Opublikowano 3 września 20204 l Ale loading jest tylko na początku jak mapę wczytuję czy też po restarcie?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 września 20204 l Tu macie dobry filmik, który pokazuje zawartość gry, jezu, ile contentu. Ponad 700 challenge'y Jeszcze niecałe 7 godzin.
Opublikowano 3 września 20204 l To co, jutro lecimy online? Jak wcześniej się nie jarałem, tak teraz mam mega hype.
Opublikowano 3 września 20204 l dawno nie mialem takiego hajpu na gre, ale bedzie napierdalanko kombosow
Opublikowano 3 września 20204 l Coorva (pipi)any internet, az zarezerwowalem na jutro swoja kopie w Euro
Opublikowano 3 września 20204 l Mam takie pytanko... Nie jest to aż tak istotne w sumie, ale chciałbym wiedzieć bo zastanawiam się czy zrobi różnicę gdzie kupię grę. Czy gra ma polską lokalizację?
Opublikowano 3 września 20204 l Coś tam obejrzałem na internetach i te loadingi nawet 5sec nie trwają.Jest dobrze fhuj, 700 czelendzy? Szanuje.Piateczek z forumkiem przy thps?(pipi)a jutro jade do Czezkiego. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 września 20204 l Petarda, nie mogę się doczekać. Padziki naładowane, tylko jutro na 7.00 do pracy...no chyba że na 9.00...
Opublikowano 3 września 20204 l W dniu 3.09.2020 o 16:29, Bzduras napisał(a): Aż sobie włączyłem THUG Pro z tej podjary. Byle do jutra. A ja pierwszy raz włączyłem demo i zderzenie z rzeczywistością, bo poszło tragicznie ale gra się mega.
Opublikowano 3 września 20204 l Ta, czyli pamięć mięśniowa chyba jednak nie pomoże. Oj, ciekawy jestem jutra jak się dorwę do kopii. Od razu THPS2 wjedzie.
Opublikowano 3 września 20204 l Poczujesz, wyczujesz, pamięć mięśniowa się odezwie i za chwilę będziesz kręcić kombosy jak oszalały Największa zmiana to chyba ciężar naszego chłopka - już tak ochoczo nie wyskakuje z ramp na 50 metrów w górę i trzeba ważyć opcje przed lądowaniem. Ciekawe, czy statystyki to "naprawią".
Opublikowano 3 września 20204 l kurde ale bylo by elegancko jakby mapy z trojki dali w DLC i zrobili remake THUG'a
Opublikowano 3 września 20204 l Kurde mam największy backlog w historii i coraz częściej pracuję 6 dni w tygodniu. Natomiast najwyraźniej nie mam mózgu, bo przed chwilą, przez wasze jaranko złożyłem preorder. Pokaż ukrytą zawartość Jebac was
Opublikowano 3 września 20204 l kurła jutro jade chlać na domki na weekend, ale w drodze powrotnej chyba jednak zahaczę o jakieś wiktorgamesexpert
Opublikowano 3 września 20204 l W dniu 3.09.2020 o 17:14, kubson napisał(a): kurde ale bylo by elegancko jakby mapy z trojki dali w DLC i zrobili remake THUG'a Create a Park jest tak dopakowany, że te mapki będziesz miał zrobione przez użytkowników. Do odblokowania filmów skaterów, trzeba zdobyć wszystkie stats pointsy każdym z nich
Opublikowano 3 września 20204 l create a park z opcja dzielenia sie online? shieeeet nawet nie wiedziałem że takie coś jest no to 180 mniej w portfelu
Opublikowano 3 września 20204 l No multi to bankowo będzie najmocniejszą stroną gry, zwłaszcza ze skateparkami utworzonych przez graczy. Na nudę nikt nie będzie narzekał.
Opublikowano 3 września 20204 l Obejrzałem kilka recenzji na YT. Czy mi się zdaje czy zniknęły z plansz pieniądze (banknoty), które można było zbierać choćby w THPS2? Było to wymagane do zaliczenia na 100% w oryginalnej grze.
Opublikowano 3 września 20204 l Nie ma banknotów, punkty do ulepszenia skaterów zbiera się z map, pojawiło się levelowanie i challenge, które dają nam kasę do wydania na ciuchy, akcesoria i przedmioty do edytora skateparków. W dniu 3.09.2020 o 17:57, Plackus napisał(a): Ile waży wersja na ps4?? Nie mogę w psn znaleźć info. Około 27 gigabajtów.
Opublikowano 3 września 20204 l Jest dobrze, nawet bardzo dobrze! Czasy jazdy na desce znów wracają razem z Jastrzębiem i to odkrywanie filmików, content’u masa