Bzduras 12 764 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Challenge chyba wchodzą w kazdym trybie, o ile nie jest napisane inaczej. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Tak jak Bzduras pisze, jeżeli nie ma wyszczególnionego trybu to można wszędzie. Wszystko najlepiej robić we Free Skate, w tym Gapy. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Kurła, lipa, że kariera jest dla wszystkich skaterów zamiast oddzielnie. Najlepiej, żeby każdy miał do zrobienia listę, a tak to tylko zostaje zbieranie statsów i robienie challenge. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Jakby tak się zastanowić to challenge są właśnie listą rzeczy do zrobienia i każdy ma swoją Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Kurde bele, zostały mi jeszcze trzy rzeczy do zrobienia z zadań aby ogarnąć THPS2 na 100%. Muszę przyznać, że po latach, które upłynęły od grania w dwójkę już trochę rzeczy zapomniałem, a i skill już nie ten. W sumie to się zastanawiam, jak kiedyś udało mi się przejść bez problemów THPS2 na 100% każdym zawodnikiem. Tam jeszcze się banknoty zbierało. Może wersja z szaraka była łatwiejsza? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Jeśli już to pewnie trudniejsza Ostatnio włączyłem The Sims (jedynkę) i tam to się dopiero zdziwiłem jakie to trudne do ogarnięcia i jak ja to robiłem te 15 lat temu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Wszystkie loga Vicarious Visions ogarnięte, to z wulkanem najgorsze. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Dają coś konkretnego? Ja dzisiaj przysiądę na dłużej to skończę jedynkę na 100% i biorę się za dwójkę mi pasuje ze nie trzeba każdym zawodnikiem robić kariery tylko challenge których jest mnóstwo i statsy które zależnie od stylu są w innych miejscach Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Zrobiłem 1 na 100% w ja wiem? under 4h?Wieczorem ruszam z 2.Mapki w 1 bez szału, te z 2 na bank lepsze będą.Gracie coś multi?Bo ja czelendze pewnie z leję.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 49 minut temu, Schranz1985 napisał: Gracie coś multi? Zagrałem 10 rund, wygrałem 10. Fajnie się leje noobów. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Włącz sobie Competitive i zobacz, czy dalej będzie tak fajnie Dzisiaj przerzuciłem na chwilę z Jam i jaki łomot dostałem to nawet Stonoga wie, że szkoda strzępić ryja. Czelendże z tego trybu będą zdecydowanie najcięższe. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Domyślam się. Ja sobie robię Gapy i wyzwania Get-Theres. Cytuj
Kmiot 13 862 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Ja póki co pozbierałem staty z jedynki do customowego skatera, bo miałem go na defaulcie, a chcę nim zrobić THPS2. Wczoraj THPS1 zaliczałem Glifbergiem, by uhonorować tradycję, bo obok Mullena to mój ulubiony pros z serii. Zajrzałem też do Create A Park i odhaczyłem kilka czelendżów z kreatorem związanych. Chyba mam zbugowany czelendż "heavy traffic", bo odwiedzałem kilka parków powyżej 1k upvote, a i tak mi nie zaliczyło. Albo robię coś nie tak. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 U mnie jak to na początku każdego Hawka na tapet wzięte maksowanie statystyk i odblokowanie filmików/strojów dla wszystkich, jeszcze piątka postaci i będę się brać za odhaczanie czeklisty z challengami. Na dzisiaj koniec grania, bo kciuki od dawna nie bolały mnie tak, jak po kilkugodzinnej sesji z tą grą. Dzieciństwo restored Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 11 minut temu, Kmiot napisał: Chyba mam zbugowany czelendż "heavy traffic", bo odwiedzałem kilka parków powyżej 1k upvote, a i tak mi nie zaliczyło. Albo robię coś nie tak. Mam ten sam problem i też nie mogę go zaliczyć. Sporo tych skateparków z wysokim upvotem, a taki nie zalicza, a to mój ostatni challenge w create. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Oficer Dick aka Jack Black odblokowany, niektóre wyzwanka customowego skatera doprowadzały mnie do granicy wylewu (Dirty Rail gap z lip trickiem, ty rukwo), ale jest Ci on. Teraz czas na wszystkie zadania dla jednego prosa. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Ja zastanawiam się jak typy są w stanie zrobić takiego speed runa? Qwa, typo w 27 sekund ukończył całe warehouse? Jakim cudem? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 33 minuty temu, Rozi napisał: niektóre wyzwanka customowego skatera doprowadzały mnie do granicy wylewu (Dirty Rail gap z lip trickiem To było moje ostatnie i też się trochę nawkurzałem. Ja już wiem, że "Complete all "Hard" Get-Theres." to będzie najcięższy pucharek. Taki Warehouse jest banalny, Szkoła (poniżej) już dużo trudniejsza, ale Mall próbowałem przez ponad godzinę i zawsze coś musiałem skopać. Zapewne większość zrobię, ale łatwo nie będzie. 31 minut temu, Faka napisał: Jakim cudem? Zapewne coś z tym stylu. Możesz też posprawdzać speedruny oryginalnych części. 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 (edytowane) Pany pomocy, w thps2 zostało mi ostatnie zadanie, a więc ostatni medal. Czemu zatem do odblokowania Chopper Drop pokazuje, że brakuje mi trzech medali? Czyżby trzeba też było zaliczyć każde zawody na złoto? Sto razy sprawdzałem i zostało ostatnie zadanie w Filadelfii, Sick Score Skad mam więc wziąć kolejne medale? Te z thps1 się kumulują z 2-ką? Edytowane 6 września 2020 przez Emtebe Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 (edytowane) Nie kumulują się. Jeżeli chodzi o zawody i medale to nie wiem bo zawsze na złoto robiłem czy kiedyś czy teraz. Chyba że chodzi Ci o park goals to miałem identyczna sytuację o czym pisałem w tym temacie kilka stron temu. Sprawdzałem tysiąc razy, wszystko zrobione ale to WSZYSTKO. Przyszedl syn sprawdził listę zadań i w 3 sekundy znalazł park goal które sie hurwa zakamuflowalo między tymi wszystkimi skreslonymi zadaniami. Hurwa jakieś złudzenie optyczne, patrzyłem 74726463 razy. Coś ominales, sprawdź jeszcze raz stojąc blisko telewizora albo dziecko poproś haha Edytowane 6 września 2020 przez Zgredziula Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 19 minut temu, Emtebe napisał: Czyżby trzeba też było zaliczyć każde zawody na złoto? No a co Ty myślałeś XD Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 No chyba nie. Wystarczy top3 by zdobyć medal. Taki napis widnieje przy każdych zawodach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Trzeba mieć wszędzie złoty medal, jest nawet challenge za to. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Ale to bez sensu. Brakuje mi 3 medali do Chopper Drop, a zostało ostatnie zadanie. Jak je wykonam, będzie brakować dwóch medali. Mamy 3 zawody. Więc Twoim rozumowaniem jak ogarnę na złoto to zdobędę 3 medale? To będzie wtedy -1. Coś (pipi)ysz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi