niesamowite sztosy.Chodzi mi tylko o to ze te gry sie trochę zestarzały.Jak mają zrobić coś po tym remaku to niech zrobią coś świeżego z kozackim multi i masą zawartości.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Z kozackim multi znaczy się jakim? Bo jak dla mnie arcade i walka na punkty ze znajomy zawsze będzie lepsza niż jakieś dziwne tryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Już Skate próbowało w multi i jakoś za dobrze tam to nie wyszło. Tryby multi były fajna odskocznią, ale przegrywały z zadaniami singlowymi lub zwykłym freeskatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 4 minuty temu, Square napisał: Z kozackim multi znaczy się jakim? Bo jak dla mnie arcade i walka na punkty ze znajomy zawsze będzie lepsza niż jakieś dziwne tryby. Battle Royale. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 No ale wiesz HORSE w 2020 to trochę biedą xD.Jakieś bitwy drużynowe na mapach z obj różnego typu, np punkty, jakis konkretny grind, coś zniszczyć na mapie, gdzieś się dostać itd.Nie wiem teraz na szybko piszę, ale da się coś ciekawego wymyśleć.Jak w tym remake multi nie chwyci to ludzie po 2tyg/msc będą sprzedawać.Jakoś trzeba ich zatrzymać przy konsoli.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 co xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Przecież w tym nowym Tony Hawk, będą tak zwane challenge, które masz coś zrobić w skateparku. Pewnie też nie omieszkają się zrobić eventów na wzór Crash Team Racing, sezonowe eventy i nagrody do zdobywania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Skate miał grę w "skate", czyli powtarzanie tricków, co by się właśnie bardziej tu nadawało (w skate milimetr kciukiem źle i już jest inny trick), a tu powtórzenie np. jakiegoś chorego tricku byłoby spox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) No to jest przecież tryb H.O.R.S.E., a powtarzanie jakiegoś triku w Tonym nie ma sensu, wiadomo dlaczego. Do tego jest Combo Mambo, czyli wykonanie największego combo w określonym czasie. Edytowane 3 Września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
KT1978 4 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Witam gra już ktoś Jak Tak to jak wrażenia warto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Witam, jeszcze nikt nie ma. Moje wrażenia będą o godzinie 0:10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Cytat Tony Hawk’s Pro Skater 1+ 2 is a labour of love and an ode to the series’ glory days. Every inch of the game has been perfectly restored and updated for modern consoles and it's an absolute delight to play from start to finish. This is a must-buy for skateboarders, gamers and everyone else in between. Cytat Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 are perfect remasters that remind me fondly of the original, offering excellent gameplay and tons to do. They look great, sound great, and have tons of replayability. Cytat Because it nails so much about that original Tony Hawk experience, it's really hard to be mad at Pro Skater 1 + 2 for any of its downsides. The load times aren't enough to keep you away from the plethora of satisfying combos, and the lack of level goals for every skater isn't enough to keep you from jumping back in with a new character. Playing through the newly remade levels is immensely enjoyable, and that on its own is enough to call Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 a success. However, smart additions and an engaging challenge system make it an experience that's more than just a brief skate through Tony Hawk's past. Edytowane 3 Września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Ten Vicarious Visions to jest stare neversoft? Taka ocena gry mnie nie dziwi, a to dobrze, będą mieli chęci na kolejne remaki Edytowane 3 Września 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 3 minuty temu, Faka napisał: Ten Vicarious Visions to jest stare neversoft? Nope: https://en.wikipedia.org/wiki/Vicarious_Visions Mamy grę roku <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Panowie mam czekam do 18 wychodzę z pracy i lecę do domu nakur***** 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 TAK, WIEMY Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 IGN wypuścił recke an yt przed chwilą. Tak jak się można było spodziewać: jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Rozi, Ale weź zamknij pysdzioche przyjacielu bo mam w co grać,a jutro w końcu pójdę i kupię lrzez ten hajpik ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ładnie, oceny jak ponad dwie dekady temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Hajp mocno, Tsushima troche mnie muli...I tak sobie myślę a dlaczego by nie wziąć na premierę xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Ja jestem pod koniec drugiej wyspy Tsushimy i niesamowicie mnie ta gra męczy, że nie mam ochoty na żadne granie (a to z mojej winy dlatego, że ostatnio za dużo w sandboxów się nagrałem). I ma mi w tym pomóc jutro Tony Hawk, co by ochota na granie wróciła. Edytowane 3 Września 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 No ja wyczyściłem 1 wyspę, trochę liznąłem 2 .No design widoczki miodzio ale czasami mam wrażenie jakbym grał w far cry ...To co jutro naqrwiamy szkole?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Spadło do 88 ale i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) E to crap, nie biorę. Z minusów: długie loadingi (5 sekund, serio, taki minus dali XD) i spadki klatek podczas multiplayera. Edytowane 3 Września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi