Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, mega zajarany, nie mogę się doczekać gierki, sam na desce katam od 15 lat, wychowany na tej serii gier!

Teraz kilka pytanek, dla już grających:

Na czym polega speedrun? Rozumiem, że pomimo, że jest to 1+2. to na początku wybieramy czy chcemy grać 1 czy 2? I następne poziomy odblokowują się po wykonaniu określonej ilości zadań? Oraz na czym polega "level gracza i exp?"

• Plusik 1
Opublikowano

Speed run to taki tryb "na odwrót" - zamiast upływającego czasu, jest rosnący; robisz cele po prostu jak najszybciej się da. W trybie Skate Tours, czyli karierze, masz do wyboru pierwszą część, drugą i rankingowe (Free Skate, Speed Run i Single Session), więc kariery w dwóch częściach są osobno. W trybie Free Skate masz wszystkie plansze od razu dostępne, a w karierze klasycznie odblokowują się po wykonaniu celów na wcześniejszych poziomach. Level gracza dostaje się za punkty exp za przechodzenie plansz, wbijanie jak największej ilości punktów i combosów, oraz za wykonywanie challenge'y - za te również dostaje się banknoty do wydania w Skate Shopie.

Opublikowano (edytowane)

Super, to wszystko chyba już wiem. :D 

A jak to jest gdy rozpocznę karierę daną postacią, trochę ją "wykokszę" i w trakcie rozgrywki powiedzmy na kolejnym poziomie będą mógł zmienić postać? Jak ze statami? 

Jest maksymalny level do wbicia? 

Edytowane przez Szczurini
Opublikowano
11 minut temu, Szczurini napisał:

Super, to wszystko chyba już wiem. :D 

A jak to jest gdy rozpocznę karierę daną postacią, trochę ją "wykokszę" i w trakcie rozgrywki powiedzmy na kolejnym poziomie będą mógł zmienić postać? Jak ze statami? 

Jest maksymalny level do wbicia? 

Staty zbierasz każdemu z osobna, kariera jest dzielona między wszystkich

Opublikowano

Czyli reasumując:

Przechodzę warehouse Hawkiem, nabiłem mu 3 nowe staty, na drugą planszę zmieniam na Reynoldsa i zaczynam od jego "bazowych" stat? 

(pipi)a, no can't wait <3 

Opublikowano

Kiedyś się każda postacią przechodziło, pamiętam spidermana jak przyciągał deskę pajęczyna
No i bonusowy level był chyba wlasnie za przejście każda postacią.
W sumie to 2 robilem under 3 hour za małolata.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wcale nie, bo musisz każdą postacią przejść, żeby zebrać Stats Pointsy i odblokować filmy. 

Opublikowano

714 dokładnie, są najrozmaitsze, za ilość trików, różne comba, gapy, sekretne rzeczy, jest tego masa. 

Opublikowano

Pierwszy mały sukces:

EhE2Q7hXkAA2cbR?format=jpg&name=large

Niektóre gapy będą naprawdę wymagające, coś pięknego.