Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ale loading jest tylko na początku jak mapę wczytuję czy też po restarcie?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Chyba tylko na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Tu macie dobry filmik, który pokazuje zawartość gry, jezu, ile contentu. Ponad 700 challenge'y Jeszcze niecałe 7 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 To co, jutro lecimy online? Jak wcześniej się nie jarałem, tak teraz mam mega hype. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 dawno nie mialem takiego hajpu na gre, ale bedzie napierdalanko kombosow Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Coorva (pipi)any internet, az zarezerwowalem na jutro swoja kopie w Euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Mam takie pytanko... Nie jest to aż tak istotne w sumie, ale chciałbym wiedzieć bo zastanawiam się czy zrobi różnicę gdzie kupię grę. Czy gra ma polską lokalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ok, dzięki za info. To biere gdzieś aby szybciej i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Aż sobie włączyłem THUG Pro z tej podjary. Byle do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Coś tam obejrzałem na internetach i te loadingi nawet 5sec nie trwają.Jest dobrze fhuj, 700 czelendzy? Szanuje.Piateczek z forumkiem przy thps?(pipi)a jutro jade do Czezkiego. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Petarda, nie mogę się doczekać. Padziki naładowane, tylko jutro na 7.00 do pracy...no chyba że na 9.00... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 25 minut temu, Bzduras napisał: Aż sobie włączyłem THUG Pro z tej podjary. Byle do jutra. A ja pierwszy raz włączyłem demo i zderzenie z rzeczywistością, bo poszło tragicznie ale gra się mega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ta, czyli pamięć mięśniowa chyba jednak nie pomoże. Oj, ciekawy jestem jutra jak się dorwę do kopii. Od razu THPS2 wjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Poczujesz, wyczujesz, pamięć mięśniowa się odezwie i za chwilę będziesz kręcić kombosy jak oszalały Największa zmiana to chyba ciężar naszego chłopka - już tak ochoczo nie wyskakuje z ramp na 50 metrów w górę i trzeba ważyć opcje przed lądowaniem. Ciekawe, czy statystyki to "naprawią". Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 kurde ale bylo by elegancko jakby mapy z trojki dali w DLC i zrobili remake THUG'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Kurde mam największy backlog w historii i coraz częściej pracuję 6 dni w tygodniu. Natomiast najwyraźniej nie mam mózgu, bo przed chwilą, przez wasze jaranko złożyłem preorder. Spoiler Jebac was Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 kurła jutro jade chlać na domki na weekend, ale w drodze powrotnej chyba jednak zahaczę o jakieś wiktorgamesexpert Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ile waży wersja na ps4?? Nie mogę w psn znaleźć info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 46 minut temu, kubson napisał: kurde ale bylo by elegancko jakby mapy z trojki dali w DLC i zrobili remake THUG'a Create a Park jest tak dopakowany, że te mapki będziesz miał zrobione przez użytkowników. Do odblokowania filmów skaterów, trzeba zdobyć wszystkie stats pointsy każdym z nich Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 create a park z opcja dzielenia sie online? shieeeet nawet nie wiedziałem że takie coś jest no to 180 mniej w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 No multi to bankowo będzie najmocniejszą stroną gry, zwłaszcza ze skateparkami utworzonych przez graczy. Na nudę nikt nie będzie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Obejrzałem kilka recenzji na YT. Czy mi się zdaje czy zniknęły z plansz pieniądze (banknoty), które można było zbierać choćby w THPS2? Było to wymagane do zaliczenia na 100% w oryginalnej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nie ma banknotów, punkty do ulepszenia skaterów zbiera się z map, pojawiło się levelowanie i challenge, które dają nam kasę do wydania na ciuchy, akcesoria i przedmioty do edytora skateparków. 2 godziny temu, Plackus napisał: Ile waży wersja na ps4?? Nie mogę w psn znaleźć info. Około 27 gigabajtów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Jest dobrze, nawet bardzo dobrze! Czasy jazdy na desce znów wracają razem z Jastrzębiem i to odkrywanie filmików, content’u masa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi